طرز تهیه شیرینی ملکه بادام برای عید نوروز

طرز تهیه شیرینی ملکه بادام برای عید نوروز
اگر دوست دارید در عید نوروز از میهمانانتان با یک شیرینی لاکچری و لذیذ پذیرایی کنید، حتما طرز تهیه شیرینی ملکه بادام را یاد بگیرید.
کد خبر: ۹۲۵۳
|
۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۰

طرز تهیه شیرینی ملکه بادام برای عید نوروز شما را از خرید هر شیرینی لاکچری و گران‌قیمتی برای پذیرایی از مهمانان نوروز راحت می‌کند.

زی‌سان: این شیرینی خوشمزه به شیرینی آجیلی هم معروف است. رویه آجیلی شیرینی ملکه بادام به همراه طعم خوشمزه عسلی این شیرینی، آن را به یکی از مجلسی‌ترین و پرطرفدارترین شیرینی‌های نوروزی تبدیل کرده است. اگر تا به حال شیرینی ملکه بادام را امتحان نکردید؛ پیشنهاد می‌کنیم عید امسال این شیرینی خوشمزه را درست کنید و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

+ طرز تهیه شیرینی مشهدی برای عید 

در ادامه ساده‌ترین روش پخت شیرینی ملکه بادام را به شما آموزش داده‌ایم، پس با زی‌سان همراه باشید.

آنچه در ادامه خواهید آموخت:

  • مواد لازم شیرینی ملکه بادام
  • مراحل تهیه شیرینی ملکه بادام
  • نکات تکمیلی پخت

طرز تهیه شیرینی ملکه بادام برای عید نوروز

مراحل تهیه شیرینی ملکه بادام برای عید نوروز

طرز تهیه شیرینی ملکه بادام برای عید نوروز

+ طرز تهیه شیرینی نخودچی برای نوروز

مرحله اول: در یک ظرف مناسب شکر و کره با با هم مخلوط کنید و با همزن دستی یا برقی تا جایی که مخلوط کاملاً پفکی و سبک شود بزنید.

مرحله دوم: تخم مرغ و وانیل را به ظرف اضافه کنید.

مرحله سوم: در این مرحله خامه را به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید سپس آرد قنادی و بکینگ پودر را کم کم به مواد شیرینی اضافه کنید. (توجه داشته باشید خمیر این شیرینی بسیار لطیف است و نیاز به ورز دادن ندارد، برای یکدست کردن آن فقط از نوک انگشتان‌تان استفاده کنید).

مرحله چهارم: کف یک سینی یا قالب به ابعاد ۴۰×۳۰ فویل آلومینیومی بگذارید، فویل را کمی چرب کنید و خمیر را روی فویل با قطر یکسان پهن کنید. قالب حاوی خمیر را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه بپزید.

مرحله پنجم: در این مرحله باید مواد رویه شیرینی را آماده کنید. برای این کار همه مواد به جز بادام را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید، زمانی که مایع حدود ۲ دقیقه جوشید خلال بادام را اضافه کنید و ظرف را از روی گاز بردارید.

مرحله ششم: مواد رویه را به محض برداشتن از روی حرارت روی خمیر نیم‌پز شده بریزید و سریع آن را با وسیله‌ای بزرگ و پهن روی خمیر پخش کنید. سینی را دوباره در فر قرار دهید تا زمانی که روی شیرینی طلایی شود. حدود ۳۰ دقیقه با همان دما در فر بگذارید و در آخر ۲ تا ۳ دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید.

مرحله هفتم: پس از پخت، شیرینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس به وسیله یک چاقوی تیز یا چاقوی مخصوص برش کیک و شیرینی، شیرینی ملکه بادام را برش دهید و به دلخواه با پودر پسته یا نارگیل تزئین کنید.

+ سه مدل شیرینی عید با ماندگاری بالا

طرز تهیه شیرینی ملکه بادام برای عید نوروز

نکات تکمیلی پخت شیرینی ملکه بادام

  • اگر خمیر را بیش از حد ورز دهید در آخر شیرینی شما به روغن می‌افتد.
  • بادام سریع می‌سوزد و تلخ می‌شود پس دقت کنید شیرینی بیش از حد طلایی و سرخ نشود.
  • برای طعم بهتر شیرینی می‌توانید، هنگام تهیه مواد رویه کمی زعفران دم شده هم به مواد اضافه کنید.
  • در این شیرینی به جای بادام از هر نوع مغز خوراکی دیگر می‌توانید استفاده کنید.

+ پیشنهاد:  شیرینی ونیزی خوشمزه و آسان برای عید

سایر اخبار
ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته: