(تصاویر) عجیب‌ترین غذا‌هایی که بشر تاکنون دیده است؛ از سوپ سرگین گاو تا بستنی اختاپوس

(تصاویر) عجیب‌ترین غذا‌هایی که بشر تاکنون دیده است؛ از سوپ سرگین گاو تا بستنی اختاپوس
در این مطلب ده مورد از عجیب‌ترین غذاها در مناطق چین و سایر کشورهای آسیایی معرفی می‌شود.
کد خبر: ۶۷۸۴
|
۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۴

زی‌سان: چین و همسایگان آسیایی اش که به داشتن فرهنگ‌های غنی و پرماجرای آشپزی شهرت دارند، مجموعه‌ای از غذا‌های «عجیب» و در عین حال خوشمزه را به رخ می‌کشند؛ البته برای مردم آن مناطق و بسیاری از افرادی که به ماجراجویی‌های آشپزی علاقه دارند. البته قطعاً این غذا‌ها برای کسانی که قلب یا معده ضعیفی دارند مناسب نیستند.

به گزارش زی‌سان، این غذا‌ها با ترکیبات غیرمعمول و طعم‌های متمایز، اغلب در ابتدا ترسناک به نظر می‌رسند، اما به طور شگفت انگیزی برای بسیاری اعتیاد آور هستند. در این گزارش فهرست ده غذای عجیب از غذا‌های آسیایی به ویژه چین تهیه شده است. شما حاضرید کدام را امتحان کنید؟

کله گاو تند و فلفلی

کله گاو تند و فلفلی

مردم منطقه خودمختار اویغور سین کیانگ در غرب چین گوشت گاو و بره و همچنین گوشت کله گاو را دوست دارند. این غذا شامل پختن کل کله گاو و سرو آن با مجموعه پیچیده از چاشنی هاست، از جمله ۱۵ سس مختلف مانند فلفل، سس سویا و سرکه و البته با پیاز. 

علیرغم ظاهر ترسناک این غذا و این واقعیت که گوشت معمولاً در این غذا با دست جدا می‌شود، این غذا به دلیل طعم «تند و لذیذ» و بافت «ذوب شده در دهان» مورد تحسین قرار می‌گیرد. 

سنجاقک آبی سرخ شده

این غذا معمولا در استان یونان در جنوب غربی چین طبخ می‌شود و مستلزم آن است که لارو سنجاقک قبل از سرخ شدن تا زمانی که قهوه‌ای طلایی می‌شود از آب گرفته شود. در حالی که ظاهر سنجاقک‌هایی که روی یک بشقاب ردیف شده اند ممکن است برای چشم دلهره آور و چندش‌آور به نظر برسند، اما مقاومت در برابر طعم ترد و لذیذ آن‌ها دشوار است!.

کرم پیله‌ساز یا کاترپیلار سرخ شده 

کاترپیلار سرخ شده

ظاهر خاردار و بدن رنگارنگ این جانوران که به طور معمول نشان دهنده سمی بودن این جانور است، در شمال شرقی چین به یک غذای لذیذ تبدیل شده است. قبل از پختن، آن‌ها را در آب خیس می‌کنند تا ناخالصی‌ها از بین برود. سپس شکم آن‌ها را با احتیاط برش می‌زنند تا اندام آن بیرون بیاید. در طول پخت و پز، کاترپیلار‌ها روی حرارت بالا فقط به مدت ۳۰ ثانیه سرخ می‌شوند. معمولاً همراه با پیاز، زنجبیل و فلفل‌های رنگی خرد شده سرو می‌شوند و برخی از سرآشپز‌های با تجربه آن‌ها را با تخم مرغ و آرد سوخاری ترکیب می‌کنند و می‌پوشانند.

سوپ مورچه

یکی دیگر از غذا‌های عجیب استان یونان، سوپ پای خوک در ترکیب با مورچه‌های سیاه است. پایه سوپ از ران خوک، مرغ سیاه، دنده و احشاء گوشت گاو درست می‌شود. طعم ترش و متمایز آن ناشی از اسید فرمیک است که هنگام سوزاندن مورچه‌ها و مخلوط کردن آن با ترکیب سوپ آزاد می‌شود.

چشم خوک بریان

چشم خوک بریان

چشم خوک بریان شده یک غذای لذیذ سنتی در گوانگژی، یک منطقه خودمختار در جنوب چین در مرز ویتنام است. در این غذا چشم‌های تازه خوک را به سیخ می‌کشند و روی آتش روباز می‌پزند، سپس با انواع ادویه‌ها مانند نمک، کنجد و فلفل تند سرو می‌کنند. 

سوپ سرگین گاو 

احتمالا از شنیدن این موضوع خوشحال خواهید شد که این غذا که در اصل از استان گوئیژو در جنوب غربی چین است، از سرگین واقعی استفاده نمی‌کند، بلکه از مایع گوارشی معده گاو به عنوان پایه سوپ استفاده می‌کند. قبل از تهیه غذا، گاو‌ها با علف و گیاهان درجه یک تغذیه می‌شوند و پس از آن علف‌ها و مایعات هضم نشده معده آن‌ها برای ساخت یک سوپ داغ خارج می‌شود. قابل ذکر است که این سوپ غالبا بعد از غذای اصلی و به عنوان یکی از اجزای مهم غذا مصرف می‌شود. 

موش صحرایی سرخ شده

موش صحرایی سرخ شده

این غذا یک میان وعده معروف از استان فوجیان در جنوب شرقی چین است. این غذا در واقع ناشی از نگرش کشاورزان منطقه است که موش‌های مزرعه را برای محافظت از محصولاتشان اسیر می‌کردند. موش‌های سرخ شده نه تنها برای مردم آن مناطق خوشمزه، بلکه دارای پروتئین بالایی نیز هستند و اعتقاد بر این است که دارای خواص دارویی مانند کمک به جلوگیری از تکرر ادرار یا شب ادراری در کودکان هستند.

نان جوجه تیغی بخارپز

این غذا به طور سنتی در جشنواره بهاری چین یا سال نوی چینی سرو می‌شود. نه! خوردن آن خطرناک نیست، این «جوجه تیغی ها» در واقع نوعی نان بخارپز شده و به شکل جوجه‌تیغی‌های واقعی هستند. در فرهنگ عامه، جوجه تیغی‌ها اغلب موجوداتی جاودانه هستند و به عنوان طلسم‌های خوش شانسی در نظر گرفته می‌شوند و اعتقاد بر این است که در سال نو چینی، ثروت و رفاه را به خانه‌ها می‌آورند.

سالاد حشره

سالاد حشره

سالاد پاپایای تایلندی با جیرجیرک، یک غذای کلاسیک است که هم در لائوس و هم منطقه شمال شرقی تایلند طبخ و سرو می‌شود. این غذای ترد با پاپایای خلال شده و کم رسیده در ترکیب با جیرجیرک خشک، گوجه فرنگی، بادام زمینی، فلفل قرمز و سایر سس‌ها تهیه می‌شود.

بستنی اختاپوس

این دسر با شکل و شمایل چند پا، در ژاپن منحصر به فرد و محبوب است و به دلیل طعم و بافت متمایزش مشهور است. اختاپوس تازه ابتدا خرد شده و پخته می‌شود، سپس با بستنی حاوی شیر، شکر و اسانس وانیل مخلوط می‌شود.

سایر اخبار
ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته: