کاظم صدیقی امروز، ۲۷ مرداد در دیدار با کارکنان و مدیران ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان رضوی که در مشهد برگزار شد، اظهار کرد: امروز شما طلایهداران و کارکنان در ستادهای امر به معروف و نهی از منکر، راه یاران امام حسین (ع) در واقعه کربلا را ادامه میدهید و با ترویج معروف در جامعه به کاهش منکرات و دوام نظام کمک میکنید.
بنابر روایت ایسنا، وی با اشاره به اقدامات جهادی امام خمینی (ره) در راستای احیای امر به معروف و نهی از منکر و بقای نظام و پیروزی انقلاب، افزود: انقلاب اسلامی با راهنمایی امام راحل که یکی از اولیای الهی، مجتهد، مرجع تقلید، عارف و مجاهد همیشه در جبهه بود، به پبروزی رسید و در این انقلاب، اقدامات محال ممکن شد.
امام خمینی (ره) در شرایطی که جهان مملو از ظلم و گرفتاری بود و در شرایطی که کشور در دست یک مزدور و مستشار قرار داشت و مردم هیچ نقشی در سرنوشت کشور نداشتند، اسلام را احیا کرد، عَلَم حیات طیبه دینی و توحیدی را برافراشت و به آن عظمت داد و تا مرز شهادت نیز برای پیشبرد اهدافش پیش رفت.
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر اضافه کرد: امام خمینی (ره) برای احیای اسلام سختیهای زیادی را متحمل شد و با تقویت اخلاص و اجتهاد تلاش کرد تا نظام مقدس اسلامی را از دست مزدوران و مستشاران خارج کند. در این مدت جوانان روحیه قیام را از ایشان فراگرفتند و در سال ۵۷ این اقدامات با پیروزی حق علیه باطل و تشکیل جمهوری اسلامی نتیجه داد.
صدیقی با بیان اینکه شهادت عده زیادی در راه احیای اسلام هزینه هنگفتی بود که برای آمدن ملت به میدان انجام شد و امام راحل در همه جا اصرار بر حضور مردم در تمام عرصهها داشت، گفت: ایشان در همان ابتدا، جمهوری اسلامی را با رأی مردم انتخاب کرد و انتخاب نمایندگان و رئیسجمهور بر عهده مردم نهاده شد تا مردم در تعیین سرنوشت کشور نقش داشته باشند و خود را مسئول حفاظت از دین و نظام بدانند. در طول ۴۶ سال انقلاب با مردم پایدار شده و اگر مردم از بدنه نظام جدا شوند، این ماندگاری به خطر میافتد.
وی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر یک نظارت همگانی در سطح جامعه است، عنوان کرد: اگر امر به معروف و نهی از منکر باشد، اسلام ماندگار است و اگر در احیای این دو فریضه کوتاهی شود، اسلام از بین میرود. منکر به دلیل ترویج بیتفاوتی به وجود میآید، در حالیکه نظارت عمومی موجب از بین رفتن بیتفاوتی میشود.
امامجمعه موقت تهران بیان کرد: وظیفه ستادهای امر به معروف و نهی از منکر در اصل هشتم قانون حمایت از آمران به معروف آورده شده است. فعالیت در ستادهای امر به معروف و نهی از منکر نوعی خودسازی است. افرادی که در احیای این دو فریضه دغدغه دارند، خود را پرورش داده و میتوانند با تلاش و پشتکار مشکلات جامعه را کاهش دهند.
صدیقی امر به معروف را به معنای مشارکت مردم در جهاد تبیین دانست و خاطرنشان کرد: یکی از راههای موفقیت دستگاههای اجرایی، مشورت کردن با مردم است. مردم باید توسعه پیدا کنند و به میدان بیایند و از تمام ظرفیت آنها برای حفظ نظام و کاهش منکرات استفاده شود.
وی به عملکرد مثبت سامانه سو و اجرایی شدن آن در سطح گسترده اشاره و اظهار کرد: سامانه «سو» یک ابزار مهم برای کاهش موانع و مشکلات در سطح جامعه است و مردم با مشارکت در این سامانه به مدیران کمک میکنند تا مطالبات سریعتر و باکیفیت بهتری محقق شود.
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور ادامه داد: راهاندازی این سامانه توسط ستاد امر به معروف خراسان رضوی اقدامی بسیار شایسته در راستای تسهیل تحقق مطالبات مردمی به شمار میرود. از تمام دستگاههای اجرایی در کشور خواستاریم نسبت به فعالیت این سامانه اهتمام داشته باشند و آن را ابزاری برای پیشرفت در برنامههای اجرایی مربوطه بدانند.
صدیقی اضافه کرد: راهاندازی داشبورد مدیریتی با هدف ارزیابی عملکرد معاونتها و مدیریتهای ستادهای امر به معروف در استانها یک اقدام مؤثر دیگر در ارتقای کیفیت مطالبهگری است و امیدواریم استانهایی که در این سامانه کمتر فعالیت داشتهاند، بهروز شوند تا شاهد احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر در سطح عمومی جامعه باشیم.
وی تاکید کرد: دشمن میداند اگر عفاف و حجاب را در کشور تضعیف کند، خانواده ایرانی را از هم پاشیده و اگر خانواده را نابود کند، ملت را ضعیف کرده است و اینگونه با ضعف ملت، برای ضربه زدن به دولت به هدفش نزدیک خواهد شد
منبع: خبرآنلاین