زیسان: هر سال نزدیک به فرارسیدن عید نوروز خانوادههای ایرانی درگیر آماده کردن تدارکات برای پذیرایی از مهمانانشان در ایام عید هستند. یکی از خوراکیهایی که معمولاً در بیشتر پذیراییها استفاده میشود، شیرینی است.
به گزارش زیسان، همان طور که میدانید شیرینیهای خشک خانگی در عید نوروز طرفدار زیادی پیدا میکنند و قیمتشان نیز سر به فلک میکشد و برای خرید آنها هزینه زیادی باید بپردازید؛ در صورتی که میتوانید با صرف کمی وقت و حوصله شیرینی خشک نوروزی خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. در ادامه طرز تهیه ۸ شیرینی خوشمزه برای عید نوروز را به شما آموزش دادهایم؛ پیشنهاد میکنیم این مطلب را تا انتها مطالعه کنید.
شیرینی نارگیلی به خاطر طعم همه پسندش در بیشتر جشنها یا دورهمیها دیده میشود. این شیرینی روش پخت آسانی دارد و با در دسترسترین مواد اولیه میتوانید آن را در منزل تهیه کنید. در ادامه روش مرحله به مرحله پخت یک شیرینی نارگیلی خوشطعم و بازاری را قرار دادهایم.
شیرینی نخودچی یکی از شیرینیهای سنتی و خوشمزه ایرانی است و ایرانیان از زمانهای قدیم برای پذیرایی در دید و بازدیدهای نوروزی از شیرینی نخودچی استفاده مکردند. این شیرینی بافت خیلی نرمی دارد به طوری که در دهانتان آب میشود. مهمتر از همه شیرینی نخودچی را میتوانید به مدت طولانی در یخچال یا فریزر نگهداری کنید. اگر میخواهید عید امسال با شیرینی نخودچی خانگی از مهمانانتان پذیرایی کنید، در ادامه روش تهیه آن را بخوانید.
طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی برای عید
شیرینی مشهدی که آن را با نامهای شیرینی مارمالادی یا شیرینی آلمانی نیز میشناسند، یک گزینه راحت و خوشمزه برای شیرینی عید است. این شیرینی خوشمزه از دو لایه کوکی تُرد تشکیل میشود و وسط آن را با مربا، مارمالاد، ژله بریلو یا شکلات پُر میکنند. مواد اولیه این شیرینی در دسترس است و به راحتی میتوانید آن را در منزل تهیه کنید.
طرز تهیه شیرینی مشهدی برای نوروز
برخلاف اسمش این شیرینی بسیار آسان تهیه میشود و در دسته شیرینیهای با ماندگاری بالا قرار میگیرد. اگر طعم قهوه و نسکافه را دوست دارید شیرینی ونیزی مخصوص شماست. در ادامه آموزش مرحله به مرحله شیرینی ونیزی خوشمزه را بخوانید.
شیرینی ملکه بادام یک شیرینی آجیلی شیک و خوشمزه است که میتوانید با درست کردن آن هنر و مهارتتان در شیرینیپزی را به نمایش بگذارید. درست کردن شیرینیهای آجیلی نکات خاصی دارد که اگر آنها را رعایت کنید، قطعاً یک شیرینی بینظیر و خوشطعم خواهید داشت. اگر قصد پخت شیرینی ملکه بادام برای نوروز دارید ما روش پخت این شیرینی به همراه تمام نکات پخت آن را توضیح دادهایم.
قطعاً طعم و رنگ بینظیر زعفران همه را شیفته خودش میکند؛ شیرینی زعفرانی یک شیرینی مجلسی و با ماندگاری طولانی مخصوص عید نوروز است که قبل از نوروز میتوانید آن را درست کنید و در ظرف سر بسته در یخچال یا فریزر نگهداری کنید. شیرینی زعفرانی یک شیرینی راحت و بی دردسر است و مواد اولیه آن در همه خانهها پیدا میشود. اگر برای عید نوروز شیرینی درست نکردهاید همین حالا دست به کار شوید و این شیرینی زعفرانی خوشمزه را در منزل تهیه کنید. روش تهیه مرحله به مرحله شیرینی زعفرانی را از اینجا بخوانید.
طرز تهیه شیرینی زعفرانی برای عید
شیرینی شکرپاره یکی از شیرینیهای معروف ترکیه برای عید نوروز و افطار در ماه مبارک رمضان است. این شیرینی مانند باقلوا در یک شهد خوشمزه با عطر گلاب، هل و زعفران غوطهور میشود و یک ترکیب عالی در کنار یک فنجان چای به حساب میآید. اگر تا به حال شیرینی شکرپاره را امتحان نکریدهاید؛ پیشنهاد میکنیم یک بار با روش پختی که در ادامه توضیح دادهایم این شیرینی خوشمزه را درست کنید، قطعاً عاشقش خواهید شد.
باقلوا شعریه یک دسر عربی خوشمزه بدون نیاز به فر و همزن است و برای تهیه آن فقط ۳۰ دقیقه زمان نیاز است. دسرهای عربی نیز مانند غذاهای عربی سرشار از رنگ و عطر هستند و طعم آنها هر کسی را شیفته میکند. این باقلوای عربی را میتوانید به چند روش درست کنید که روشهای تهیه آن را در ادامه توضیح دادهایم.