زیسان: هر بار که برای خرید به سوپرمارکت میرفتم قفسه حاوی بستههای مارشمالو مقابل چشمانم خودنمایی میکرد. اما از آن جایی که من طرفدار شیرینیجات خانگی و سالم هستم، همیشه از خرید این بستههای رنگارنگ و جذاب خودداری میکردم تا اینکه یک روز تصمیم گرفتم خودم مارشمالو درست کنم و نتیجه فراتر از تصورم شد، آنقدر خوشطعم و جذاب بود که خواستم طرز تهیهاش را با شما نیز درمیان بگذارم.
پس اگر میخواهید در خانه و با کمترین هزینه مارشمالوهای خوشمزه درست کنید تا آخر این مطلب با زیسان همراه باشید.
آنچه در ادامه خواهید آموخت:
+ استانبولی لذیذ ترکی را در 40 دقیقه در خانه درست کنید
مرحله اول: در یک ظرف مناسب پودر ژله، شکر و آب جوش را با هم مخلوط کنید.
مرحله دوم: در یک قابلمه کوچک یا کتری کمی آب بریزید و اجازه دهید به نقطه جوش برسد سپس ظرف حاوی پودر ژله را روی ظرف آب جوش بگذارید و پودر ژله را به روش بنماری در نصف لیوان آب کاملاً حل کنید.
مرحله سوم: پس از اینکه پودر ژله کاملاً حل شد با دور تند همزن مواد را هم بزنید. ۴ الی ۵ دقیقه مواد را هم بزنید. (نکته: همزدن بیش از حد باعث سفت شدن مارشمالو میشود).
مرحله چهارم: وقتی مواد پف کرد و سبک شد در ظرف مورد نظر کاغذ روغنی یا سلفون پهن کنید و روی آن پودر نارگیل بریزید.
مرحله پنجم: مواد مارشمالو را روی پودر نارگیلها بریزید و صاف کنید.
مرحله ششم: روی سطح مارشمالو را دوباره پودر نارگیل بریزید و قالب را ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله هفتم: پس از گذشت ۲ تا ۳ ساعت مارشمالو را از قالب خارج کنید و با یک چاقوی تیز به شکل دلخواه برش دهید. در این مرحله میتوانید مارشمالوهای برش داده را دوباره در پودر نارگیل بغلتانید سپس سرو کنید.
+ آموزش گاناش رو کیک به پنج مدل
مرحله اول: در این روش نیز مانند روش قبل ابتدا باید پودر ژله را با شکر و آب جوش مخلوط کنید سپس روی بخار آب جوش به روش بنماری کاملاً شکر و پودر ژله را حل کنید.
مرحله دوم: مواد را به مدت ۷ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا غلیظ شود سپس مواد را با توجه به طرح مورد نظرتان در چند ظرف کوچکتر تقسیم کنید و به هر کدام از ظرفها رنگ خوراکی دلخواهتان را اضافه کنید.
مرحله سوم: سپس درون یک ظرف نشاسته ذرت بریزید و با یک وسیله گرد یا یک تخممرغ کمی سطح نشاسته ذرت را گود کنید. مواد مارشمالو را داخل قیف بریزید و با توجه به طرح مورد نظر، درون قسمتهای گود شده پایپ کنید.
نکته: اگر طرح شما گوش یا چشم یا جزئیات دیگری دارد وقتی قسمت اول طرح تان را روی نشاسته ذرت پایپ کردید باید ظرف را به مدت ۵ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا طرح کمی خودش بگیرد و بعد لایه بعدی را پایپ کنید. وقتی طرح شما به اتمام رسید روی مارشمالوها نشاسته ذرت بریزید، کمی صبر کنید سپس به وسیله یک الک و یک قلممو نشاستههای اضافی را از سطح مارشمالو پاک کنید.
در نهایت مارشمالوهای خوشمزه شما آماده است؛ با عشق نوش جان کنید!
موفق باشید و نوش جان!
*دستور پخت: زهرا راستین