یک فنجان چای سبز ساده به خودی خود فوق العاده سالم است و به شما نشاط میبخشد. حال، اگر با خوراکیهای سالم، طعم و مزه بهتری به این فنجان که از قبل هم عالی بوده است، اضافه کنید، قطعاً این چای با هر جرعهای که از آن مینوشید شما را زنده میکند!
اگر از آن دسته از افرادی هستید که چای سبز مینوشید، این مطلب را از دست ندهید؛ چون در ادامه چند ماده غذایی سالم به شما معرفی کردهایم که میتوانید با اضافه کردن آنها به چایتان عطر و طعم جدیدی را تجربه کنید.
با اضافه کردن این مواد خوراکی سالم به چای سبزتان عطر و طعم جدید بدهید!
مقداری برگ نعناع خرد شده را به چای سبز خود اضافه کنید. نعناع حاوی گنجینهای از فواید سلامتی است؛ به هضم غذا کمک میکند، سرماخوردگی را درمان میکند، حالت تهوع صبحگاهی را کاهش میدهد. اگر به سردرد مبتلا میشوید یا از میگرن رنج میبرید؛ جای نگرانی نیست! با اضافه کردن نعنا به چایتان با سردرد خداحافظی کنید. عطر چای نعناع باعث ترشح مقدار کمی سروتونین در مغز میشود و به آرام شدن اعصاب شما کمک میکند همچنین علائم افسردگی و اضطراب را کاهش میدهد.
چای زنجبیل اغلب بهشت عاشقان چای است! در دسترس بودن، آن را محبوبتر میکند! به طوری که چای زنجبیل معمولاً در هر خانهای پیدا میشود. زنجبیل به هر شکلی برای بدن ما مفید است، زیرا هضم غذا را بهبود میبخشد، حالت تهوع را کاهش میدهد، به درمان سرماخوردگی و سرفه کمک میکند. اگر اغلب بعد از یک وعده غذایی سنگین احساس نفخ میکنید، چند تکه زنجبیل به چای سبز خود اضافه کنید. به بهبود هضم کمک میکند و نفخ معده را تسکین میدهد، همچنین در مورد کاهش گرفتگی عضلات معجزه میکند.
زنجبیل دارای خاصیت ضد التهابی است و آنتی اکسیدان نیز دارد؛ از این رو در ترکیب با چای سبز به عنوان یک بمب سلامتی عمل میکند. همچنین زنجبیل با افزایش سوخت و ساز بدن باعث چربی سوزی و پاکسازی سموم از بدن میشود.
از سرماخوردگی سرسخت رنج میبرید؟ این فقط درمان مناسب برای شما است. به گفته محققان، افزودن لیمو به چای سبز فواید سلامتی آن را افزایش میدهد. لیموی غنی از ویتامین C به عنوان آنتی اکسیدان قوی عمل میکند که با رادیکالهای آزاد مبارزه میکند و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند. در حالی که ترکیبات موجود در چای میتواند جذب آهن را از غذاهای موجود در رژیم غذایی شما مختل کند، نوشیدن چای سبز با لیمو این اثر را کاهش میدهد.
چای سبز به دلیل داشتن کافئین و آنتی اکسیدان به افزایش سوخت و ساز بدن کمک میکند. زیره مانند چای سبز خاصیت آنتی اکسیدانی دارد وهمچنین به خاطر طبع تندش، متابولیسم بدن را افزایش میدهد، در نتیجه چربی بیشتری سوزانده میشود.
عسل به غیر از شیرین کردن چای و در نتیجه زندگی شما، فواید زیادی برای سلامتی دارد. سرشار از آنتی اکسیدان است، به شما انرژی مضاعف میدهد و شما را از خطرات حمله قلبی، سکته مغزی و فشار خون بالا نجات میدهد. همچنین به عنوان یک ماده جادویی عمل میکند که روند پیری را کُند میکند؛ زیرا سرشار از آنتی اکسیدان است. همچنین متابولیسم را تسریع میکند و به شما در کاهش وزن و چربی سوزی کمک زیادی میکند.
این چوب شگفت انگیز دارای آنتی اکسیدان و پلی فنول است، یک چربی سوز عالی محسوب میشود و در ترکیب با چای سبز که دارای میزان زیادی آنتی اکسیدان است میتواند به عنوان یک جوشانده عالی عمل کند.