دستور پخت کیک رژیمی بدون شکر و روغن با شیره انگور
دستور پخت کیک رژیمی مخصوص افرادی است که به هر دلیل شکر و روغن را از برنامه غذاییشان حذف کردند. با این تعریف کیک رژیمی برای ورزشکاران و برای کسانیکه به خاطر اضافه وزن یا دیابت از خوردن یک برش کیک کنار فنجان چایشان اجتناب میکنند، بسیار مناسب است.
زیسان: در ادامه این مطلب طرز تهیه یک کیک بسیار خوشمزه رژیمی، اما بدون شکر و روغن را، به شما آموزش دادهایم تا بدون نگرانی بابت کالری یا چربی، از خوردن یک برش کیک خوشمزه و کم کالری لذتببرید.
+ بیشتر: دستور پخت سالاد سزار اصل برای ورزشکاران و آنها که رژیم دارند
آنچه در ادامه خواهیدآموخت:
- ارزش غذایی کیک رژیمی
- مواد لازم کیک رژیمی برای ۸ نفر
- طرز تهیه کیک رژیمی در فر
- طرز تهیه کیک رژیمی در قابلمه
کالری کیک رژیمی با شیره انگور چقدر است؟
کل این کیک خوشمزه ۶۲۵ کالری دارد و اگر به ۸ قسمت تقسیم شود، به هر نفر ۷۸ کالری میرسد.
مواد لازم کیک رژیمی برای ۸ نفر
طرز تهیه کیک رژیمی در فر:
*نکته: برای پخت هر نوع کیکی باید از مواد تازه استفادهکنید و حداقل از ۳۰ دقیقه قبل مواد را از یخچال خارجکنید تا به دمای محیط برسند.
مرحله اول: فر را روشن کنید و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید فر داغ شود.
مرحله دوم: در ظرف مناسب تخم مرغها را با وانیل به مدت ۵ دقیقه همبزنید تا پف کند.
مرحله سوم: شیره خرما یا انگور یا توت را به مخلوط تخم مرغ و وانیل اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر مواد را همبزنید.
مرحله چهارم: مواد خشک (آرد و بکینگ پودر) را با هم مخلوط کنید و ۳ بار الک کنید.
مرحله پنجم: مواد خشک را طی ۳ مرحله به مخلوط اضافه کنید و در هر مرحله با همزن دستی یا لیسک در یک جهت همبزنید. در این مرحله باید آب را نیز اضافه کنید.
مرحله ششم: داخل قالب مورد نظر را چرب و آرد پاشی کنید و مواد کیک را داخل قالب بریزید. در آخر در دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.
طرز تهیه کیک رژیمی در قابلمه
اگر فر در دسترس شما نیست اصلاً نگران نباشید، زیرا به راحتی میتوانید هر کیکی را در قابلمه طبخ کنید.
به گزارش زیسان، در این دستور نیز باید تمام مراحلی که در دستور قبل ذکر شد را انجام دهید.
کف یک قابلمه مناسب کاغذ روغنی بگذارید و دیواره قابلمه را کمی چرب کنید سپس مواد کیک را درون قابلمه بریزید و قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید و با شعله کم به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید.
در پایان امیدواریم این کیک را درست کنید و از طعم و عطر آن لذت ببرید.
* دستور پخت: زهرا راستین