اولین استاندار بلوچ اهل تسنن سیستان و بلوچستان منصوب شد؛ منصور بیجار کیست؟

اولین استاندار بلوچ اهل تسنن سیستان و بلوچستان منصوب شد؛ منصور بیجار کیست؟
سخنگوی دولت گفت: یک بلوچ اهل سنت با رای هیات دولت به عنوان استاندار سیستان و بلوچستان انتخاب شد.
کد خبر: ۳۸۷۶۷
|
۰۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۲

سخنگوی دولت امروز در حاشیه جلسه هیأت دولت در جمع خبرنگاران از انتخاب یک بلوچ اهل سنت به عنوان استاندار سیستان و بلوچستان خبر داد.

به گزارش «زی‌سان»، فاطمه مهاجرانی گفت: منصور بیجار اهل سنت است و با رای هیات دولت به عنوان استاندار سیستان و بلوچستان انتخاب شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان، مدیرکل دفتر فنی استانداری و معاونت امور عمرانی فرمانداری و مسئول نظام مهندسی خاش از مهمترین سوابق منصور بیجار است.

منصور بیجار کیست؟

منصور بیجار متولد ۱۳۵۳ در زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان است و مسوولیت‌های مختلفی را در حوزه‌های اجرایی و عمرانی در این استان تجربه کرده و داری مدرک کارشناسی ارشد عمران است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان، مدیرکل دفتر فنی استانداری و معاونت امور عمرانی فرمانداری و مسئول نظام مهندسی خاش از مهمترین سوابق بیجار است.

او در سمت معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان مسئولیت مدیریت و هماهنگی پروژه‌های زیرساختی و عمرانی در این استان را بر عهده دارد.

از جمله پروژه‌های مهمی که وی پیگیری کرده می‌توان به گسترش شبکه بزرگراهی و بهبود زیرساخت‌های حمل و نقل اشاره کرد که در چند سال اخیر، به ویژه تحت حمایت دولت سیزدهم، به پیشرفت‌های قابل توجهی رسیده است.

همچنین، وی بر اهمیت طرح‌های آبرسانی و مدیریت بحران‌های طبیعی در استان سیستان و بلوچستان تاکید دارد و در طرح‌های متعددی مانند انتقال آب برای تامین نیاز‌های مناطق مختلف استان فعالیت کرده است​.

وی بلوچ اهل سنت است که برای نخستین بار به عنوان استاندار سیستان و بلوچستان انتخاب می‌شود.

اولین استاندار بلوچ اهل تسنن سیستان و بلوچستان منصوب شد؛ منصور بیجار کیست؟

استانداران سیستان و بلوچستان از ابتدا تاکنون

غلامرضا دانش نارویی از ۱۰ اسفند ۱۳۵۷ تا پنجم شهریور ۱۳۵۸، حبیب جریری از پنجم شهریور ۱۳۵۸ تا ۱۸ دی ۱۳۵۸، حمید بهرامی احمدی از ۱۸ دی ۱۳۵۸ تا ۱۹ تیر ۱۳۵۹ منوچهر محمدی از ۱۵ شهریور ۱۳۵۹ تا ۲۶ بهمن ۱۳۶۰، محمدتقی عاقبت رفعت از ۲۶ بهمن ۱۳۶۰ تا ۱۵ تیر ۱۳۶۲، سید احمد نصری از ۱۵ تیر ۱۳۶۲ تا ۱۶ آبان ۱۳۶۴، محمود اشجع از ۱۱ دی ۱۳۶۴ تا ۹ مهر ۱۳۶۸، محمود حجتی از ۹ مهر ۱۳۶۸ تا ۲۱ شهریور ۱۳۷۳، وجیه‌الله آقاتقی از ۲۱ شهریور ۱۳۷۳ تا ۲۸ دی ۱۳۷۳، علی بخش جهانبخش از ۲۸ دی ۱۳۷۳ تا ۲۹ مهر ۱۳۷۶، سید محمود حسینی از ۲۹ مهر ۱۳۷۶ تا ۱۶ تیر ۱۳۸۱، حسین امینی از ۱۶ تیر ۱۳۸۱تا ۲۰ شهریور ۱۳۸۴، حبیب‌الله دهمرده از ۲۰ شهریور ۱۳۸۴ تا ۱۳ شهریور ۱۳۸۷، علی‌محمد آزاد از ۱۳ شهریور ۱۳۸۷ تا ۲۴ مرداد ۱۳۹۱، حاتم ناروئی از ۲۴ مرداد ۱۳۹۱ تا ۲۹ آبان ۱۳۹۲، علی اوسط هاشمی از ۲۹ آبان ۱۳۹۲ تا ۱۴ آبان ۱۳۹۶، دانیال محبی از ۱۴ آبان ۱۳۹۶ تا ۲۶ آبان ۱۳۹۷، احمدعلی موهبتی از ۲۶ آبان ۱۳۹۷ تا ۲۱ شهریور۱۴۰۰، حسین مدرس خیابانی از ۲۱ شهریور ۱۴۰۰ تا چهارم دی ۱۴۰۱ و محمد کرمی از چهارم دی ۱۴۰۱ تاکنون به ترتیب نمایندگان عالی دولت در سیستان و بلوچستان بودند.

سایر اخبار
ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته: