طرز تهیه باقلوا شعریه عربی برای عید نوروز

طرز تهیه باقلوا شعریه عربی برای عید نوروز
اگر به دنبال یک شیرینی مجلسی، در عین حال بسیار آسان و بدون نیاز به فر برای پذیرایی از مهمانان‌تان در ایام عید نوروز هستید؛ باقلوا شعریه عربی گزینه خوبی است.
کد خبر: ۹۲۸۸
|
۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۱

باقلوا شعریه که به حلوا شعریه هم معروف است، یک دسر خوشمزه عربی است که با یک نوع رشته پاکستانی به نام رشته شعریه درست می‌شود.

پیشنهاد می‌کنیم این دسر عربی خوشمزه را یک بار امتحان کنید، قطعاً طعم بی‌نظیر آن شما را غافلگیر می‌کند. در ادامه بهترین روش تهیه باقلوا شعریه را به شما آموزش داده‌ایم؛ پس با زی‌سان، همراه شوید.

آنچه در ادامه خواهید آموخت:

  • مواد لازم باقلوا شعریه
  • مراحل تهیه باقلوا شعریه

مراحل تهیه باقلوا شعریه برای عید نوروز

طرز تهیه باقلوا شعریه عربی برای عید نوروز

مرحله اول: کره را در یک تابه نچسب بریزید و روی حرارت بگذارید تا کره ذوب شود.

مرحله دوم: رشته‌های شعریه را به اندازه‌های ۱ سانتی‌متری خرد کنید و در کره ذوب شده بریزید. حدود ۳۰ دقیقه رشته و کره را تفت دهید تا رنگ رشته‌ها تغییر کند وخامی آنها از بین برود. (نکته: در تمام این مراحل حرارت اجاق گاز باید متوسط رو به کم باشد تا رشته‌ها نسوزند).

مرحله سوم: پس از این‌که رنگ رشته‌ها تغییر کرد، پودر هل و گلاب را به تابه اضافه کنید و مجدد تفت دهید.

مرحله چهارم: زعفران دم کرده را به مقدار شیر دستور اضافه کنید و ترکیب کنید. مخلوط شیر و زعفران را به رشته‌ها اضافه کنید.

مرحله پنجم: درب تابه را بگذارید و به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه اجازه دهید رشته‌ها بپزند و نرم شوند. (نکته: در زمان پخت چند بار درب تابه را بردارید و مواد را زیر و رو کنید).

مرحله ششم: پس از گذشت ۳۰ دقیقه شیر عسلی را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه خوب تفت دهید تا مواد به خوبی ترکیب شوند. بعد از حدود ۲ دقیقه تفت دادن تابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد باقلوا کمی خنک شود.

مرحله هفتم: اکنون باید باقلوا را به شکل دلخواه در آورید. برای این کار می‌توانید از قالب‌های سیلیکونی استفاده کنید. یک قالب سیلیکونی مناسب انتخاب کنید، کمی قالب را چرب کنید و کمی از مواد درون قالب بریزید سپس مقداری گردوی خرد شده روی مواد درون قالب بریزید و مجدد روی گردو را با مواد باقلوا پر کنید. وقتی تمام قالب پر شد آن را چند ساعت درون یخچال قرار دهید سپس باقلوای خوشمزه را از قالب خارج کنید و در ظرف سرو بچینید.

طرز تهیه باقلوا شعریه عربی برای عید نوروز

روش دوم شکل دادن به باقلوا این است: زمانی که مواد باقلوا گرم است آن را روی یک فویل پهن کنید و روی مواد را با مغز گردو پُر کنید سپس با کمک فویل مواد باقلوا را رول کنید. در این روش نیز مانند روش قبل باید مواد را چند ساعت در یخچال قرار دهید. پس از گذشت چند ساعت باقلوا را از یخچال خارج کنید و به با یک چاقوی تیز برش دهید و نوش جان کنید.

سایر اخبار
ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته: