زیسان: کالباس یکی از غذاهای محبوب دربین مردم ایران و جهان است همچنین ماده پایه بسیاری از فست فودها و ساندویچها به شمار میآید، اما معمولا بیشتر مردم به دلیل اینکه از سالم بودن آن مطمئن نیستند کالباس را مصرف نمیکنند.
به گزارش زیسان، این مطلب را تا انتها بخوانید تا طرز تهیه یک کالباس خوشمزه و خانگی را یاد بگیرید و بدون نگرانی از خوردن کالباس لذت ببرید.
آنچه در ادامه خواهید آموخت:
پیش از هر چیز با مواد لازم برای تهیه این کالباس خانگی آشنا شوید:
مرحله اول: مخلوط ران و سینه مرغ را ۳ بار چرخ کنید یا در غذاساز بریزید تا خوب له شود.
مرحله دوم: آرد، نشاسته ذرت، شیرخشک، ادویهها، روغن مایع و زردههای تخم مرغ را به مرغ اضافه کنید. اگر از غذاساز استفاده میکنید مواد را ۳ دقیقه خوب مخلوط کنید، اما اگر با دست این کار را انجام میدهید ۵ دقیقه خوب ورز دهید. (در این مرحله میتوانید ۱ یا ۲ قطره اسانس دود به مواد کالباس اضافه کنید؛ اضافه کردن اسانس دود دلخواه است).
مرحله سوم: هویج نیمپز و پسته خرد شده (قارچ تفت داده شده و فلفل دلمه نگینی) و آب و یخ را به مواد کالباس اضافه کنید و مخلوط کنید.
مرحله چهارم: روی سطح کار ۲ لایه سلفون پهن کنید و مواد کالباس را روی سلفون بریزید. با دست خیس خمیر را به صورت استوانهای شکل دهید و از اطراف صاف کنید. سلفون را روی مواد بکشید و یک طرف آن را گره بزنید سپس با فشار دست هواگیری کنید وقتی کاملاً هوای مواد خارج شد طرف دیگر را نیز گره بزنید.
مرحله پنجم: سلفون حاوی مواد کالباس را لای فویل آلومینیومی بپیچید. در یک ظرف مناسب کمی آب بریزید سپس فویل آلومینیومی را داخل ظرف بگذارید و روی شعله زیاد گاز قرار دهید. تا وقتی آب به نقطه جوش برسد شعله گاز را کم نکنید. وقتی آب شروع به جوشیدن کرد شعله گاز را کم کنید، درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید مواد کالباس حدود ۵/۱ ساعت با شعله کم بپزد.
مرحله ششم: کالباس پخته شده را ۱ روز در یخچال بگذارید تا خوب سرد شود پس از ۱ روز به دلخواه برش دهید و نوش جان کنید.