طرز تهیه شیرینی نخودچی خوشمزه برای عید نوروز

طرز تهیه شیرینی نخودچی خوشمزه برای عید نوروز
اگر اهل پختن شیرینی خانگی برای عید نوروز هستید، طرز تهیه شیرینی نخودچی خوشمزه و حرفه‌ای را در این مطلب حتما یاد بگیرید.
کد خبر: ۸۵۳۹
|
۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۱

طرز تهیه شیرینی نخودچی ساده است. این شیرینی را باید از محبوب‌ترین شیرینی‌های عید نوروز بدانیم که در هر خانه‌ای یافت می‌شود. شیرینی نخودچی خانگی محبوبیت و طعم خوب این شیرینی را دوچندان می‌کند.

زی‌سان: یکی از قدیمی‌ترین و به‌صرفه‌ترین شیرینی‌های نوروزی نیز همین شیرینی نخودچی است. این شیرینی خوشمزه در کنار یک فنجان چایِ زعفرانی یک ترکیب عالی برای پذیرایی در مهمانی‌های عید نوروز است. این مطلب را تا انتها مطالعه کنید و با صرف کمی وقت یک شیرینی نخودچی خوشمزه خانگی درست کنید و عید امسال با دستپخت خودتان از مهمانان‌تان پذیرایی کنید.

+ پیشنهاد پخت شیرینی عید: شیرینی ونیزی را خودتان برای عید در خانه بپزید.

آنچه در ادامه خواهید آموخت:

  • مواد لازم شیرینی نخودچی 
  • طرز تهیه شیرینی نخودچی 
  • نکات پخت شیرینی نخودچی

طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی مخصوص عید نوروز

مرحله اول: پودر قند و آرد نخودچی را در ۲ ظرف به صورت جداگانه الک کنید.

مرحله دوم: پودر قند الک شده را با روغن جامد در یک ظرف مناسب بریزید و با همزن برقی یا هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. در ادامه یک دستکش پلاستیکی بپوشید و مواد را کاملاً ورز دهید تا فرم خامه‌ای بگیرند.

مرحله سوم: آرد نخودچی و پودر هل را در دو مرحله به مواد اضافه کنید و پس از اضافه کردن آرد نخودچی در هر مرحله خوب با دست ورز دهید. در پایان خمیر باید منسجم باشد.

*نکته: دقت داشته باشید که خمیر این شیرینی بسیار نرم و شکننده است.

طرز تهیه شیرینی نخودچی خوشمزه برای عید نوروز

مرحله چهارم: خمیر آماده شده را دورن یک نایلون پلاستیکی بگذارید و به مدت ۶ الی ۲۴ ساعت در دمای محیط استراحت دهید.

مرحله پنجم: پس از گذشت زمان استراحت خمیر، آن را روی سطح کار بگذارید و با کمک وردنه خمیر را به ضخامت ۲ سانتی‌متر پهن کنید سپس با استفاده از قالب‌های مخصوص شیرینی نخودچی خمیر را قالب بزنید.

مرحله ششم: پس از این‌که شیرینی‌ها را قالب زدید، سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشاندید سپس شیرینی‌ها را روی سینی بگذارید. در این قسمت می‌توانید شیرینی را تزئین کنید.

مرحله هفتم: سینی را در طبقه وسط فر که با حرارت ۱۷۰ درجه از قبل گرم کرده‌اید بگذارید و اجازه دهید شیرینی‌ها به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزند.
این شیرینی بسیار حساس است؛ پس در مدت زمان پخت به شیرینی سر بزنید تا نسوزد.

مرحله هشتم: پس از اینکه شیرینی‌ها پخته شدند، آن‌ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا کاملاً سرد شوند سپس به آرامی شیرینی‌ها را از روی کاغذ روغنی جدا کنید.

+ پیشنهاد: سبزه فوری برای عید

نکات پخت شیرینی نخودچی 

  1. در شیرینی نخودچی میتوانید کره را جایگزین روغن جامد کنید.
  2. این شیرینی را می‌توانید با زعفران یا پودر پسته و یا بادام و دانه‌های سیاه دانه تزیین کنید.
  3. توجه داشته باشید که برای تهیه شیرینی نخودچی هرگز از روغن‌های صاف قنادی که در لوازم قنادی‌ها موجود است، استفاده نکنید؛ زیرا باعث خشکی بیش از حد شیرینی می‌شوند.
  4. مهم‌ترین مسئله برای تهیه یک شیرینی نخودچی خوشمزه استفاده از آرد نخودچی تازه و مرغوب است.

امیدواریم این عید خودتان با طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی نوروز خوشمزه‌تری را تجربه کنید.

سایر اخبار
ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته: