پاکوره میان وعده خوشمزه خوزستانی را به جای چیپس و پفک بخورید! / طرز تهیه

پاکوره میان وعده خوشمزه خوزستانی را به جای چیپس و پفک بخورید! / طرز تهیه
همیشه که نباید سینی فینگرفود را با سوسیس یا کالباس‌های مضر پُر کنید. این بار برای سینی فینگرفود پاکوره درست کنید که هم سالم است و هم خوشمزه!
کد خبر: ۱۹۴۴۹
|
۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۲

زی‌سان: پاکوره یا پَکاره یکی از میان وعده‌های خوشمزه و پرطرفدار در جنوب کشور به خصوص استان خوزستان است. جالب است بدانید اصالت پاکوره به کشور هند برمی‌گردد. این غذای خوشمزه و آسان را می‌توانید به عنوان فینگرفود نیز درست کنید و در مهمانی‌ها سرو کنید همچنین پاکوره می‌تواند جایگزین خوبی برای چیپس و پفک در میان وعده کودکان باشد. در ادامه بهترین و ساده‌ترین طرز تهیه این میان وعده جنوبی را در بخش آشپزی زی‌سان بخوانید.

پیشنهاد: با طبخ این غذا به جنوب کشور سفر کنید!

آنچه در ادامه خواهید آموخت:

  • مواد لازم پاکوره خوزستانی 
  • طرز تهیه پاکوره خوزستانی

طرز تهیه پاکوره، میان وعده خوشمزه خوزستانی

طرز تهیه پاکوره خوزستانی

مرحله اول: فلفل دلمه‌ای و پیاز را نگینی و خیلی ریز خُرد کنید و درون یک کاسه بریزید. سیر را رنده کنید و به همراه گشنیز خُرد شده به مواد درون کاسه اضافه کنید.

مرحله دوم: به گزارش زی‌سان، آرد قنادی و آرد برنج دستور را با هم مخلوط کنید، بکینگ پودر را نیز به مخلوط آرد‌ها اضافه کنید و این مخلوط را ۳ بار الک کنید.

مرحله سوم: مخلوط آرد‌ها و بکینگ پودر را درون یک کاسه مناسب بریزید و ماست و آب را به آرد‌ها اضافه کنید سپس مخلوط کنید تا یک خمیر یکدست بدست آید.

مرحله چهارم: ادویه‌ها و نمک را به خمیر اضافه کنید.

*نکته: خمیر پاکوره یک خمیر نسبتاً شُل است.

مرحله پنجم: مخلوط سبزیجات خُرد شده را به خمیر اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله ششم: درون یک تابه مناسب روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا روغن داغ شود.

مرحله هفتم: قاشق قاشق از مواد پاکوره بردارید و درون روغن بریزید و اجازه دهید تا سرخ شوند. پس از این که پاکوره‌ها سرخ شدند آنها را از درون تابه بردارید و روی یک دستمال آشپزخانه بریزید تا روغن اضافی پاکوره‌ها گرفته شود.

*نکته: اگر نمی‌خواهید پاکوره‌ها را درون روغن سرخ کنید، می‌توانید آنها را با استفاده از سرخ کن بدون روغن نیز درست کنید. برای این کار سرخ کن را از قبل روشن کنید تا گرم شود سپس قاشق قاشق از مواد پاکوره با فاصله درون سرخ کن بریزید و اجازه دهید خوب پخته شوند.

مرحله آخر: وقتی پاکوره‌ها را سرخ کردید آنها را درون ظرف سرو بریزید و با سُس دلخواه تزئین کنید و نوش جان کنید.

پیشنهادهای بیشتر برای پخت‌وپز:

گوبولی مرغ بندر لنگه

غذای سریع با سیب‌زمینی و گوشت

بریانی خوشمزه پاکستانی

چیغیرتمای مرغ اردبیلی

 

*طرز پخت: زهرا راستین

سایر اخبار
ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته:
گوناگون