زیسان: شاید برایتان جالب باشد اگر بدانید دارچینهای موجود در بازار، پوستههای درختی با ارتفاع ۵ الی ۷ متر هستند و منشأ بوی مطبوع دارچین نیز بوی همین درخت است. همه دارچین را به عنوان ادویهای خوش عطر میشناسند و بیشتر در غذا یا شیرینی آن را استفاده میکنند و کمتر کسی به دارچین به عنوان ترکیب اصلی یک نوشیدنی خوشمزه نگاه میکند. در اگر شما هم عاشق عطر دارچین هستید؛ پیشنهاد میکنیم نوشیدنیهایی که در ادامه طرز تهیه آنها را میخوانید، را حتماً امتحان کنید!
آنچه در ادامه خواهید آموخت:
طبع دارچین گرم و خشک است و خواص زیادی دارد که آنها را در ادامه میخوانید:
این موارد تنها بخش کوچکی از خواص دارچین هستند.
پیشنهاد: با این نوشیدنی ۸ کیلو کاهش وزن را تجربه کنید!
به گزارش زیسان، اگر یک روز خسته کننده داشتهاید یا از چربی خون و کلسترول بالا رنج میبرید؛ پیشنهاد میکنیم دمنوش سیب و دارچین میل کنید.
این دمنوش یک آرامبخش بسیار قوی است، کلسترول خون را پایین میآورد و برای کبد چرب نیز مفید است.
مرحله اول: یک سیب متوسط را تمیز بشویید و آن را به ۴ قسمت تقسیم کنید.
مرحله دوم: دانههای سیب را کاملاً جدا کنید سپس تکههای سیب را به همراه ۱ تا ۲ تکه چوب دارچین داخل یک قوری تمیز بریزید.
مرحله سوم: ۴ لیوان آب ولرم به قوری اضافه کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.
مرحله اخر: پس از گذشت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه دمنوش شما آماده است.
*نکته: از پودر دارچین برای تهیه دمنوش استفاده نکنید؛ زیرا باعث کِدِر و بَد رنگ شدن آن میشود.
اگر به دنبال لاغری و کاهش وزن هستید یا در دوران قائدگی درد زیادی را تحمل میکنید، چای دارچین مخصوص شماست. این چای خواص دیگری مثل: کاهش استرس، بهبود گردش خون، کمک به حفظ سلامت قلب، سلامت مغز و افزایش سلامت جنسی در آقایان نیز دارد.
این چای روش تهیه خاصی ندارد، فقط کافی است ۲ تا ۳ عدد چوب دارچین تمیز را درون یک قوری بریزید و قوری را با آب جوش پُر کنید. حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه صبر کنید سپس چای دارچین خوشعطر و پرخاصیت را نوش جان کنید.
اگر شبها بهسختی به خواب میروید، قبل از خواب یک لیوان شیر دارچین میل کنید. شیر دارچین با خاصیت آرامبخش، باعث میشود راحت به خواب بروید.
مرحله اول: ۱ لیوان شیر، ۱ قاشق غذاخوری خامه صبحانه، ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین (۲ تکه چوب دارچین) و ۱ تکه زنجبیل تازه (قابل حذف) را درون یک شیرجوش مخلوط کنید سپس شیرجوش را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا شیر سَر نرود. این مخلوط باید حدود ۷ الی ۱۰ دقیقه روی حرارت بماند.
مرحله دوم: هر زمان حس کردید شیر در حال سَر رفتن است، شعله اجاق گاز را خاموش کنید، کمی صبر کنید دوباره اجاق گاز را روشن کنید. در انتها کمی عسل به مخلوط اضافه کنید و شیر دارچین خوشمزه را نوش جان کنید.
*نکته: اگر در شیر دارچین از پودر دارچین استفاده کردید، کمی صبر کنید تا پودر دارچین تَهنشین شود سپس آن را درون لیوان بریزید.
به گزارش زیسان، این دمنوش خاصیت گرم دارد و برای درد مفاصل، رفع مشکلات گوارشی و افسردگی بسیار مفید است.
برای تهیه این دمنوش، هل و زعفران و دارچین را درون یک قوری بریزید و قوری را با آب جوش پُر کنید. ۳۰ دقیقه صبر کنید تا دمنوش آماده شود سپس با کمی عسل نوش جان کنید.
این دمنوش نیز طبع گرمی دارد و برای مشکلات گوارشی، حالت تهوع، رفلاکس معده و کاهش وزن مفید است. مصرف این دمنوش برای درمان سرماخوردگی نیز مؤثر است.
مقداری آب درون یک قوری بریزید و قوری را روی حرارت بگذارید. صبر کنید تا آب کمی بجوشد سپس ۱ تکه زنجبیل کوچک و ۲ تا ۳ تکه چوب دارچین به قوری اضافه کنید. شعله گاز را خاموش کنید و اجازه دهید دمنوش به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه دَم بکشد سپس با مقداری عسل نوش جان کنید.
سخن پایانی
از آن جایی که دارچین خواص زیاد و قیمت مناسبی دارد؛ پیشنهاد میکنیم از این ادویه خوشعطر را در رژیم غذایی خود بگنجانید.