طرز تهیه کیک اسفنجی با پف زیاد در قابلمه و فر برای رها شدن از هزینه‌های اضافی!

طرز تهیه کیک اسفنجی با پف زیاد در قابلمه و فر برای رها شدن از هزینه‌های اضافی!
با مطالعه این مطلب دیگر نیاز به پرداخت هزینه‌های گزاف برای کیک تولد پیدا نخواهید کرد و به راحتی می‌توانید در منزل برای دورهمی‌ها یا تولد عزیزان‌تان کیک خوشمزه خانگی اسفنجی تهیه کنید.
کد خبر: ۱۸۱۸
|
۰۱ دی ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۴

طرز تهیه کیک اسفنجی شما را از بسیاری از هزینه‌ها معاف می‌کند. شما با دستور کیک اسفنجی که در این مطلب به شما آموزش می‌دهیم، می‌توانید کیک تولد را در خانه درست کنید و یا انواع کیک ساده با طعم‌های مختلف را با روش اسفنجی به خوبی بپزید.

زی‌سان: وقتی شما یک کیک اسفنجی ساده داشته باشید، مثل یک پایه برای انواع کیک‌های رنگ‌وورانگ و خوش طهم عمل می‌کنید. چه بخواهید روی آن گاناش بکشید و چه بخواهید آن‌را از عرض برش دهید و وسطش خامه بگذارید، دستتان باز است.

آنچه در ادامه خواهید آموخت:

۱. مواد لازم کیک اسفنجی ساده برای ۸ نفر

۲. طرز تهیه کیک اسفنجی با پف زیاد در فر

۳. طرز تهیه کیک با پف زیاد در قابلمه

۴. نکات مهم پخت کیک اسفنجی

طرز تهیه کیک اسفنجی با پف زیاد در قابلمه برای رها شدن از هزینه‌های اضافی!

مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی ساده برای ۸ نفر:

طرز تهیه کیک اسفنجی با پف زیاد در قابلمه و فر برای رها شدن از هزینه‌های اضافی!

*نکته خیلی مهم: برای پخت کیک حتماً از مواد تازه استفاده کنید وحداقل ۳۰ دقیقه قبل از پخت آن‌ها را در دمای محیط قرار دهید.
کیک اسفنجی از جمله کیک‌هایی است که باید در پخت آن اندازه‌های دقیق را رعایت کنید.

طرز تهیه کیک اسفنجی با پف زیاد در فر

بعد از آماده سازی مواد، نوبت به ترکیب آن‌ها با یکدیگر می‌رسد، اما دقت کنید که این کار را با صبر زیاد و مرحله‌به‌مرحله انجام دهید.

۱. در قدم اول باید فر را آماده کنید. فر باید قبل از گذاشتن قالب در آن کاملاً گرم شده باشد.

۲. بعد از روشن‌کردن فر نوبت به آماده‌کردن مایع کیک است. تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی مناسب بشکنید، سپس به آن شکر و وانیل را اضافه کنید و با همزن برقی یا دستی در یک جهت هم بزنید. این کار را تا جایی ادامه دهید که مایع تقریباً غلیظ، کِرم‌رنگ و کشدارشود. برای یک‌دست شدن مواد حین کار، چند بار ظرف را با لیسک دورگیری کنید.

۳. در مرحله بعد روغن دستور را به مواد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید، سپس شیر را روی حرارت کمی گرم کنید و به مواد اضافه کنید.

*نکته: هنگام اضافه‌کردن شیر گرم، حتماً مواد را هم بزنید.

۴. آرد را به همراه بکینگ‌پودر و نشاسته ذرت ۳ بار الک کنید و طی ۳ مرحله کم‌کم به مواد اضافه کنید. دقت داشته باشید که پس از هر بار ریختن آرد، مواد را با همزن دستی یا لیسک فولد (مخلوط) کنید.

۵. در این مرحله باید قالب را کمی چرب و آردپاشی کنید و یا از کاغذ روغنی استفاده کنید. سپس مواد را درون قالب بریزید.

*نکته: برای حباب گیری مواد قالب را دو بار آرام به سطح کار بکوبید.

۶. در آخر قالب را در فرِ از قبل گرم‌شده (با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد) به مدت ۴۵ دقیقه بپزید.

*نکته: در ۳۰ دقیقه اول اصلاً درب فر را باز نکنید.

۷. پس از ۳۰ دقیقه، با خلال دندان کیک را چک کنید، اگر مایع کیک به خلال دندان نچسبید، کیک شما آماده است.

۸. کیک را از فر خارج کنید، اجازه دهید کاملاً خنک شود، سپس می‌توانید کیک را از قالب جدا کنید.

طرز تهیه کیک اسفنجی با پف زیاد در قابلمه برای رها شدن از هزینه‌های اضافی!

طرز تهیه کیک ساده با پف زیاد در قابلمه

اگر به فر دسترسی ندارید، می‌توانید از قابلمه نیز برای پخت کیک اسفنجی استفاده کنید.

تمام مراحل پخت کیک را مانند آنچه گفته شد انجام دهید.

قبل از ریختن مایه کیک، کف و دیواره‌های قابلمه را با کاغذ روغنی پوشانده و سپس مایه کیک را داخل آن بریزید.
قابلمه را روی شعله پخش کن و با حرارت کم قراردهید و بعد از ۴۰ دقیقه با خلال دندان تست کنید، اگر پخته بود می‌توانید کیک را از روی گاز بردارید.

 

نکات پخت کیک اسفنجی را فراموش نکنید!

نکات مهمی وجود دارد که حین پخت هر نوع کیکی باید به آن توجه داشته باشید، این نکات کیک شما را خوش‌طعم‌تر و اسفنجی‌ترخواهند کرد.

۱. برای پخت کیک از مواد تازه استفاده کنید.

۲. حداقل ۳۰ دقیقه قبل از پخت کیک مواد را از یخچال بیرون بیاورید و در محیط قرار دهید.

۳. قالب‌هایی که برای پخت کیک استفاده می‌کنید باید استاندارد باشند.

۴. بهتراست بعد از اضافه‌کردن مایه کیک، تا حدود یک-سوم بالای قالب خالی بماند. این کار کمک می‌کند تا کیک به راحتی پف کند.

۵. هیچ‌گاه کیک داغ را از قالب جدا نکنید تا خرد نشود.

۶. مواد کیک را بیش‌ازحد هم نزنید باعث کاهش پف کیک می‌شود. 

امیدواریم از این طرز تهیه کیک اسفنجی با پف زیاد لذت ببرید.

tags # پخت کیک
سایر اخبار
ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته: