سالاد الویه روسی و اصیل چیست؟ این سالاد به نامِ الیویه یا olivier را سرآشپزی به نامِ سرآشپزی به نام «لوسین الیویه» ابداع کرد. سالاد الیویه او، تهیه شده از موادی مانند خاویار، سیب زمینی، نخود، دم خرچنگ، خیار ترشی، گوشت دودی اردک و... بود! مشخص است که هیچ شباهتی به سالاد امروز ندارد.
به گزارش زیسان، با این حال، سالادی که امروز به عنوان سالاد الویه روسی شناخته میشود، آنچیزی نیست که لوسین الیویه ابداع کرد. سالاد الویه امروزیِ ما، تقریبا شبیه به همان چیزی است که مادر و مادربزرگ و خود ما بارها برای یک جمع خانوادگی درست کردهایم.
همانطور که میدانید، هرکسی سالاد الویه را به شکل مخصوص به خودش درست میکند.
اگر بخواهیم یک سالاد الویه روسی و اصیل درست کنیم، باید طبق دستور زیر عمل کنیم.
مواد لازم:
یک قابلمه بزرگ آب را به جوش بیاورید. سیب زمینیها را اضافه کنید و بگذارید بجوشد و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزید. هویج و تخم مرغ را اضافه کنید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به جوشاندن ادامه دهید تا سیب زمینیها نرم شوند. مخلوط را آبکش کرده و کمی خنک کنید.
سیب زمینی و هویج را خرد کنید. تخم مرغها را پوست بگیرید و خرد کنید.
سیب زمینی، هویج، تخم مرغ، خیارشور، نخودفرنگی، ژامبون و شوید را با هم در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. سس مایونز را نیز هم بزنید و به سالاد بیفزایید و به اندازه متناسب با مواد دیگر مخلوط کنید تا همه مواد را پوشش دهد.
آن را برای سی دقیقه یا بیشتر در یخچال بگذارید که خنک شود و مواد به خورد یکدیگر بروند.
نوش جان کنید!
دستور پخت سالاد سیب زمینی کلاسیک را هم دریابید!