ترفندهای آشپزی به شما کمک میکنند تا سلطان آشپزخانهتان باشید و ده هیچ از بقیه جلوتر. در این مطلب چند ترفند آشپزی ساده اما بسیار مهم را برای شما گرد آوردهایم.
زیسان: اگر آشپزی برای شما به یک کار خسته کننده و تکراری تبدیل شده و اغلب آن جوابی را که باید از آن نمیگیرید، در این مطلب چندین ترفند جالب آشپزی به شما آموزش دادهایم که با انجام دادن آنها آشپزی برایتان شیرین میشود و مهمتر از همه بدون نگرانی و استرس از بابت طعم غذا، برای عزیزانتان آشپزی خواهید کرد.
آنچه در ادامه خواهید آموخت:
با توجه به فواید بسیار زیاد حبوبات برای سلامتی و نقش پررنگ آنها در سفرههای ایرانی، گاهی اوقات از بین بردن نفخ حبوبات تبدیل به یک دغدغه میشود. اگر حبوبات را به درستی تهیه و طبخ نکنید باعث بروز مشکلات گوارشی از جمله نفخ، دلدرد و دلپیچه خواهند شد. در ادامه چند ترفند برای از بین بردن کامل نفخ حبوبات به شما آموزش دادهایم پس این مطلب را تا انتها مطالعه کنید.
روش اول: ۱ قاشق چایخوری جوش شیرین را با ۴ لیتر آب مخلوط کنید سپس روی حبوبات شسته شده بریزید و ظرف حاوی حبوبات را روی اجاق گاز قرار دهید. اجاق گاز را روشن کنید و اجازه دهید حبوبات بجوشند. حدود ۱ الی ۲ دقیقه پس از جوشیدن حبوبات شعله گاز را خاموش کنید و ۴ ساعت صبر کنید تا حبوبات خنک شوند سپس آنها را آبکش کنید.
روش دوم: حبوبات را بشویید و در ظرفی به مدت ۴ الی ۶ ساعت خیس کنید. در این روش باید به ازای هر پیمانه حبوبات یک قاشق چای خوری سرکه به ظرفی که در آن حبوبات را خیس کردهاید اضافه کنید.
روش سوم: یک خیار را از وسط نصف کنید و به حبوبات در حال جوشیدن اضافه کنید سپس صبر کنید
و وقتی خیار نرم شد آن را از ظرف خارج کنید.
به گزارش زیسان، در دنیای امروز بیشتر افراد به دنبال یک زندگی سالم هستند و معمولاً غذاهای کم چرب و کم نمک مصرف میکنند؛ اما به دلیل طعمی که نمک به غذا میدهد، حذف آن بسیار سخت است.
اگر شما هم این مشکل را دارید پیشنهاد میکنیم از سرکه بالزامیک یا سرکه انگور به جای نمک در غذایتان استفاده کنید. از نتیجه شگفت زده خواهید شد!
برخی افراد برای یخ زدایی گوشت، آن را داخل ظرف آب سرد یا گرم قرار میدهند، اما این روش اشتباه است. این روش باعث تغییر در کیفیت و طعم گوشت میشود. برای یخ زدایی گوشت بهتر است آن را در یک ظرف در دمای اتاق قرار دهید و صبر کنید تا یخ زدایی شود. اگر عجله دارید میتوانید گوشت را بین دو ظرف روحی قرار دهید. در روش دوم یخ گوشت به سرعت آب میشود.
پیچیدن بوی سرخ کردنی در فضای خانه ممکن است خیلی آزاردهنده باشد. روش اول برای جلوگیری از پیچیدن بو در خانه استفاده از هود آشپزخانه است؛ اما اگر به هود آشپزخانه دسترسی ندارید یا با استفاده از هود نیز بو در فضا پیچید، یکی از راهکارهای از بین بردن این بو، روشن کردن شمع در کنار اجاق گاز است.
معمولاً افرادی که به تناسب اندام یا رژیم غذایی خود اهمیت میدهند همیشه به دنبال راهکارهایی برای استفاده از غذاهای کم چرب هستند. تعدادی از افراد برای سرخ کردن مواد غذایی از دستگاه سرخ کن بدون روغن استفاده میکنند، اما همه به این دستگاه دسترسی ندارند. در ادامه روشهایی برای سرخ کردن بادمجان بدون روغن برای افرادی که به دستگاه سرخ کن بدون روغن دسترسی ندارند آموزش دادهایم. پس با ما همراه باشید.
روش اول: در این روش باید ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. سفیده تخم مرغ را در ظرفی خوب هم بزنید سپس با استفاده از برس آشپزخانه روی بادمجانها بمالید. توجه کنید در استفاده از سفیده تخم مرغ زیاده روی نکنید.
روش دوم: ابتدا بادمجانها را بشویید و خرد کنید سپس به کمک برس آشپزخانه روی آنها روغن بمالید و اجازه دهید تا در سینی فر یا ماکروویو به مدت ۱۰ دقیقه سرخ شوند. بعد از این مدت بادمجانها را برگردانید تا سمت دیگر آنها نیز کاملاً سرخ شود.
به گزارش زیسان، این ترفند برای افراد شاغل بسیار مفید است. اگر برای پختن گوشت و مرغ عجله دارید؛ هنگام پختن گوشت یا مرغ کمی سماق به قابلمه اضافه کنید. سماق علاوه بر تأثیر در زمان پخت، باعث خوشطعم شدن آن نیز میشود.
+ پیشنهاد: آیا قبل از پختن مرغ باید آن را شُست؟
بیشتر افراد حداقل یک بار این اتفاق ناخوشایند را تجربه کردهاند. اگر این اتفاق برای شما نیز اتفاق افتاده است دیگر نگران تکرار شدن آن نباشید. اگر خورش شما شور شد؛ یک عدد سیب زمینی را از وسط نصف کنید و به خورش اضافه کنید سپس اجازه دهید کمی بجوشد.
قطعاً یکی از مراحل سخت آشپزی، خرد کردن پیاز است. اما دیگران نگران اشک ریختن و سوزش چشمتان هنگام خرد کردن پیاز نباشید. در ادامه ۲ روش کاربردی برای حل این مشکل به شما آموزش دادهایم؛ پس این مطلب را تا انتها مطالعه کنید.
روش اول: چند دقیقه قبل از خرد کردن پیاز، آن را از وسط نصف کنید و درون ظرف آب و یخ قرار دهید.
روش دوم: حدود ۲ دقیقه پیاز را در فریزر بگذارید سپس از فریزر بیرون بیاورید و خرد کنید.
پیشنهاد: ترفند رنده کردن پیاز
به گزارش زیسان، سوختن برنج یک اتفاق طبیعی است و ممکن است برای همه شما پیش آمده باشد. بعد از مطالعه این مطلب راهکارهایی برای از بین بردن بوی سوختگی برنج به شما آموزش دادهایم تا دفعه بعد که برنجتان سوخت نگران از بین بردن بوی بد سوختگی نباشید!
روش اول: یک پیاز را خرد کنید و تکههای پیاز را لابهلای برنج بگذارید.
روش دوم: یک تکه نان بر روی برنج بگذارید و تا زمان سرو برنج نان را برندارید.
بعد از اینکه با استفاده از این روشها بوی نامطبوع سوختگی را از بین بردید میتوانید برنج را زعفرانی سرو کنید. در این صورت هیچ اثری از بوی سوختگی در برنج نخواهد ماند.
+ پیشنهاد: صفحه ترفندهای زیسان با آموزشهای زیاد درباره انواع ترفند خانه و خارج از خانه را ببینید.