کاربران ایرانی سردرگم؛ «پایکو Paicoo» بسته شده است؟

کاربران ایرانی سردرگم؛ «پایکو Paicoo» بسته شده است؟
از روز گذشته زمزمه هایی مبنی بر بسته شدن پایکو مطرح شده است. این مساله هنوز به صورت رسمی اعلام نشده. با این حال هر چه که هست به نظر می‌رسد که گردانندگان طرح پایکو تمرکز ویژه‌ای روی کاربران ایرانی دارند
کد خبر: ۹۸۵۴
|
۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۴

زی‌سان: پایکو بسته شده است؟ از روز گذشته زمزمه‌های مبنی بر بسته شدن مجموعه پایکو مطرح شده است. پایکو (Paicoo) به‌عنوان مجموعه‌ای که ادعا می‌کند امکان کسب درآمد دلاری را برای کاربران فراهم کرده است، اخیراً بین بخشی از کاربران ایرانی مورد توجه قرار گرفته است.

به گزارش زی‌سان، پایکو (Paicoo)، بنابر توضیحاتی که شرکت پایکو و طرفداران آن داده‌اند، مجموعه‌ای است که محصولات مشخصی را با سرمایه‌گذاری کاربران خود، به صورت عمده از برند‌های مختلف خریداری کرده و سپس به‌صورت خرده‌فروشی عرضه می‌کند.

کاربران در نهایت می‌توانند ضمن دریافت اصل پول خود، مبلغی اضافه به‌عنوان کمیسیون مشارکت در خرده‌فروشی این محصولات دریافت کنند. این توضیحات فریبنده به‌دلایل متعددی قابل‌قبول نیست و شواهد در کنار هم این موضوع را نشان می‌دهند که پایکو به احتمال زیاد یک طرح کلاهبرداری پانزی است.

توضیح شرکت پایکو درباره ماهیت و عملکردش چیست؟

این شرکت در سایتش مدعی است که به یکی از رهبران صنعت تجارت الکترونیک تبدیل شده است. در سایت پایکو نوشته شده است:

«سیستم تطبیق سفارش هوشمند آنلاین این شرکت به طور گسترده توسط بازرگانان و کاربران شناخته شده و مورد علاقه قرار گرفته است. Paicoo به ابزاری مهم برای بازرگانان جهت گسترش بازار خود و افزایش محبوبیت محصولاتشان تبدیل شده است. از طریق این پلتفرم، تجار می‌توانند به سرعت اطلاعات محصولات را در بستراین پلتفرم بارگذاری کنند و با پرداخت هزینه‌های تبلیغاتی مربوطه، محصولات‌شان را در اتاق‌های مختلف پایکو به نمایش بگذارند.»

مکانیسم پایکو برای کاربران به چه شکل است؟

به منظور ایجاد انگیزه در کاربران برای مشارکت در خرید و کمک به پلتفرم برای افزایش فروش محصول، پایکو ۶۰ تا ۶۵ درصد از درآمد شرکت را به عنوان پاداش از طریق یک سیستم توزیع هوشمند به کاربران برمی‌گرداند.

در طول فرآیند خرید، کاربران می‌توانند با خرید محصولات در پلتفرم، ۲ تا ۵ درصد از موجودی حساب‌شان را به عنوان پاداش دریافت کنند.

این مکانیسم تشویقی انگیزه کاربران را برای شرکت در Paicoo به شدت افزایش می‌دهد و کاربران را قادر می‌سازد از خرید لذت ببرند و جایزه نیز دریافت کنند.

به گزارش زی‌سان، طبق گفته این شرکت، پایکو تا امروز در کشور‌های سنگاپور، اکوادور، کلمبیا، پرو، شیلی، ونزوئلا، السالوادور، قرقیزستان، پاکستان، مالزی، جمهوری دومینیکن، تایلند، تایوان، اندونزی، برزیل، ویتنام، فیلیپین و سایر بازار‌های ملی وارد شده است.

درباره پایکو و سوالات مربوط به امن بودن یا نبودن پایکو اینجا بخوانید

نظر کاربرانِ فروم ردیت درباره شرکت پایکو و نحوه کارکردش چیست؟

کاربری روی این فروم نوشته است:

«وب سایتی به نام “Paicoo” وجود دارد که ادعا می‌کند با آمازون، eBay، Yahoo و همچنین Shopee مشارکت دارد. من در مورد برخی از اطلاعات وب سایت آنها جستجو کردم، اما نتوانستم تصمیم بگیرم که آیا کلاهبرداری است یا نه، اما نظر من به سمت کلاهبرداری متمایل شده است. لطفا کمک کنید.»

کاربر دیگری نوشته است:

«اگر کسی چیزی در مورد پایکو می‌داند، لطفا به اشتراک بگذارد. آنها از سال ۲۰۱۸ کار کرده اند و به نظرم معتبرند.»

کاربر دیگری در این باره پیام گذاشته:

«کلاهبرداری است.»

با توجه به این نظرات مشخص است که اطلات روشن زیادی درباره پایکو وجود ندارد.

کاربران ایرانی نیز درباره پایکو سرگردرگم هستند و سوالشان این است که آیا این پلتفرم امن است یا خیر.

نظر سخنگوی قوه قضاییه درباره پایکو چیست؟

به گزارش زی‌سان، سخنگوی قوه قضاییه هفته گذشته و در جریان نشست مطبوعاتی خود در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه شبکه بین المللی پانزی پایکو با وعده پرداخت سود ماهانه ۶۰٪ در حال جمع کردن سرمایه مردم است و آیا در خصوص تبلیغات گستره شبکه پایکو در پلتفرم دیوار پرونده‌ای تشکیل شده است؟ گفت: بر اساس پیگیری‌های صورت گرفته پرونده‌ای در این باره تشکیل نشده است. به مردم و کسانی که صاحب سرمایه هستند، هشدار دادیم که افرادی نسبت به سرمایه آنها مرتکب سوءاستفاده نشوند. متاسفانه توجه نمی‌شود و با مانور‌های متقلبانه مردم را گرفتار می‌کنند. اقدامات شرکت یاد شده را بررسی می‌کنیم. نسبت به سوالی که مطرح کردید دادستان تهران و معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان تهران موضوع را بررسی می‌کنند.

پایکو بسته شده است؟

از روز گذشته زمزمه هایی مبنی بر بسته شدن پایکو مطرح شده است. این مساله هنوز به صورت رسمی اعلام نشده. با این حال هر چه که هست به نظر می‌رسد که گردانندگان طرح پایکو تمرکز ویژه‌ای روی کاربران ایرانی دارند و متأسفانه با انجام تبلیغات متعدد، عده‌ای از کاربران ایرانی را درگیر کرده‌اند. شکل فعالیت این مجموعه تا حد بسیار زیادی مشکوک است و از نظر کارشناسان، پایکو یک طرح کلاهبرداری از نوع پانزی محسوب می‌شود؛ یعنی این احتمال وجود دارد که در آینده مشکلاتی را برای کاربران خود فراهم کرده و وجوه اشخاصی که روی این طرح سرمایه‌گذاری کرده‌اند، بازپرداخت نشود.

سایر اخبار
ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته: