طرز تهیه پلو گوشت عربی اصیل را یاد بگیرید تا مهمانان‌تان انگشتانشان را هم بخورند!

طرز تهیه پلو گوشت عربی اصیل را یاد بگیرید تا مهمانان‌تان انگشتانشان را هم بخورند!
از آن‌جاکه ذائقه ایرانی‌ها معمولاً با غذا‌های عربی هماهنگ است؛ پلو گوشت عربی یک انتخاب خوب برای ناهار یا شام خانوادگی یا مهمانی است.
کد خبر: ۱۰۵۶۲
|
۱۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۵

طرز پخت پلو گوشت عربی تفاوت زیادی با انواع غذاهای ایرانی ندارد. دستورات آن کمی متفاوت است، اما مواد و کل مراحل شما را به یاد بسیاری از پلوهای ایرانی خواهد انداخت. با زی‌سان همراه باشید تا این غذای خوش‌خوراک جذاب را یاد بگیرید.

زی‌سان: پلو گوشت عربی یکی از غذا‌های مجلسی و بسیار خوش‌طعم است که در کشور‌های حاشیه خلیج فارس مخصوصاً امارات یک غذای اصلی محسوب می‌شود و بیشتر مردم برای مناسبت‌ها یا اعیاد پلو گوشت طبخ می‌کنند. از آن جایی که ذائقه ایرانی‌ها معمولاً با غذا‌های عربی هماهنگ است؛ این غذای خوشمزه و آسان را می‌توانید برای ناهار یا شام یک مهمانی درست کنید و از عطر و طعم آن لذت ببرید.

*نکته: ناگفته نماند برای این غذا دستورالعمل‌های متفاوتی وجود دارد؛ بعضی‌ها آن را با مرغ نیز طبخ می‌کنند، اما در دستور اصلی از گوشت استفاده می‌شود. اگر قصد برگزاری یک مهمانی مجلل دارید؛ پیشنهاد ما به شما طبخ پلو گوشت عربی است.

طرز تهیه پلو گوشت عربی را یاد بگیرید تا آب از لب‌ولوچه مهمان‌ها بچکد!

در ادامه با ما همراه شوید تا بهترین و آسان‌ترین روش طبخ این غذای خوشمزه عربی را بیاموزید. 

راستی! پیش از دست به کار شدن بد نیست ترفندهای آشپزی را یاد بگیرید.

آنچه در ادامه خواهید آموخت:

  • مواد لازم پلو گوشت عربی
  • روش تهیه پلو گوشت عربی

روش تهیه پلو گوشت عربی و مواد لازم برای پختن پلو گوشت عربی

طرز تهیه پلو گوشت عربی خوشمزه و مجلسی

مرحله اول: برنج را با مقداری آب ولرم و نمک حدود ۱ ساعت قبل از پخت خیس کنید.

مرحله دوم: گوشت را بشویید، کمی صبر کنید تا آب اضافی گوشت خارج شود سپس آن را مکعبی خرد کنید.

مرحله سوم: گوشت را به همراه سیر، فلفل سیاه، نمک، زردچوبه و مقداری آب درون زودپز بریزید و اجازه دهید گوشت به خوبی پخته شود.

مرحله چهارم: لپه‌ها را بشویید و با مقداری آب داخل یک قابمله مناسب بریزید. روی حرارت قرار دهید تا لپه‌ها خوب پخته شوند.

مرحله پنجم: وقتی گوشت‌ها پخته شدند، آنها را از زودپز خارج کنید، اما آبِ گوشت را دور نریزید، آن را کنار بگذارید.

مرحله ششم: آبِ گوشت را به همراه چوب دارچین، دانه فلفل سیاه، میخک و برگ بو درون قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید آبِ گوشت به نقطه جوش برسد سپس برنج را بشویید و به قابلمه اضافه کنید و آن را به صورت کته دم کنید.

مرحله هفتم: لپه که کاملاً پخته شد آن را آبکش کنید.

مرحله هشتم: پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید و درون یک تابه مناسب با کمی روغن تفت دهید تا کمی سرخ شود، سپس گوشت پخته شده را به تابه اضافه کنید و مقداری پودر دارچین، پودر فلفل سیاه، پودر هل و ادویه مخلوط به گوشت اضافه کنید. در ادامه خوب گوشت و ادویه‌ها را تفت دهید تا گوشت کمی سرخ شود و بوی خامی ادویه‌ها گرفته شود.

مرحله نهم: رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید سپس مقداری آب جوش به تابه اضافه کنید و اجازه دهید گوشت کمی با سس بپزد و ادویه‌ها به خورد گوشت بروند.

مرحله دهم: درون یک تابه جداگانه مقداری روغن بریزید و کشمش را به آن اضافه کنید. پس از کمی تفت دادن، لپه را به همراه مقداری نمک و پودر دارچین به تابه اضافه کنید. مواد را کمی تفت دهید و زمانی که لپه سرخ شد تابه را از روی حرارت بردارید.

مرحله یازدهم: به گزارش زی‌سان، چند عدد سیب زمینی را خلالی خرد کنید و با کمی روغن آنها را سرخ کنید.

مرحله آخر: پس از گذشت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه برنج را از روی حرارت بردارید و در ظرف سرو بکشید. در نهایت حشو گوشت و لپه را روی برنج بریزید و با سیب زمینی سرخ شده آن را تزئین کنید. این غذا را می‌توانید با ترشی لیته یا ترشی مخلوط نوش جان کنید!

در آخر؛ شیرین پلو به روش تهرانی‌ها را بلدید؟ پیشنهاد می‌کنیم این آموزش را هم یاد بگیرید. بادمجان پلوی قزوینی هم پیشنهاد دیگر ما برای شماست که به غذاهای سنتی علاقه دارید.

 

*طرز پخت: زهرا راستین

سایر اخبار
ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته: