سرمربی تیم ملی اردن کیست؟

سرمربی تیم ملی اردن کیست؟
حسین عموته در شرایطی که تنها به مدت یک ماه اردن را در اختیار گرفته، آن‌ها را فینالیست جام ملت‌های آسیا کرد.
کد خبر: ۶۳۲۷
|
۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۳

وقتی نام حسین عموته به عنوان جانشین عدنان حمد سرمربی تیم ملی فوتبال اردن آن هم در فاصله تنها یک ماه تا شروع جام ملت‌های آسیا اعلام شد، خوش‌بین‌ترین هوادار فوتبال اردن این تیم را بعد از بحرین و کره جنوبی در رده سوم قرار می‌داد و معادله صعود را حل می‌کرد.

به گزارش «زی‌سان» به نقل از رویداد 24، این اقدام بیشتر توسط سایت رسمی فیفا تحت عنوان یک کودتا در فوتبال یاد شد و به نظر کارشناسان فوتبال فیفا درست عنوان کردند چرا که آن‌ها حالا فینالیست آسیا هستند.

حسین عموته مربی فوتبال اهل مراکش است. او هم اکنون سرمربی تیم ملی فوتبال اردن است. از باشگاه‌هایی که در آن بازی کرده‌است می‌توان به باشگاه فوتبال الفتح، باشگاه ورزشی السد، باشگاه فوتبال الشارجه، و باشگاه ورزشی القطر اشاره کرد.

عموته مراکشی که اکنون در سن ۵۴ سالگی به عنوان سرمربی تیم ملی اردن فعالیت می‌کند، از حضور در قطر خاطرات بسیار خوشی به خاطر دارد.

او از سال ۱۹۹۷ تا ۲۰۰۱ بازیکن تیم السد قطر بود و برای این تیم ۴۵ بازی انجام داد و پس از مدتی حضور در القطر، مجدداً راهی کشورش شد و به سرمربیگری تیم خمیس مراکش انتخاب شد.

او در لیگ مراکش و تیم جوانان الفتح مراکش مشغول فعالیت بود تا اینکه در سال ۲۰۱۱ با پیشنهاد بازگشت به قطر به عنوان مدیر فنی السد قطر مواجه شد.

پس از یک سال با برکناری خورخه فوساتی اروگوئه‌ای قرار شد خودش هدایت این تیم را عهده بگیرد و توانست پس از شش سال ناکامی، السد را قهرمان قطر کند. او ۱۴۵ بازی در السد به عنوان سرمربی فعالیت داشت. او حتی در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۱۴، با گروه سخت سپاهان، الهلال و الاهلی امارات روبرو شد که در آغاز اگر چه سپاهان تحت هدایت کرانچار فقید را شکست داد و پس از آن فقط الاهلی امارات را شکست داد. او مقابل الهلال در دو بازی مساوی کرد و به سپاهان در بازی برگشت با نتیجه چهار بر صفر شکست خورد، اما به هر ترتیب توانست راهی مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا شود. او در مرحله یک هشتم نهایی، اگر چه مقابل فولاد در بازی رفت به تساوی بدون گل رضایت داد، اما پس از آن در اهواز با این تیم ۲-۲ کرد تا به لطف گل زده بیشتر در خانه حریف راهی مرحله یک چهارم شود، اما شکست مقابل الهلال باعث شد تا این تیم حذف شود.

در فصل بعدش هم تیمش از گروهی که فولاد، الهلال و لوکوموتیو تاشکند حضور داشتند، با قدرت صعود کرد، اما در یک هشتم مقابل لخویا حذف شد.

او راهی مراکش شد تا جای ولید رکراکی را در وداد پر کند و حتی در همان فصل نخست، قهرمان لیگ قهرمانان آفریقا شد. علی رغم قهرمانی، در فصل ۲۰۱۸/۱۹ تنها یک برد در ده بازی به دست آورد تا خیلی زود اخراج شود. اما این اخراج زمینه‌ای بود تا ۱ سال بعد به عنوان سرمربی تیم مراکش انتخاب شود. او هدایت شیر‌ها را عهده گرفت تا آن‌ها را بعد از مدت‌ها قهرمان ملت‌های آفریقا (مسابقات با حضور بازیکنان داخل هر لیگ) کند و خیلی زود بار دیگر به ویداد بازگشت، اما تصمیم به استعفا گرفت تا راهی رباط مراکش شود. حضور او باز هم طولانی نبود و پس از هفت بازی خودش کناره گیری کرد. حالا او هدایت اردن را در اختیار گرفته و خیلی زود تنها با انجام ۴ بازی از آغاز جام ملت‌های آسیا تا اینجا افتخاری بزرگ برای تیم ملی اردن به دست آورده است.

سایر اخبار
ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته: