زیسان: کیک قرمز قلبی شکل ردولوت یک انتخاب جذاب برای لحظات عاشقانه!
به گزارش زیسان، همه فکر میکنند روز ولنتاین هرچه هدیه گران قیمتتری برای عشقشان بخرند علاقهشان را بیشتر به او ثابت کردهاند در صورتی که میتوانید با درست کردن یک کیک خانگی قرمز خوشمزه حس قلبیتان را به کسی که دوستش دارید انتقال دهید.
پس اگر میخواهید یک ولتناین عاشقانه را تجربه کنید این مطلب را تا انتها مطالعه کنید تا بدون هزینه اضافی برای عشقتان یک کیک قرمز عاشقانه درست کنید.
+ بیشتر: انواع اس ام اس و پیام تبریک ولنتاین
آنچه در ادامه خواهید آموخت:
در تقویم میلادی روز ۱۴ فوریه، به نام روز ولنتاین (روز عشق) نام گذاری شده است. اما چرا هر سال زوجهای جوان و عاشقان این روز را جشن میگیرند؟
درباره تاریخ روز ولنتاین بیشتر بدانید
به نظر میرسد کیک ردولوت با رنگ قرمز و بافت مخملی جذابش، انتخابی مناسب برای یک ولنتاین عاشقانه باشد.
شما میتوانید با درست کردن این کیک در یک قالب قلبی شکل، عشقتان را سوپرایز کنید و لحظات عاشقانهای را در کنار هم سپری کنید!
مرحله اول: آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و به وسیله الک ۳ بار الک کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم: تخم مرغها را در یک ظرف دیگر بشکنید و به آنها شکر و وانیل دستور را اضافه کنید و حدود ۴ دقیقه با دور تند همزن هم بزنید. (نکته: در حین هم زدن چند بار با استفاده از لیسک شیرینی پزی مخلوط را دورگیری کنید).
مرحله سوم: در این مرحله باترمیلک ولرم را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید، در حد مخلوط شدن هم بزنید سپس روغن را اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید.
مرحله چهارم: بعد از کمی هم زدنِ مایه کیک، پودر کاکائو و سرکه دستور را اضافه کنید.
مرحله پنجم: رنگ خوراکی را به مواد اضافه کنید. (بهتر است از رنگ خوراکی ژلهای استفاده کنید). رنگ را کمکم اضافه کنید و در هر مرحله کمی مخلوط کنید. اضافه کردن رنگ را تا جایی ادامه دهید که به رنگ دلخواهتان برسید.
مرحله ششم: آرد و بکینگ پودری که قبلاً الک کرده بودید را در ۳ مرحله به مایه کیک اضافه کنید و در هر مرحله با لیسک یا همزن دستی مایه کیک را در یک جهت هم بزنید.
مرحله هفتم: فر را با دمای ۱۷۰ درجه روشن کنید و اجازه دهید کمی گرم شود.
مرحله هشتم: برای این نوع کیک معمولا از قالب گرد، مربعی یا قلبی استفاده میکنند. کف قالب مورد نظر را کاغذ روغنی پهن کنید و مایه کیک راداخل قالب بریزید. قالب را چند بار آرام به سطح کار بکوبید تا هوای اضافی آن خارج شود سپس در فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید. پس از گذشت ۳۰ دقیقه دَرِ فر را باز کنید و با یک خلال دندان یا سیخ چوبی چک کنید. اگر مایه کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبید کیک شما آماده است، آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید خوب خنک شود.
کیک ردولوت به مخملی بودن معروف است. شاید در نگاه اول تصور کنید مخملی کردن کیک کار دشواری باشد، اما این طور نیست. در ادامه یک روش ساده برای تزئین کیک ردولوت به شما آموزش دادهایم. این روش ساده مخملی کردن را میتوانید برای تزیین انواع کیکها استفاده کنید.
مرحله اول: وقتی کیک خنک شد به وسیله یک چاقوی تیز برشهای افقی مساوی در کیک ایجاد کنید به طوریکه ۲ یا ۳ لایه کیک داشته باشید.
مرحله دوم: مقداری خامه قنادی را فرم دهید و درون یک قیف بریزید.
مرحله سوم: کمی گردو و موز را برای فیلینگ کیکتان خرد کنید.
مرحله چهارم: برای مرطوب کردن لایههای کیک مقداری عسل را با آب گرم رقیق کنید.
مرحله پنجم: یک لایه کیک روی سطح کارتان بگذارید. با یک برس عسل رقیق شده روی سطح کیک بمالید تا مرطوب شود سپس یک لایه نازک خامه و مخلوط موز و گردو روی کیک بگذارید. لایه دوم کیک را روی لایه اول قرار دهید. اگر کیک فقط دو لایه داشت لایه دوم را مرطوب کنید سپس با استفاده از خامه قنادی سطح کیک را آسترکشی کنید. اما اگر کیک ۳ لایهای بود برای لایه دوم نیز مراحل فیلینگ گذاری را انجام دهید و لایه آخر را آسترکشی کنید.
مرحله ششم: خرده کیکهایی که هنگام برش زدن کیک اضافه آمده را درون خرد کن یا غذاساز بریزید و خوب پودر کنید.
مرحله هفتم: خرده کیکهای پودر شده را روی سطح کیک بریزید و سطح کیک را با خرده کیکها کامل بپوشانید.
اکنون کیک مخملی جذاب شما آماده است، با عشق نوش جان کنید!
*دستور پخت: زهرا راستین