07/خرداد/1404 | 06:17
۱۲:۰۰
۱۴۰۴/۰۳/۰۵

یک ترفند جادویی برای پخت کته گوجه خوشمزه و پُرطرفدار + دستور پخت و مواد لازم

یک ترفند جادویی برای پخت کته گوجه خوشمزه و پُرطرفدار + دستور پخت و مواد لازم
کته گوجه یک غذای سه سوته و بسیار خوشمزه است و ترکیب آن با یک کاسه سالاد شیرازی قطعاً خوشمزه‌ترین ترکیب غذایی خواهید بود که تا به حال نوش جان کرده‌اید. در این مطلب طرز پخت کته گوجه خوشمزه و پُرطرفدار را بخوانید.
کد خبر: ۴۷۶۴۹

زی‌سان: کته گوجه (دمی گوجه فرنگی) یکی از غذا‌های اصیل و خوشمزه ایرانی است. کته گوجه از ترکیب گوجه فرنگی پوره شده به همراه کمی سیب زمینی و برنج محلی تهیه می‌شود، اما این غذا در هر منطقه از ایران دستور پُخت‌های متفاوتی دارد و به شیوه‌های مختلفی طبخ می‌شود. در ادامه با زی‌سان همراه شوید و یکی از بهترین دستور پُخت‌های کته گوجه خوشمزه و پُرطرفدار را بیاموزید.

آنچه در ادامه خواهید آموخت:

 مواد لازم کته گوجه

یک ترفند جادویی برای پخت کته گوجه خوشمزه و پُرطرفدار + دستور پخت و مواد لازم

مراحل تهیه کته گوجه

مرحله اول: پیاز را نگینی خُرد کنید و با کمی روغن درون یک قابلمه مناسب تفت دهید.

مرحله دوم: به گزارش زی‌سان، وقتی پیاز طلایی شد، کمی نمک، فلفل و زردچوبه به پیاز اضافه کنید و مواد را با هم تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.

مرحله سوم: در این مرحله پوره گوجه فرنگی را درون قابلمه بریزید و مواد را مجدد تفت دهید.

مرحله چهارم: تا زمانی که آب اضافی پوره گوجه فرنگی کشیده شود، مواد را تفت دهید.

مرحله پنجم: وقتی آب اضافی پوره گوجه فرنگی کشیده شد، سیب زمینی را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا سیب زمینی‌ها نیم‌پز شوند.

مرحله ششم: برنج را کمی بشویید و به اندازه یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج، روی آن آب ولرم بریزید.

مرحله هفتم: به گزارش زی‌سان، برنج را به همراه آبی که روی آن ریخته بودید، به قابلمه اضافه کنید و مجدد تفت دهید.

مرحله هشتم: حرارت اجاق گاز را زیاد کنید و اجازه دهید آب درون قابلمه کشیده شود.

*نکته: وقتی حرارت اجاق گاز را زیاد کردید، هرازگاهی برنج را به هم بزنید تا محتویات درون قابلمه تَه نگیرد.

مرحله نهم: به گزارش زی‌سان، وقتی آب درون قابلمه کشیده شد، روی درب قابلمه دم کنی بگذارید و قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید. حرارت اجاق گاز را کم کنید و اجازه دهید کته گوجه به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه دم بکشد.

مرحله آخر: پس از گذشت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه، کته گوجه خوشمزه شما آماده است. می‌توانید آن را در ظرف سرو بکشید و با سالاد شیرازی یا ترشی نوش جان کنید.

کته گوجه  که با سبزی تازه تزیین شده است

سخن پایانی

در این مطلب طرز تهیه کته گوجه را به شما آموزش دادیم. جالب است بدانید این غذا در عین خوشمزگی، یک غذای مناسب برای کسانی است که از رژیم غذایی کنترل چربی خون و بیماری‌های قلبی و عروقی پیروی می‌کنند.

*طرز پخت: زهرا راستین

برچسب ها: