همزمان با تشدید نظارتهای بهداشتی بازرسان بهداشت محیط فیروزکوه در برنامه سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضانهمزمان با شروع برنامه سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان از تاریخ ۱۵ اسفند ماه در سراسر کشور، بازرسان بهداشت محیط فیروزکوه طبق برنامه ریزیهای انجام شده، نظارت و بازرسی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی حساس اعم از رستورانها، قنادیها، فروشگاههای زنجیرهای، نانواییها، ترمینال مسافربری، مجتمعهای خدماتی، هتلها و اماکن اقامتی انجام شد.
بر اساس این گزارش طی ۲۰ روز اجرای این طرح ۴۷۳ مورد بازرسی از مراکز و اماکن حساس در سطح فیروزکوه انجام و ۴۲ مورد اخطاریه بهداشتی بحرانی و غیر بحرانی صادر و ۳ مکان مختلف بهداشتی پلمب شده است.
گفتنی است که طی این طرح مقدار ۱۸۸ کیلو گرم مواد غذایی تاریخ گذشته و فاسد کشف و ضبط شده است.
لازم به ذکر است که کارشناسان بهداشت محیط در طول اجرای این طرح ضمن سنجش بیش از ۱۸۰ مورد کلر باقیمانده آب، ۴۰ مورد نمونه برداری از آب شرب مصرفی انجام دادند و تعداد ۱۱۳ مورد سنجش بهداشت مواد غذایی و سطوح با استفاده از تجهیزات پرتابل صورت گرفت.
منبع:مهر