همیشه که نباید سینی فینگرفود را با سوسیس یا کالباسهای مضر پُر کنید. این بار برای سینی فینگرفود پاکوره درست کنید که هم سالم است و هم خوشمزه!
در فصل گرما شربت خُنک و خوشمزه یک گزینه عالی برای پذیرایی از مهمانها است. اما دیگر از شربتهای غلیظ آماده یا پودر شربتهای مضر برای تهیه شربت استفاده نکنید؛ شربت توت فرنگی خانگی گزینه بهتری است.
باقلا یکی از گیاهان خوراکی فصل بهار است که در بسیاری از غذاهای ایرانیان استفاده میشود، اما یکی از مشکلات باقالی نپختن آن است که راه حل دارد.
مربای کامکوات را معمولا به عنوان دسر بعد از غذا یا همراه با چای میخورند.
وقتی صحبت از نوشیدنیهای گرم میشود؛ اولین چیزی که به ذهن همه میآید چای یا قهوه است. در این مطلب چند نوشیدنی مفید با دارچین به شما آموزش دادهایم تا از این به بعد به جای چای و قهوه این نوشیدنیهای مفید را نوش جان کنید!
مربای توت فرنگی یکی از مرباهای خوشمزه و همهپسند است که به راحتی می توانید آن را در منزل تهیه کنید. طرز تهیه مربای توت فرنگی و راز نگهداری طولانی مدت آن را موبهمو به شما آموزش دادهایم.
اسموتی توت فرنگی یک نوشیدنی خُنک، خوشمزه و سالم برای یک روز گرم تابستانی است که میتواند دمای بدنتان را متعادل کند و به شما انرژی بدهد.
داستان ظهور و فراگیری یک چاشنی پرطرفدار
چیزی که اکنون بخشی از هویت یک ملت تلقی میشود، تنها در قرن شانزدهم به چین آورده شد و یکی از اولین دستور العملهای شناخته شده برای چاشنی فلفلی (Chili Crisp) یا فلفل سرخ شده در یک کتاب آشپزی چینی ۲۳۴ ساله ظاهر شد.
شوید واویشکا یک غذای اصیل و آسان گیلانی است و درست کردن آن به کسانی که وقت کافی برای آشپزی ندارند پیشنهاد میشود.
در این مطلب طرز تهیه واویشکا شوید، غذای آسان و خوشمزه گیلانی را آموزش دادهایم.
همانطور که میدانید ماهی یک غذای مفید برای سلامتی است و کارشناسان تغذیه همیشه بر مصرف آن تأکید داشتهاند. اما بیشتر افراد به خاطر بوی زهم ماهی، آن را دوست ندارند. در این مطلب به شما توضیح دادیم که چگونه ماهی خوشمزه درست کنید تا همه عاشق طعم آن شوند.
به همین راحتی یه صبحانه سالم، مقوی، خوشمزه و خوشگل درست کنید
اگر فرصت سفر به جنوب ندارید با خوردن این غذا به جنوب بروید. گوبولی مرغ یک غذای اصیل و بینظیر جنوبی است که شیفته طعم آن خواهید شد. در این مطلب طرز تهیه گوبولی مرغ خوشمزه و سنتی هرمزگان را میآموزید.
بهترین روش طبخ شیرین پلو به سبک تهرانیها را به شما آموزش دادهایم؛ با ما همراه شوید.
چای را با چی بخوریم؟ از آن جایی که ضرر مصرف قند و شکر بر هیچ کس پوشیده نیست، این پرسش مطرح میشود که به جای قند و شکر از چه خوراکیهایی میتوان استفاده کرد.
دانه چیا این روزها در همه چیز پیدا میشود؛ از بیسکویتهای رژیمی گرفته تا گرانولا و ماست. اما بیایید ببینیم دانه چیا خالی که از مغازه میخریم را چطور و با چه چیزهایی باید بخوریم.
نوشیدنی الکی «بچهموش» با غرق کردن دهها نوزاد موش تازه متولد شده در یک بطری و تخمیر آنها ساخته میشود. این نوشیدنی به عنوان یک تونیک سلامت در چین و کره فروخته میشود.
میگو یکی از محبوبترین غذاهای دریایی در سراسر دنیاست. طعم ملایم، بافت نرم و آمادهسازی راحت میگو باعث شده است که غذایی محبوب و دوستداشتنی باشد.
از آنجاکه ذائقه ایرانیها معمولاً با غذاهای عربی هماهنگ است؛ پلو گوشت عربی یک انتخاب خوب برای ناهار یا شام خانوادگی یا مهمانی است.
اگر از عاشقان زولبیا هستید و روزه گرفتن بدون میل کردن این دو شیرینی جذاب برای شما سخت است؛ پیشنهاد میکنیم این شیرینیهای خوشمزه را سالمتر و کم هزینهتر در منزل تهیه کنید. در ادامه بهترین و ساذهترین روش پخت زولبیا و بامیه در خانه را به شما آموزش دادهایم.
یکی از رسمهای کهن ایرانیان برای نوروز پختن سبزی پلو با ماهی شب عید است. آیا تا به حال به این فکر کردهاید که چرا سبزی پلو با ماهی غذای شب عید است؟
اگر هوس یک پرس خوراک جوجه کرد، این مطلب شما را به هوستان میرساند! به شرطی که آستینها را بالا بزنید و دست به کار شوید.
سمنوی سفره هفت سین از آن «سین»هایی که نمیشود آن را با سینِ دیگری جایگزین کرد. سمنو هم قدمت زیادی دارد، هم سفره را خوشرنگ و زیبا میکند و هم بسیار خوشمزه است.
عید بدون شیرینی نمیشود! اکثر ما این شیرینی نوروز را از شیرینیفروشیها میخریم، اما به نظر ما بهتر است امسال خودتان دستبهکار شوید، چون هیچ چیز جای شیرینی خانگی را نمیگیرد. در این مطلب دستور پخت شیرینی خانگی نوروز را به شما آموزش دادهایم.
شما چهارشنبه سوری چه میخورید؟ آش میوه یا آش ابودردا؟ شاید هم مرصع پلو؟ سوتی پلو چطور؟ بیایید ببینیم غذای چهارشنبه سوری چیست؟