غذای محلی اردبیلی «پیچاق قیمه» جذاب و مقوی را به این روش درست کنید

غذای محلی اردبیلی «پیچاق قیمه» جذاب و مقوی را به این روش درست کنید
پیچاق قیمه اردبیلی یکی از غذا‌هایی است که اگر برای ناهار درست کنید، آن ناهار را به یک ضیافت تبدیل خواهید کرد. غذای محلی اردبیل، پیچاق قیمه را به این روش درست کنید.
کد خبر: ۳۴۳۳۲
|
۲۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۴

پیچاق قیمه غذای محلی اردبیل است. البته یکی از غذاهای این شهر. سماق پلو یا املت چیغیرتمای مرغ هم مخصوص مردم اردبیل است. با این‌حال، پیچاق قیمه جزو غذاهای رسمی، مجلسی و گران اردبیل محسوب می‌شود. پیشنهاد می‌کنیم اگر تا امروز این غذا را درست نکرده‌اید حتما در با این مطلب آشپزی زی‌سان همراه باشید و پیچاق قیمه را جزو برنامه‌تان بگذارید.

زی‌سان| پیچاق قیمه یکی از غذا‌های بسیار خوشمزه و اصیل اردبیل است که از گوشت گوسفندی، تخم مرغ، خلال بادام و زعفران تهیه می‌شود. پیچاق قیمه یک خورش مجلسی است که می‌توانید آن را به همراه چلو زعفرانی نوش جان کنید. در ادامه طرز تهیه پیچاق قیمه اردبیلی را بخوانید.

آنچه در ادامه خواهید آموخت:

  • مواد لازم پیچاق قیمه اردبیلی
  • طرز تهیه پیچاق قیمه اردبیلی

غذای محلی اردبیلی پیچاق قیمه را به این روش درست کنید

طرز تهیه پیچاق قیمه اردبیلی

مرحله اول: خلال بادام را به مدت ۲ ساعت در یک کاسه آب ولرم خیس کنید.

مرحله دوم: به گزارش زی‌سان، یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید و آن را روی حرارت بگذارید.

مرحله سوم: کره را درون قابلمه بریزید و صبر کنید تا کره ذوب شود. پس از این که کره ذوب شد، خلال بادام را آبکش کنید و درون قابلمه بریزید. خلال بادام را با کره تفت دهید تا رنگ خلال‌ها تغییر کند و سرخ شوند.

مرحله چهارم: پس از این که خلال بادام سُرخ شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

مرحله پنجم: پیاز‌ها را نگینی خُرد کنید و با کمی روغن درون یک قابلمه دیگر تفت دهید تا پیاز‌ها سَبُک شوند.

مرحله ششم: پس از این که پیاز‌ها کمی سُرخ شدند، مقداری زردچوبه به آنها اضافه کنید و تفت دهید تا عطر زردچوبه آزاد شود.

مرحله هفتم: پس از تفت دادن زردچوبه، گوشت گوسفندی را اضافه کنید و مواد را مجدد تفت دهید تا گوشت سُرخ شود.

غذای محلی اردبیلی پیچاق قیمه را به این روش درست کنید

مرحله هشتم: به گزارش زی‌سان، پس از این که رنگ گوشت تغییر کرد، ادویه کاری و کمی فلفل سیاه به آن اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله نهم: حدود ۴ پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه کنید و شعله اجاق گاز را کم کنید. صبر کنید تا گوشت بپزد.

مرحله دهم: پس از این که گوشت پُخته شد، خلال بادام، زعفران دم کرده و پودر هل را به قیمه اضافه کنید، کمی مواد را به هم بزنید سپس درب قابلمه را ببندید و صبر کنید تا قیمه جا بیوفتد.

مرحله یازدهم: حدود ۲۰ دقیقه قبل سرو، تخم مرغ‌ها را روی قیمه بشکنید.

مرحله آخر: در آخر آب لیمو به پیچاق قیمه اضافه کنید. پس از اضافه کردن آب لیمو ترش، پیچاق قیمه خوشمزه شما آماده است، می‌توانید خورش را در ظرف سرو بکشید و با چلو زعفرانی نوش جان کنید.

سخن پایانی

در این مطلب طرز تهیه پیچاق قیمه اصیل اردبیلی را به شما آموزش دادیم. امیدواریم این خورش خوش‌طعم را طبخ کنید و در کنار عزیزان‌تان نوش جان کنید. 

 

*طرز پخت: زهرا راستین

سایر اخبار
ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته: