طرز تهیه شُله امیری اصل ایلام

طرز تهیه شُله امیری اصل ایلام
اگر به فکر درست کردن یک آش سالم، مقوی و آسان هستید؛ پیشنهاد من غذای ایلامی به نام شُله امیری است.
کد خبر: ۳۱۵۲
|
۱۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۵

زی‌سان: شُله امیری یکی از غذا‌های محلی استان ایلام می‌باشد و به خاطر این‌که در مواد تشکیل‌دهنده این آش ماش وجود دارد؛ جزو غذا‌های فیبر دار و سرشار از ویتامین‌های A و D است.

همچنین می‌توان گفت شُله امیری در دسته غذا‌های کم‌کالری قرار می‌گیرد. پس بدون نگرانی بابت رژیم و تناسب اندام می‌توانید این غذای خوشمزه را طبخ کنید و از طعم آن لذت ببرید.

آنچه در ادامه خواهید آموخت:

  • مواد لازم برای تهیه شُله امیری
  • طرز تهیه شُله امیری

+ بیشتر: طرز تهیه کباب کوبید خانگی بدون آنکه بریزد!

مواد لازم برای تهیه شُله امیری

طرز تهیه شُله امیری اصل ایلام

طرز تهیه شُله امیری:

مرحله اول: ماش‌ها را خوب تمیز کنید و با کمی آب بشویید سپس درون قابلمه بریزید و با حدود ۴ لیوان آب اجازه دهید بپزد.

مرحله دوم: برنج را با آب ولرم بشویید و خیس کنید.

مرحله سوم: پیاز‌ها را ریز یا خلالی خرد کنید و با کمی روغن سرخ کنید. در این مرحله زرد‌چوبه و فلفل سیاه را به پیاز‌های سرخ شده اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مرحله چهارم: وقتی ماش‌ها پخته شد از روی اجاق گاز بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود سپس آن‌ها را کمی له کنید (به طوری که کمی نرم شود و پوست ماش‌ها جدا شود).

طرز تهیه شُله امیری اصل ایلام

دقت کنید آبی که ماش‌ها در آن پخته شده است را دور نریزید.

مرحله پنجم: قابلمه حاوی ماش را دوباره روی شعله قرار دهید و برنجی که خیس کرده اید به همراه کمی نمک به آن اضافه کنید.

مرحله ششم: برنج که کمی پخته شد در حالی که هنوز آب دارد، به آن مخلوط پیاز، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. (می‌توانید کمی نعناع خشک نیز اضافه کنید). حدوداً ۳۰ تا ۴۰ دقیقه دیگر اجازه دهید آش بپزد و جا بیوفتد.

درآخر می‌توانید با پیاز‌داغ تزیین کنید و نوش جان!

 

* دستور پخت: زهرا راستین

tags # آشپزی
سایر اخبار
ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته:
گوناگون