زیسان: امروز ۲ اسفند برای ناهار و شام چی بپزیم؟ دو دستور پخت را برای پاسخ به این سوال آماده کردهایم. غذای ناهار امروز یک غذا با مرغ است و غذای شام امروز یک غذای محلی با عدس. با سرآشپز زیسان همراه باشید.
به گزارش زیسان، مثل همیشه پیش از هر چیز باید ببینیم که برای منوی امروز چه مواد غذایی لازم داریم و اگر آنها را نداریم، آماده کنیم. پس لیست زیر را چک کنید:
گوشت مرغ در غذاهای مختلف خوشمزه میشود. روشهای مختلفی برای تنوعدادن به پخت آن وجود دارد. ما در اینجا کباب کوبیده مرغ را به دستور سرآشپز آموزش میدهیم. پس بیایید با طرز پختش آشنا شویم.
برای آمادهسازی کباب مرغ سیخی ابتدا یک عدد ران و سینه را فیله کنید استخوانهای آن را نیز جدا کنید.
مرغهای خردشده را دوبار چرخ کنید. این کار برای انسجام بهتر مواد است.
یک عدد پیاز را ریز رنده کنید و در یک صافی قرار دهید تا آب آن به طور کامل گرفته شود.
ادویهها که شامل (نمک، فلفل سیاه، پاپریکا زردچوبه، در صورت دلخواه پودر سیر) را به مرغ چرخ شده اضافه کنید و شروع کنید به ورز دادن تا ادویهها کاملا به خورد مواد برود.
حدود ۲ قاشق غذاخوری زعفران را که از قبل کرده اید را به مرغ اضافه کنید و شروع به ورز دادن بکنید تا کاملا رنگ مرغ عوض شود.
مرغ ورز داده شده را به وسط ظرف بیاورید و روی آن سلفون بکشید و حدود ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد خودشان را بگیرند.
پس از گذشت ۳ ساعت مرغ را از یخچال خارج کنید و کمی ورز دهید.
طبق روال متداول تهیه کباب کوبیده عمل کنید، مرغ را به سیخ چوبی بزنید.
با فشار دادن شست و انگشت اشاره سعی کنید مانند کباب کوبیده شیارهای مناسبی روی کباب ایجاد کنید.
یک قاشق غذ
خوری روغن را با کمی از کره را در تابه نسوز دو طرف بریزید و بگذارید تا تابه داغ شود.
حال کوبیدههای به سیخ کشیده شده را در تابه قرار دهید و حرارت گاز را متوسط کنید تا یک سمت کبابها کمی سرخ شود و تغییر رنگ دهد.
پس از این که مقدار یک سمت کباب پخت در یک ظرف کمی زعفران را با کره آب شده ترکیب کنید و با کمک یک برس روی مرغ بزنید تا مرغ رنگ و طعم زعفران و کره را به خود جذب کند. چندین بار این کار را تا پخت کامل کوبیدهها در تابه تکرار کنید تا کبابهای خوش رنگ و مزهای داشت باشید.
میتوانید این غذای لذیذ و رستورانی را همراه با گوجه و فلفل کبابی و ریحان سرو کنید.
به گزارش زیسان، این غذا هم سالم و مفید و هم خوشطعم است. عدس پروتئین و مواد مغذی زیادی دارد. جنوبیها با عدس غذای مفید زیر را درست میکنند.