پشت‌پرده مد جدید «ناف قلابی»؛ ناف قلابی چیست و چرا استفاده از آن رایج شده است؟

پشت‌پرده مد جدید «ناف قلابی»؛ ناف قلابی چیست و چرا استفاده از آن رایج شده است؟
ایده‌آل‌ها درباره تصویر بدن هنوز هم بخشی از زندگی روزمره زنان در سراسر جهان است. برخی بر همین اساس به پدیده ناف تقلبی روی آورده‌اند. ناف واقعی زیر کمر شلوار، دامن یا شلوارک پنهان می‌شود، در حالی که ناف تقلبی با یک تاپ کوتاه برجسته می‌شود.
کد خبر: ۶۲۴
|
۲۵ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۹

 زی‌سان: استفاده از ترفند‌های ظاهری برای نشان دادن تغییرات در بدن بدون اینکه درگیر رفتن به باشگاه یا رژیم غذایی شویم، چیز جدیدی نیست. این موج اکنون به استفاده از ناف‌های تقلبی رسیده است؛ بنابراین اگر در شبکه‌های اجتماعی تصادفا تصویر شخصی با نافی بزرگ و غیرعادی دیدید، نگران نشوید؛ چون احتمالا دارید یکی از استفاده‌کنندگان از برچسب‌های ارزان‌قیمت ناف تقلبی را تماشا می‌کنید.

به گزارش زی‌سان به نقل از نیویورک پست، این موج جدید در میان تعدادی از کاربران شبکه‌های اجتماعی به راه افتاده است که معتقدند با جا‌به‌جا کردن ناف، اندامشان کشیده‌تر می‌شود و در نتیجه لاغرتر به نظر می‌رسند.

این پدیده که از چین آغاز شد، در شبکه‌های اجتماعی مانند تیک‌تاک گسترش یافت و آشکار کرد که ایده‌آل‌ها درباره تصویر بدن هنوز هم بخشی از زندگی روزمره زنان در سراسر جهان است.

مانند بسیاری از نکات و موج‌های زیبایی که در شبکه‌های اجتماعی مشاهده می‌شود، این علاقه‌مندی به ناف تقلبی هم ممکن است خنده‌دار به نظر برسد. ویدیو‌هایی در Douyin یا Xiaohongshu‌ــ دو تا از محبوب‌ترین شبکه‌های اجتماعی در چین‌ــ زنان جوان را نشان می‌دهند که خالکوبی‌های موقتی به شکل ناف را چند سانتی‌متر بالاتر از ناف واقعی‌شان می‌چسبانند.

ناف واقعی زیر کمر شلوار، دامن یا شلوارک پنهان می‌شود، در حالی که ناف تقلبی با یک تاپ کوتاه برجسته می‌شود. برای کسانی که به این موج پیوسته‌اند، هدف از به کارگیری این ترفند ساده است: ایجاد یک خطای دید.

طرفداران این ترفند ادعا می‌کنند نافی که حدود ۱۰ سانتی‌متر بالاتر آورده شده باشد، اجازه می‌دهد دامن یا شلوار به همان میزان بالا کشیده شوند؛ در نتیجه پا‌ها بلندتر به نظر می‌رسند و ظاهر لاغرتری را به نمایش می‌گذارند یا دست‌کم چنین توهمی را ایجاد می‌کنند.

ناف تقلبی. عمل جراحی زیبایی

فشار اجتماعی برای داشتن «بدن بی‌نقص»

برخلاف خطر روزافزون تزریقی‌های قلابی که با رونق بوتاکس در میان نسل جوان مرتبط است، علاقه به ناف تقلبی برای سلامتی جسمی خطری ندارد.

با وجود این، در مورد تداوم ایده‌آل‌های خاص تصویر بدن مانند مساوی بودن پا‌های بلند و کشیده طبق استاندارد زیبایی، سوالاتی ایجاد می‌کند؛ چه از طریق یک برچسب ساده باشد یا لباس یا در شدیدترین حالت از راه جراحی.

ترفند‌های آرایشی فقط برای اصلاح یا صاف کردن این قسمت یا آن قسمت از صورت نیستند؛ کک‌ومک‌های مصنوعی، پستان‌های مصنوعی، باسن‌های ساختگی و حتی بینی‌های مصنوعی تنها برخی از «ابزار» هایی‌اند که امروزه در شبکه‌های اجتماعی به وفور یافت می‌شوند.

این خالکوبی‌های موقت هم در نهایت بیشتر شبیه فیلتر‌های رسانه‌های اجتماعی‌اند که خود موضوع بحث‌های زیادی‌اند. زیرا علاوه بر تبدیل شدن به منبع استرس و اضطراب برای جوانان، می‌توانند به ایجاد اختلال بدشکلی بدن (body dysmorphic disorder)، یعنی وسواس در مورد یک نقص خیالی بدن، کمک کنند.

سایر اخبار
ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته: