بهترین و مطمئن‌ترین روش شستن کلم بروکلی برای کُشتن میکروب‌ها

بهترین و مطمئن‌ترین روش شستن کلم بروکلی برای کُشتن میکروب‌ها
اگر شما نیز درباره شستن کلم بروکلی وسواس دارید پیشنهاد می‌کنیم این مطلب را تا انتها مطالعه کنید، زیرا بهترین روش شستن کلم بروکلی را به شما آموزش داده‌ایم.
کد خبر: ۵۶۳۶
|
۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۱

شستن کلم بروکلی مهم است. چرا؟ به این دلیل که در لایه‌ها و نقاط پنهان این کلم میکروب‌ها، آلودگی‌ها و حتی حشرات کوچک وجود دارند. پس، اگر به سلامتی بدن خود اهمیت می‌دهید از این کلمِ سبزِ پر‌خاصیت، غافل نشوید! با زی‌سان همراه باشید.

زی‌سان: کلم بروکلی یکی از سبزیجات پرطرفدار و پرخاصیت است. بروکلی حاوی مقادیر بالای ویتامین، فیبر و بتاکارون، پیش‎ساز ویتامین A که یک آنتی‌اکسیدان قوی محسوب می‌شوداست. مصرف بروکلی از اثرات مخرب رادیکال‌های آزاد در بدن می‌کاهد و فرایند پیری را به تأخیر می‌اندازد. مقدار بالای فیبر موجود در کلم بروکلی برای افراد دیابتی بسیار مفید است و پیشنهاد می‌شود افراد مبتلا به دیابت برای کنترل بیماری خود این سبزی خوشمزه را در وعده‌های غذایی روزانه خود قرار دهند.

کلسیم موجود در کلم بروکلی با کلسیم موجود در شیر برابر است. در نتیجه مصرف آن برای افرادی که دچار پوکی استخوان هستند یا کمبود کلسیم دارند بسیار مفید است. اما نگرانی افراد از بابت تمیز شسته نشدن بروکلی باعث می‌شود این کلم پرخاصیت را استفاده نکنند.

اگر شما نیز درباره شستن کلم بروکلی وسواس دارید پیشنهاد می‌کنیم این مطلب را تا انتها مطالعه کنید، زیرا بهترین روش شستن کلم بروکلی را به شما آموزش داده‌ایم.

آنچه در ادامه خواهید آموخت:

  • روش شستن کلم بروکلی با آب و نمک
  • روش شستن کلم بروکلی با محلول سرکه

باور قدیمی مردم این است که شستن کلم بروکلی با آب جوش می‌تواند میکروب‌ها و آلودگی‌ها را بهتر از بین ببرد. شاید در مورد از بین بردن آلودگی‌ها، حق با آن‌ها باشد، امّا اگر توجه کرده باشید وقتی کلم بروکلی را با آب جوش بشویید آبی که با آن شست‌و‌شو را انجام داده‌اید به رنگ سبز در می‌آید و این رنگ سبز، در واقع همان خواص بروکلی است که دیگر از بین رفته است. حتی توصیه می‌شود برای مصرف این کلم پرخاصیت، آن را به هیچ وجه آب‌پز نکنید و به جای آب‌پز کردن از روش بخارپز کردن برای پختن کلم بروکلی و سایر سبزیجات استفاده کنید.

روش شستن کلم بروکلی با آب و نمک

مرحله اول: کلم بروکلی را به صورت وارونه در یک ظرف آب ولرم قرار دهید. بهتر است ظرف شما به قدری بزرگ باشد که قسمت ساقه کلم نیز در آب قرار بگیرد.

مرحله دوم: به ازای هر ۱ لیوان آب، ۲ قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید. وقتی نمک را به آب اضافه کردید با چرخاندن کلم بروکلی در آب، نمک را حل کنید. این کار باعث می‌شود کرم‌های پنهان شده در کلم بروکلی از مخفیگاه‌شان بیرون بیایند. اگر در طول انجام این کار هیچ کرمی مشاهده نکردید بهتر است برای اطمینان بیشتر، زمان خیس کردن کلم بروکلی در محلول آب و نمک را افزایش دهید.

مرحله سوم: بهتر است اجازه دهید کلم بروکلی به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در محلول آب و نمک بماند. پس از گذشت این مدت کلم را از ظرف حاوی آب و نمک خارج کنید و با آب ولرم آبکش کنید. اگر هنوز کلم بروکلی را با استفاده از برس یا انگشتان خود تمیز نکرده‌اید، می‌توانید این کار را در هنگام آبکشی انجام دهید.

مرحله چهارم: پس از شستن کلم بروکلی، آن را به خوبی تکان دهید و خشک کنید.

بهترین و مطمئن‌ترین روش شستن کلم بروکلی برای کُشتن میکروب‌ها

روش شستن کلم بروکلی با محلول سرکه

مرحله اول: درون یک ظرف بزرگ را با ترکیب ۳ قسمت آب ولرم و ۱ قسمت سرکه پُر کنید. حجم آب باید به اندازه‌ای باشد که همه قسمت‌های کلم بروکلی در آب فرو بروند.

مرحله دوم: کلم بروکلی را در محلول آب و سرکه فرو کنید و حدود ۱ دقیقه بچرخانید سپس اجازه دهید کلم به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در محلول بماند.

مرحله سوم: پس از گذشت این مدت کلم بروکلی را از آب خارج کنید و با آب ولرم خوب آبکشی کنید.

* نکته مهم: کلم بروکلی نباید بیشتر از ۱۵ دقیقه در محلول سرکه بماند، چون باعث تغییر در طعم و کیفیت کلم بروکلی خواهد شد.

اکنون می‌توانید بدون استرس و با آسان‌ترین روش کلم بروکلی را بشویید و نوش جان کنید!

 

نوشته: زهرا راستین

سایر اخبار
ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته: