طرز تهیه گلاب در خانه با زودپز را که یاد بگیرید، دیگر گلاب غیرخانگی نمیخرید!
زیسان: گلاب یکی از عرقیجات محبوب و پُرکاربرد ایرانی است که از پخت شیرینی و غذا گرفته تا ماسکهای مراقبت پوستی، در همه جا استفاده میشود. این نوشیدنی، از گل محمدی و بیشتر در اردیبهشت ماه تهیه میشود. طبعیت گلاب گرم است و از خواص آن میتوان به بهبود بینایی، افزایش آرامش، کاهش فشار خون، کاهش استرس و بهبود سلامت قلب اشاره کرد.
شاید فکر کنید تهیه گلاب در خانه ممکن نیست، اما باید بگوییم حتی با یک زودپز ساده نیز میتوانید در خانه گلاب خانگی دوآتیشه برای خودتان تهیه کنید. در ادامه طرز تهیه گلاب در خانه با زودپز را بخوانید.
به طور کل گلاب گیری در خانه کار چندان سختی نیست، اما برای این کار لازم است چند نکته را بدانید که در ادامه آنها را توضیح دادهایم.
یکی از روشهای آسان برای تهیه گلاب در خانه گلاب گیری با زودپز است که در ادامه این روش را آموزش دادهایم.
قدم اول برای تهیه گلاب در خانه تهیه مواد اولیه آن است. مواد اولیه تهیه گلاب را در جدول زیر بخوانید.
مرحله اول: به گزارش زیسان، گلبرگهای گل محمدی را جدا کنید و درون یک ظرف مناسب بریزید سپس آنها را بشویید. گلبرگها را روی یک دستمال تمیز پهن کنید و اجازه دهید آب آنها کشیده شود.
مرحله دوم: گلبرگها را درون زودپز بریزید.
مرحله سوم: تا جایی که روی گلبرگها با آب پوشیده شود، آب بریزید.
مرحله چهارم: زودپز را روی حرارت ملایم قرار دهید.
*نکته: زمان تهیه گلاب خانگی در زودپز، حدود ۲۰ دقیقه است.
مرحله پنجم: گلاب خانگی را بعد از اینکه پخت و قبل از اینکه ته بگیرد، با استفاده از یک آبکش صاف کنید.
مرحله ششم: آبی که از صاف کردن این گلاب تهیه شد را درون شیشه بریزید و ۱۰ روز درون یخچال نگهداری کنید.
پیشنهاد: طرز تهیه ۳ مدل شربت با گلاب مخصوص ماه محرم!
مرحله آخر: پس از گذشت ۱۰ روز گلاب خوشمزه خانگی شما آماده است.
سخن پایانی
در این مطلب طرز تهیه گلاب خانگی با زودپز را به سادهترین روش به شما آموزش دادیم. امیدواریم از این پس در فصل گلاب گیری، خودتان در خانه، گلاب خانگی درست کنید.
*دستور تهیه: زهرا راستین