طرز تهیه شیرینی زعفرانی خوشمزه خانگی برای عید نوروز

طرز تهیه شیرینی زعفرانی خوشمزه خانگی برای عید نوروز
کد خبر: ۱۰۳۹۴
|
۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۰

شیرینی زعفرانی یکی از شیرینی‌های خوش‌طعم و آسان برای عید نوروز است. این شیرینی ماندگاری بالایی دارد؛ پس می‌توانید آن را قبل از عید نوروز درست کنید و در یخچال یا فریزر به مدت طولانی نگهداری کنید.

آنچه در ادامه خواهید آموخت:

  • مواد لازم شیرینی زعفرانی
  • روش پخت شیرینی زعفرانی

روش پخت شیرینی زعفرانی

طرز تهیه شیرینی زعفرانی خوشمزه خانگی برای عید نوروز

مرحله اول: تمامی مواد اولیه را حداقل ۳۰ دقیقه قبل از شروع مراحل پخت از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.

مرحله دوم: فر را با حرارت ۱۶۰ درجه روشن کنید تا گرم شود.

مرحله سوم: کره (مارگارین) به دمای محیط رسیده را درون یک کاسه مناسب بریزید و پودر قند را به آن اضافه کنید سپس با دور تند همزن برقی حدود ۵ الی ۶ دقیقه کره (مارگارین) و پودر قند را بزنید تا مخلوط کرم رنگ و پفکی شود.

مرحله چهارم: در این مرحله پودر هل، زعفران دم کرده و زرده تخم مرغ را به ظرف اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید. (نکته: در حین هم زدن، چندین بار ظرف را دورگیری کنید).

مرحله پنجم: نشاسته ذرت و آرد را جداگانه الک کنید. ابتدا نشاسته ذرت را به ظرف اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا نشاسته ذرت و مواد دیگر خوب ترکیب شوند سپس آرد را کم‌کم به مواد اضافه کنید و مجدد با لیسک هم بزنید تا خمیر یکدست و لطیف شود.

مرحله ششم: کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن کنید. از مواد شیرینی به اندازه گردو بردارید و با کف دست کمی آن را گرد کنید سپس خمیر‌ها را با فاصله روی سینی فر بچینید و با مُهر دلخواه روی شیرینی‌ها طرح ایجاد کنید. (نکته: اگر مُهر به خمیر شیرینی می‌چسبد، قبل از هر بار مُهر زدن آن را درون نشاسته ذرت یا آرد فرو کنید سپس مُهر بزنید). در این مرحله می‌توانید شیرینی‌ها را با تخم خرفه، پودر گردو یا پودر پسته تزئین کنید.

مرحله هفتم: سینی حاوی شیرینی را در طبقه وسط فر به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپزید. مانند بقیه شیرینی‌های خشک، این شیرینی نیز زمانی که داغ است بسیار ترد و شکننده است؛ پس وقتی شیرینی‌ها را از فر خارج کردید اجازه دهید خوب سرد شوند سپس آنها از روی کاغذ روغنی جدا کنید.

*نکته: اگر به فر دسترسی نداشتید می‌توانید این شیرینی‌های خوشمزه را در تابه دوطرفه و روی اجاق گاز نیز درست کنید. برای این کار حتماً واشر تابه را بیرون بیاورید و کف تابه را ۲ لایه کاغذ روغنی پهن کنید.

سایر اخبار
ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته: