زیسان: امروز ۳۰ بهمن برای ناهار و شام چی بپزیم؟ برای پاسخ این سوال دو غذای خوشمزه و کمی متفاوت را برایتان در نظر گرفتهایم؛ غذای ناهار یک غذای مدرن و جدید و برای شام یک غذای سالم پر پروتئین است. پس با سرآشپز زیسان همراه باشید.
به گزارش زیسان، مثل همیشه پیش از هر چیز باید ببینیم که برای منوی امروز چه مواد غذایی لازم داریم و اگر آنها را نداریم، آماده کنیم. پس لیست زیر را چک کنید:
پیتزا کالزونه یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه و محبوب ایتالیایی است که با روشهای متفاوتی درست میشود و ما در اینجا یکی از بهترین روشها را برای شما آوردهایم. پس بیایید با طرز پختش آشنا شویم.
در ابتدای کار شکر را به همراه خمیر مایه و آب ولرم درون یک کاسه مناسب میریزیم، سپس کمی مخلوط کرده و روی آنرا با بشقاب میپوشانیم تا خمیر مایه به مدت ۵ دقیقه استراحت کند.
پس از گذشت این مدت، زمانی که خمیر مایه به عمل آمد، آنرا به همراه روغن مایع و نمک درون یک کاسه مناسب میریزیم، سپس آرد را درون کاسه الک کرده و به خوبی ورز میدهیم تا خمیری نرم و یکدست حاصل شود.
حالا خمیر را چانه میگیریم و درون یک کاسه چرب شده قرار میدهیم. در ادامه روی کاسه را با سلفون پوشانده و اجازه میدهیم خمیر به مدت ۱ ساعت در دمای محیط استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود.
در حین استراحت کردن خمیر به سرغ آماده کردن خمیر میرویم، برای این منظور سوسیس را به همراه قارچ و فلفل دلمهای به صورت نگینی ریز خرد میکنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار میدهیم.
حالا مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و اجازه میدهیم روغن به خوبی گرم شود، سپس سوسیس را به تابه اضافه کرده و تفت میدهیم تا کمی سرخ شود. در ادامه قارچ و فلفل دلمهای را به تابه اضافه میکنیم.
در این مرحله حرارت را کمی زیاد کرده تا قارچ آب نیندازد، سپس رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه میدهیم تا بوی خامی رب و ادویهها از بین برود.
حالا تابه را از روی حرارت کنار گذاشته و اجازه میدهیم مواد میانی خنک شوند، سپس مقداری پنیر پیتزا به تابه اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم. پس از گذشت ۱ ساعت خمیر را مجددا ورز میدهیم تا پف آن گرفته شود.
در این مرحله فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن میکنیم تا فر کاملا گرم شود. در ادامه خمیر را به ۴ قسمت یکسان تقسیم کرده، سپس هر قسمت را با کمک وردنه به صورت دایرهای نازک پهن میکنیم.
حالا مقداری از مواد میانی یک طرف خمیر ریخته و قسمت دیگر خمیر را روی مواد میانی قرار میدهیم، سپس لبههای خمیر را با چنگال به خوبی فیکس میکنیم تا مواد میانی از خمیر خارج شوند. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم.
در این مرحله خمیرها را با فاصله از هم درون سینی فر گذاشته و با مخلوط شیر و زعفران دم کرده رومال میکنیم. حالا مقداری کنجد روی خمیرها میریزیم و سینی را طبقه وسط فر قرار داده و اجازه میدهیم پیتزاها کاملا پخته شوند.
زمانی که پیتزاها کاملا پخته و طلایی شدند، سینی را از فر خارج کرده و پیتزاها را درون ظرف مورد نظرمان قرار میدهیم. در نهایت پیتزا را از وسط برش زده و به دلخواه با سس مخصوص سرو میکنیم. نوش جان.
به گزارش زیسان، این غذا بسیار سالم و خوش طعم است و اکثر افراد آنرا دوست دارند. اگر ورزشکار باشید و غذای پروتئیندار برایتان مهم باشد، احتمالا این غذا یکی از شامهای پرتکرار شماست. طرز تهیه استیک مرغ بسیار ساده است. بیایید با هم آنرا بپزیم.
تمام! کنار سبزیجات آنرا نوش جان کنید.