آموزش درست کردن سبزه ماش برای عید نوروز

آموزش درست کردن سبزه ماش برای عید نوروز
کاشت سبزه ماش علاوه بر زیبایی یک خوبی بزرگ دارد: خیلی سریع حاضر می‌شود!
کد خبر: ۷۱۴۳
|
۰۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۴

آموزش کاشت سبزه ماش را در این مطلب به شما خواهیم داد.

سبزه ماشی از آن دسته سبزه‌هایی است که علاوه بر ظاهر زیبایش خیلی سریع و آسان آماده می‌شود، پس اگر به دنبال یک سبزه شیک و فوری برای عید نوروز هستید؛ پیشنهاد ما به شما سبزه ماش است.

با ما همراه شوید تا آسان‌ترین روش کاشت سبزه ماش را به شما آموزش دهیم.

+ بیشتر بخوانید: زمان بندی کاشت انواع سبزه

آنچه در ادامه خواهید آموخت: 

زمان کاشت سبزه ماش 

آموزش کاشت سبزه ماش 

فوت‌و‌فن‌های کاشت سبزه ماش 

زمان کاشت سبزه ماش 

سبز شدن ماش حدود ۱۲ روز زمان می‌برد، پس بهترین زمان کاشت ماش ۱۸ اسفند ماه است.

آموزش کاشت سبزه ماش 

مرحله اول: ماش‌ها را تمیز بشویید و در یک ظرف مناسب با مقداری آب ولرم حدود ۱۲ الی ۱۸ ساعت بخیسانید. آب ظرف را طی این مدت ۲ بار عوض کنید.

مرحله دوم: کف ظرفی که برای درست کردن سبزه انتخاب کرده‌اید را با پنبه یا پارچه نخی بپوشانید.

مرحله سوم: ماش‌ها را آبکش کنید و روی پارچه یا پنبه بریزید. (لایه ضخیمی از ماش روی ظرف بریزید تا سبزه پُرتَری داشته باشید).

مرحله چهارم: یک پارچه نازک را مرطوب کنید و آن را روی ظرف بکشید. سطح ظرف باید توسط پارچه کامل پوشیده شود.

مرحله پنجم: ظرف را در یک مکان کم نور قرار دهید و هر روز با استفاده از اسپری پارچه را مرطوب کنید.

مرحله ششم: پس از گذشت ۳ تا ۵ روز ماش‌ها جوانه می‌زنند. پس از این‌که ارتفاع جوانه‌ها به ۱ سانتی‌متر رسید پارچه را از روی ظرف بردارید.

ظرف را به مکان نورگیر انتقال دهید. سبزه را هر روز با استفاده از اسپری آبیاری کنید.

پس از چند روز وقتی سبزه به ارتفاع دلخواه‌تان رسید آن را با رُبان یا وسایل تزئینی، تزئین کنید.

آموزش درست کردن سبزه ماش برای عید نوروز

فوت‌و‌فن‌های کاشت سبزه ماش 

برای داشتن یک سبزه یکدست و زیبا باید ماش‌های سالم انتخاب کنید.

بهترین ظرف برای سبزه ماش ظرف سفالی است.

 دمای محیط تأثیر مستقیمی روی روند رشد سبزه شما دارد. هوای گرم و معتدل باعث رشد سریع‌تر سبزه می‌شود، برعکس هوای سرد باعث کاهش روند رشد آن می‌شود.

آموزش کاشت سبزه شاهی

آموزش کاشت شنبلیله و ارزن

آموزش کاشت سبزه عدس

آموزش کاشت سبزه مرکبات

تابش مستقیم نور خورشید و آبیاری بیش از حد باعث زرد شدن سبزه ماش می‌شود. برای این که سبزه شما زرد نشود هر دو روز یک بار سبزه را آبیاری کنید و آن را در معرض تابش مستقیم نور خورشید قرار ندهید.

هنگام آبیاری سبزه توجه کنید که آب در ته ظرف سبزه باقی نماند، اگر مقدار آبی که سبزه را با آن آبیاری می‌کنید زیاد باشد به طوری‌که کف ظرف سبزه آب جمع شود در نهایت موجب پوسیدگی آن خواهد شد.

سخن پایانی 

امیدواریم با این روش آسان سبزه ماش درست کنید و با آن سفره‌های هفت‌سین‌تان را زیباتر کنید.

سایر اخبار
ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته: