آش چهارشنبه سوری: آش هفت میوه اردبیلی

آش چهارشنبه سوری: آش هفت میوه اردبیلی
آش چهارشنبه سوری در نقاط مختلف ایران متفاوت است. در این مطلب می‌خواهیم آش میوه اردبیلی را برای شب چهارشنبه سوری به شما آموزش دهیم.
کد خبر: ۱۰۹۹۱
|
۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۹

آش چهارشنبه سوری چه بپزیم؟ آش هفت میوه پیشنهاد ماست. این آش در اردبیل و تبریز بسیار معروف است و برای مناسبت‌های خاص طبخ می‌شود. بیایید این غذا را یاد بگیریم و برای چهارشنبه آخر سال بپزیم و کنار عزیزان‌مان میل کنیم.

به گزارش زی‌سان، آش میوه اردبیل که به آن آش رشته، اریشته آشی و آش آلو نیز گفته می‌شود، آشی ترش‌مزه، بدون سبزی و با انواع میوه‌های خشک است. این آش اغلب در مناسبت‌های خاص همچون چهارشنبه سوری، آش پشت پا، افطاری، سفره نذری و… تهیه می‌شود.

مواد لازم برای آش هفت میوه

  • رشته آش:۳۵۰ گرم
  •  کوفته قلقلی ریز با گوشت چرخ کرده و پیاز و نمک و فلفل: ۲۰۰ الی ۲۵۰ گرم
  •  قیسی زردآلو، آلو زرد، آلوچه، گوجه سبز: از هر یک ۶ الی ۷ عدد
  •  آلبالو: یک چهارم پیمانه
  •  چغندر خرد شده: ۲ عدد
  •  نخود و لوبیا: از هر یک ۱/۳ پیمانه
  •  عدس: نصف پیمانه
  •  رب گوجه فرنگی:۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
  • سرکه: به مقدار لازم
  • پیاز داغ و نعناع داغ: به مقدار لازم

طرز تهیه آش هفت میوه

۱. حبوبات را از قبل خیس کنید و بعد با کمی آب و نمک و خوب بپزید.

۲. سپس پیاز داغ درست کنید و کمی رب گوجه بزنید و تفت بدهید. 

۳. حبوبات پخته و میوه‌ها را که قبلا خوب شسته و خیس کرده‌اید همراه کوفته قلقلی‌ها با کمی آب یا آب گوشت یا آب مرغ اضافه کنید. می‌توانید از عصاره‌های گوشت یا مرغ استفاده کنید. اگر از عصاره‌ها استفاده می‌کنید مراقب نمک آنها باشید تا آش‌تان شور نشود.

۴. زمانی که میوه‌ها نرم شدند و پختند، رشته را بریزید. آش را گاهی هم بزنید تا ته نگیرد.

۵. سپس آش را با کشک، پیاز داغ، نعنا داغ و کوفته قلقلی تزیین و بعد نوش جون کنید.

سایر اخبار
ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته:
گوناگون