سالاد سیب زمینی کلاسیک با موادی مثلِ سیب زمینی، تخم مرغ و کرفس بسیار خوشمزه است. خبر خوب آنکه خیلی زود حاضر میشود و یک غذای ارزان، اما مفید محسوب میشود. با ما همراه باشید.
+ بیشتر: طرز تهیه سالاد سزار اصیل
راههای زیادی برای تهیه سالاد سیبزمینی وجود دارد، اما اگر بهدنبال یک سالاد سیبزمینی سنتی مبتنی بر سس مایونز هستید که با تخممرغ آب پز، کرفس و کمی ترشی درست میشود، به دستور درستی دست پیدا کردهاید.
این دستور العمل برای سالاد سیب زمینی کلاسیک یک برنده است! و درست کردن آن با استفاده از مواد روزمره بسیار آسان.
بیشترین کاری که برای تهیه این سالاد سیب زمینی باید انجام دهید، تهیه مواد اولیه آن است. پس از آن، خیلی ساده باید آنها را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید، رویش را بپوشانید و بگذارید خنک شود تا طعمها جان بگیرند.
بهترین سالادهای سیب زمینی تعادلی از طعمها و بافتها هستند؛ جایی که بافت خامهای، لطیف و ترد با طعمِ تند، شیرین و شور به هم میرسند.
بیایید ببینیم مواد لازم برای دستور پخت سالاد سیب زمینی چیست.
سیب زمینی: در دستور غذای سالاد سیب زمینی قدیمی مشخص نشده که چه اندازه یا چه نوع سیب زمینی باید کنار بگذارید؛ بنابراین سیب زمینی را به اندازه کافی برای سرو هشت نفر انتخاب کنید.
تخممرغ: تخممرغ آب پز برای این نوع سالاد سیبزمینی قدیمی ضروری است، اما اگر واقعاً دوست ندارید یا در حال حاضر در یخچالتان تخممرغ ندارید، میتوانید آنها را کنار بگذارید.
کرفس: کرفس یک عنصر ترد و زنده است که به این سالاد اضافه میشود تا بافت نرم و کرمی سیبزمینی را متعادل کند.
پیاز: میتوانید از هر پیازی که دوست دارید استفاده کنید، از جمله پیاز زرد، سفید یا قرمز. پیاز را به قطعات کوچک و یکدست خرد کنید تا کسی به یک تکه بزرگ پیاز خام گاز نزند!
چاشنی ترش: از ترشی مورد علاقه خود استفاده کنید. برخیها غوره را میپسندند و برخی دیگر خیارشور را. شاید شما تکههای کلم سفید در یک ترشی آماده را بپسندید. شاید هم کلم بنفش ترش شده را.
سس مایونز: این عنصر خامهای است که همه مواد را با هم ترکیب میکند. برای بهترین نتیجه، سس مایونز، سس یا پودر خردل و چاشنیهای مورد علاقهتان را در یک کاسه جداگانه با هم مخلوط کنید. قبل از افزودن به سیب زمینی، تخم مرغ و پیاز، طعمش را تست و آنرا تنظیم کنید.
خردل: از خردل مورد علاقه خود استفاده کنید. برخی از آشپزان دوست دارند از خردل زرد استفاده کنند و برخی دیگر خردل دیژون فرانسوی را ترجیح میدهند.
ادویه جات طعم دهنده: در این دستور غذا باید پودر سیر، نمک و فلفل سیاه آسیاب شده را هم کنار بگذارید. خیلیاز افراد از ادویههای اضافه دیگری مانند پاپریکا هم استفاده میکنند. در کنار ادوی، میتوانید سبزیهای ریز شده مثل شوید، پیازچه، جعفری و ترخون را نیز اضافه کنید.
+ پیشنهاد: اگر هر روز سیب زمینی بخورید چه میشود؟
نوع سیب زمینیهایی که استفاده میکنید بر بافت سالاد سیب زمینی شما تأثیر میگذارد. دستور غذا مشخص نمیکند که از چه نوع سیب زمینی استفاده کنید، اما پیشنهاد ما استفاده از سیب زمینی ارگانیک است.
بهتر است که سیب زمینیها را بدون آنکه پوست بکنید در آب نمک بجوشانید، تا زمانی که نرم و سفت شوند. سپس آنها را آبکش کنید و بگذارید کمی خنک شوند. سپس پوست بگیرید و به اندازههای کوچک خرد کنید. بسته به اندازه سیب زمینیهای شما، جوشاندن میتواند بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه یا بیشتر طول بکشد. بعد از حدود ۱۰ دقیقه یک چاقو در سیب زمینی فرو کنید و اگر پخته بود آن را از آب دربیاورید، چراکه سیب زمینی نباید بیشاز اندازه بپزد.
*نکتهای برای افزایش طعم: سیب زمینی به تنهایی طعم بسیار ملایمی دارد. به همین دلیل به آب در حال جوش نمک اضافه کنید. برای اینکه طعم بیشتری به سیبزمینیهای پخته شده بیفزایید، پس از پوست کندن و خرد کردن و در حالی که هنوز گرم هستند، آنها را داخل فر قرار دهید و رویشان را کمی سرکه، نمک و فلفل بپاشید. اجازه دهید سیب زمینیها خنک شوند تا زمانی که دیگر بخار نشوند، سپس بقیه دستور را ادامه دهید.
روی سالاد سیب زمینی باید پوشیده و در یخچال نگهداری شود. اجازه ندهید سالاد سیب زمینی بیش از دو ساعت یا حتی کمتر در یک روز گرم در دمای اتاق بماند. اگر سالاد سیب زمینی را در یک پیک نیک یا باربیکیو سرو میکنید، ظرف سرو را در یک بستر یخی قرار دهید تا خنک بماند.
سالاد سیب زمینی که به درستی بسته بندی و سرد شده باشد، سه یا چهار روز در یخچال باقی میماند.
بله، میتوانید سالاد سیب زمینی را فریز کنید. برای بهترین نتیجه، آن را کاملا خنک کنید، سپس آن را با قاشق در یک کیسه فریزر قرار دهید، هوا را از آن خارج کنید و داخل فریزر بگذارید. لایههای نازکتر هم برای انجماد و هم برای یخزدایی بهتر هستند.
سالاد سیب زمینی منجمد تا سه ماه در فریزر دوام میآورد. بعد از آنکه آنرا از فریزر خارج کردید، یک شب در یخچال بگذارید تا یخزدایی شود. ممکن است لازم باشد قبل از سرو سالاد سیب زمینی که منجمد و و بعد یخش آب شده، کمی سس اضافه کنید.
فلفل سیاه آسیاب شده به میزان لازم
مرحله ۱: یک قابلمه بزرگ آب همراه با مقداری نمک را به جوش بیاورید. سیب زمینیها را اضافه کنید و حدود ۱۵ دقیقه بپزید تا نرم شوند، اما مراقب باشید له نشوند.
مرحله ۲: سیب زمینیها را آبکش و خنک کنید. سپس پوست گرفته و خرد کنید.
مرحله ۳: در حالی که سیب زمینیها پخته میشوند، تخم مرغها را در قابلمه بگذارید تا بجوشند آنها را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در آب داغ قرار دهید. سپس آنها را از آب داغ خارج کرده و خنک کنید، بعد پوست بگیرید و تخم مرغها را هم خرد کنید.
مرحله ۴: سیب زمینی، تخم مرغ، کرفس، پیاز، مایونز، خردل، پودر سیر و فلفل را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. در یخچال بگذارید تا خنک شود.
مرحله ۵: نوش جان کرده و لذت ببرید!