طرز تهیه کشکو دامغانی؛ کشک بادمجان را به روش دامغانی درست کنید تا خوشمزه‌تر شود

طرز تهیه کشکو دامغانی؛ کشک بادمجان را به روش دامغانی درست کنید تا خوشمزه‌تر شود
پس از مطالعه این مطلب دیگر برای شام پیتزا سفارش نخواهید داد! کشکو دامغانی یک غذای خوشمزه، ساده و مقوی است که حتی بچه‌ها هم عاشقش می‌شوند. در ادامه بهترین طرز تهیه این غذا را بخوانید.
کد خبر: ۲۳۴۸۲
|
۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۳

زی‌سان: کشک بادمجان یکی از غذا‌های سنتی ایرانی است که در هر منطقه از ایران به روش‌های مختلفی طبخ می‌شود. یکی از متفاوت‌ترین و خوشمزه‌ترین روش‌های پخت این غذای سنتی مربوط به دامغان است که به کشکو دامغانی نیز معروف است. از آن جایی که کشک بادمجان پایه ثابت سفره‌های ایرانی است، پیشنهاد می‌کنیم دفعه بعد که قصد پخت این غذا را داشتید آن را به روش مردم دامغان تهیه کنید. در ادامه بهترین و ساده‌ترین دستور پخت کشکو دامغانی را به شما آموزش داده‌ایم؛ پس با زی‌سان همراه شوید.

آنچه در ادامه خواهید آموخت:

  • مواد لازم کشکو دامغانی
  • طرز پخت کشکو دامغانی

طرز تهیه کشکو دامغانی (کشک بادمجان به روش دامغانی) َ

طرز پخت کشکو دامغانی

مرحله اول: بادمجان‌ها را پوست بگیرید و نگینی خُرد کنید.

مرحله دوم: درون یک تابه کمی روغن بریزید و بادمجان‌های خُرد شده را درون روغن سرخ کنید.

مرحله سوم: بادمجان‌ها که سرخ شدند، آنها را از روغن خارج کنید و کنار بگذارید.

مرحله چهارم: پیاز‌ها را نگینی خُرد کنید و در همان روغن تفت دهید تا طلایی و سبک شوند.

 

مرحله پنجم: سیر را رنده کنید و به همراه نمک و زردچوبه به پیاز اضافه کنید. مواد را کمی تفت دهید تا عطر زردچوبه خارج شود.

مرحله ششم: گوجه‌ها را بشویید و پوست بگیرید و رنده کنید سپس پوره گوجه را به مواد درون تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا آب اضافی گوجه تبخیر شود.  در این مرحله می‌توانید کمی گردوی خُرد شده به مواد درون تابه اضافه کنید.

مرحله هفتم: به گزارش زی‌سان، درون یک تابه دیگر کمی روغن بریزید و نعناع خشک را به همراه مقدار کمی زردچوبه حدود ۳ ثانیه تفت دهید تا رنگ نعناع کمی تغییر کنید سپس کشک را به تابه اضافه کنید. مواد درون تابه را کمی مخلوط کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.

طرز تهیه کشکو دامغانی؛ کشک بادمجان را به روش دامغانی درست کنید تا خوشمزه‌تر شود

*نکته: بسته به ذائقه‌تان می‌توانید مقدار کشک را تغییر دهید، اما هر چه کشک بیشتر باشد، این غذا خوشمزه‌تر خواهد شد.

مرحله هشتم: بادمجان‌های سرخ شده را به تابه حاوی پوره گوجه فرنگی اضافه کنید. کشک و نعناع داغ را نیز در همین مرحله به باقی مواد اضافه کنید. مواد را کمی مخلوط کنید.

مرحله نهم: حدود نصف لیوان آب جوش به تابه اضافه کنید و شعله اجاق گاز را کم کنید. کمی صبر کنید تا کشکو جا بیوفتد.

مرحله آخر: پس از گذشت حدود ۳۰ دقیقه کشکو دامغانی خوشمزه شما آماده است. می‌توانید آن را در ظرف سرو بکشید و با کمی نان و سبزی تازه نوش جان کنید.

پیشنهاد: ۲ غذای سالم که می‌توانید برای شام یا ناهار طبخ کنید!

*نکته پایانی: تنها ادویه این غذا زردچوبه است، پس از اضافه کردن فلفل و هرگونه ادویه دیگر به این غذا خودداری کنید؛ زیرا باعث تُند و تلخ شدن بادمجان می‌شود. 

 

*طرزپخت: زهرا راستین

سایر اخبار
ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته:
گوناگون