آشپزی-زیسان | zisaan

14/تير/1404 | 22:13
|

دستور تهیه و چند ترفند ساده برای درست کردن بهترین ترشی گیلاس

ترشی گیلاس با طعم ملس و دلچسب خود، انتخابی عالی برای همراهی با غذا‌های مختلف است. در این مطلب، با روش تهیه ترشی گیلاس خانگی و فوت‌وفن‌های آن آشنا می‌شوید.

|

خار پیرزن یا خارکلو؛ گیاه ارزشمند ایران که خارمریم نیست و کاشت آن درآمد بالایی دارد

خارپنبه (Onopordon leptolepis) گیاهی بومی و ارزشمند ایران است که با نام‌های محلی گل گوهر، خارکلو و گلگاری شناخته می‌شود. به گزارش راز بقا این گیاه به دلیل مقاومت بالا در برابر خشکی، کاربرد‌های دارویی سنتی و نقش زیست‌محیطی مهم خود، یکی از نماد‌های مهم طبیعت خشک و نیمه‌خشک ایران به شمار می‌رود.

|

یک ترفند جادویی برای پخت کته گوجه خوشمزه و پُرطرفدار + دستور پخت و مواد لازم

کته گوجه یک غذای سه سوته و بسیار خوشمزه است و ترکیب آن با یک کاسه سالاد شیرازی قطعاً خوشمزه‌ترین ترکیب غذایی خواهید بود که تا به حال نوش جان کرده‌اید. در این مطلب طرز پخت کته گوجه خوشمزه و پُرطرفدار را بخوانید.

1

دستور تهیه و چند ترفند ساده برای درست کردن بهترین ترشی گیلاس

2

خار پیرزن یا خارکلو؛ گیاه ارزشمند ایران که خارمریم نیست و کاشت آن درآمد بالایی دارد

3

یک ترفند جادویی برای پخت کته گوجه خوشمزه و پُرطرفدار + دستور پخت و مواد لازم