02/شهريور/1404 | 02:37
عمومی
چند نکته کلیدی برای خوشمزه کردن بیشتر عدس پلو
عدس‌پلو از غذا‌های محبوب و سنتی ایرانی است که هم در سفره‌های روزمره و هم در مراسم نذری و افطاری جایگاه ویژه‌ای دارد.
مواد لازم و طرز تهیه سالاد سیب‌زمینی اتریشی به همراه چند ترفند‌ جدید
با طرز تهیه سالاد سیب زمینی اتریشی آشنا شوید؛ یک پیش‌غذای خوش‌طعم و متفاوت با دستور اصلی اروپایی. مراحل تهیه، مواد لازم و نکات کلیدی برای طعمی اصیل را در این مطلب بخوانید.
غذای سریع برای مهمان چه بپزید؟ ۵ نوع غذایی که زیر یک ساعت و نیم حاضر می‌شود!
معمولاً برای همه شما پیش آمده که مهمان سرزده داشته باشید و ندانید چه چیزی برای شام یا نهار درست کنید که خوشمزه و مجلسی باشد و در سریع‌ترین زمان ممکن حاضر شود. در این مطلب غذای سریع برای مهمان چه بپزید؟ ۵ نوع غذایی که زیر یک ساعت و نیم حاضر می‌شود! را بخوانید تا دیگر نگران پخت غذا برای مهمان سرزده نباشید.
(ویدئو) آثار حمله اسرائیل در بیمارستان مشهور محله پاسداران
آثار جرم و جنایات رژیم وحشی صهیونیستی بر اثر انفجار در اطراف بیمارستان لبافی‌نژاد تهران
الوک یا بادام کوهی؛ متفاوت‌ترین آجیل ایران که رایگان است و در افزایش میل جنسی و پروستات معجزه می‌کند!
الوک یا بادام کوهی؛ میوه‌ای تلخ با خواص بی‌شمار مشهور به جواهر زاگرس که متفاوت‌ترین آجیل ایران است. اگر اهل کوهنوری هستید و در استان‌های همجوار با زاگرس زندگی می‌کنید این گیاه به صورت رایگان در طبیعت وجود دارد و می‌توانید با رعایت نکات ایمنی برای خودتان و حفظ این گیاه برای آیندگان و طبیعت از آن برداشت کنید.
(ویدئو) لحظه سقوط یک هواپیمای مسافربری در هند
لحظه سقوط هواپیمای هندی در نزدیکی احمد آباد هند با ۲۴۲ مسافر را در ادامه مشاهده می‌کنید.
دستور تهیه و چند ترفند ساده برای درست کردن بهترین ترشی گیلاس
ترشی گیلاس با طعم ملس و دلچسب خود، انتخابی عالی برای همراهی با غذا‌های مختلف است. در این مطلب، با روش تهیه ترشی گیلاس خانگی و فوت‌وفن‌های آن آشنا می‌شوید.
خار پیرزن یا خارکلو؛ گیاه ارزشمند ایران که خارمریم نیست و کاشت آن درآمد بالایی دارد
خارپنبه (Onopordon leptolepis) گیاهی بومی و ارزشمند ایران است که با نام‌های محلی گل گوهر، خارکلو و گلگاری شناخته می‌شود. به گزارش راز بقا این گیاه به دلیل مقاومت بالا در برابر خشکی، کاربرد‌های دارویی سنتی و نقش زیست‌محیطی مهم خود، یکی از نماد‌های مهم طبیعت خشک و نیمه‌خشک ایران به شمار می‌رود.
لگجی؛ گیاه پرخاصیتی در جنوب ایران که مثل طلا با ارزش است و ترشی آن بسیار محبوب است
کبر یا Capparis spinosa یک گیاه بومی با ظرفیت‌های غذایی، دارویی، اقتصادی و فرهنگی بسیار بالا در ایران است. از سفره‌های سادهٔ روستایی گرفته تا تحقیقات علمی، از متون طب سنتی تا شبکه‌های اجتماعی، همگی گواهی بر ارزش این گیاه هستند. افزایش آگاهی عمومی و حمایت از کشت و فرآوری این گیاه، می‌تواند آن را به یکی از محصولات راهبردی مناطق خشک ایران تبدیل کند.
یک ترفند جادویی برای پخت کته گوجه خوشمزه و پُرطرفدار + دستور پخت و مواد لازم
کته گوجه یک غذای سه سوته و بسیار خوشمزه است و ترکیب آن با یک کاسه سالاد شیرازی قطعاً خوشمزه‌ترین ترکیب غذایی خواهید بود که تا به حال نوش جان کرده‌اید. در این مطلب طرز پخت کته گوجه خوشمزه و پُرطرفدار را بخوانید.