سرپرست دادسرای امور جنایی استان تهران توضیح داد

چرا «بهلول» پس از قتل شیما آزاد شد؟

چرا «بهلول» پس از قتل شیما آزاد شد؟
اخیرا پرونده قتل دختری به نام شیما توسط فردی به نام بهلول در رسانه‌ها حواشی ایجاد کرده که سرپرست دادسرای امور جنایی استان تهران در مورد ابعاد این پرونده توضیحاتی ارائه کرده است.
کد خبر: ۲۹۲۷۳
|
۱۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۸

سرپرست دادسرای امور جنایی استان تهران: با توجه به حساسیت پرونده، شخصا مسئولیت آن را برعهده گرفتم و از متهم بازجویی کردم. شیما که با ناپدری خود زندگی می‌کرد، در برهه‌ای برای ملاقات با پدر و مادر واقعی خود اقدام به ترک منزل ناپدری خود می‌کند.

 دختر پس از ترک منزل ناپدری خود به ترمینال آرژانتین رفته و بعد از مراجعه به ترمینال مفقود می‌شود.

بازداشت بهلول

 درپی مفقود شدن شیما، ناپدری وی با مراجعه به پلیس اعلام مفقودی می‌کند. پس از انجام بررسی‌های پلیسی مشخص می‌شود این دختر برای آخرین‌بار با یک راننده تاکسی به نام بهلول در ترمینال دیده شده است که با دستور قضایی راننده تاکسی مورد نظر بازداشت می‌شود.

بهلول: شیما با رضایت خودش به منزلم آمده بود

سرپرست دادسرای جنایی تهران: براساس اظهارات متهم در بازجویی‌ها، وی در ترمینال آرژانتین با این دختر آشنا شده و با هم ارتباط برقرار کرده‌اند. دختر نیز با رضایت خودش به منزل وی آمده است.

شیما با بهلول مواد مخدر مصرف می‌کرد

 متهم با شیما ارتباط برقرار کرده و او با رضایت خودش به منزل او رفته و مواد مخدر استعمال می‌کردند. شیما قبل از این اتفاق ۳ مرتبه سابقه فرار از منزل را داشته و مواد مخدر مصرف می‌کرده که سوابق آن در پرونده موجود است.

چرا «بهلول» پس از قتل شیما آزاد شد؟

تناقض‌های بهلول در نحوه و علت قتل شیما

متهم در قسمتی از اقاریر خود هنگامی که همه شواهد را علیه خود می‌بیند در مورد قتل شیما می‌گوید: یک روز صبح که از خواب بیدار شدم تصور کردم شیما فوت کرده و بدن او را به یک شهرستان بردم و دفن کردم.  

بهلول، اما در اقاریر بعدی خود اعتراف کرد شیما به دختران و خانواده وی توهین کرده است که همین مورد باعث عصبانیت بهلول شده، وی را به قتل رسانده و در باغچه منزل خود دفن کرده است.

 بعد از اقاریر متهم، جسد کشف و به پزشکی قانونی منتقل شد و پس از بازسازی صحنه و طی مراحل قانونی، کیفرخواست پرونده صادر شد.

ماجرای کشف کفش‌های دخترانه چه بود؟

 یکی از مهم‌ترین ادعا‌های مطرح شده درباره پرونده قتل شیما، ادعای کشف کفش‌های دخترانه در منزل قاتل بوده است که بر اساس همین ادعا‌ها بهلول را یک قاتل زنجیره‌ای معرفی کرده‌اند.

 سرپرست دادسرای امور جنایی تهران در رابطه با ادعا‌های مطرح شده در مورد کشف تعدادی کفش در منزل متهم و اینکه متهم مرتکب قتل دختران دیگری نیز شده است، گفت: در زمان بازرسی منزل قاتل، مقداری البسه نو و کهنه مردانه در منزل وی پیدا شد که این موضوع باعث سوء ظن کارآگاهان نسبت به وقوع قتل‌های دیگر شده بود. قاتل در بازجویی‌ها مدعی شد علاقه به خرید لباس‌های استوک داشته است. ادعا‌ها در مورد اینکه کفش‌های متعدد دخترانه در منزل بهلول کشف شده نه چنین چیزی صحت دارد و نه در پرونده گزارشی با این عنوان ثبت شده است.

چرا «بهلول» پس از قتل شیما آزاد شد؟

گزارش مفقودی دیگری پیش از دستگیری بهلول نداشتیم

 تحقیقات گسترده دیگری درباره احتمال وقوع قتل‌های بیشتر از سوی متهم این پرونده صورت گرفت. براساس تحقیقات، در برهه زمانی که این دختر به قتل رسید، قتل‌های مشابه رخ نداده و گزارشی نیز از مفقودی دختران دیگر دریافت نشده بود. همچنین از همسایگان متهم تحقیقات جامعی انجام شد و آنها نیز اقدام مشکوکی از سوی متهم را گزارش نکردند. همچنین هیچ فرد دیگری از متهم شکایت نکرده است.

فرضیه وقوع قتل‌های دیگر رد شد

 پس از انجام تحقیقات جامع پلیسی، فرضیه انجام قتل‌های دیگر از سوی این راننده تاکسی رد شد.  

ماجرای سمیرا چه بود؟

سرپرست دادسرای جنایی تهران درباره این ادعا که گفته می‌شود بهلول دختران دیگری را نیز ربوده و از دختری به نام سمیرا نام برده شده است که در خانه بهلول حبس شده بود و با کمک مردم و آتش‌نشانی توانسته بود فرار کند، گفت: در پرونده نامی از این دختر وجود ندارد و هیچ دختری با نام سمیرا از بهلول نزد ضابط یا مقام قضایی شکایت نکرده است. ضمن اینکه هیچ جسدی غیر از جسد شیما در خانه پیدا نشد.

پدر و مادر واقعی شیما رضایت دادند

 پس از برگزاری جلسات دادگاه، بهلول به قصاص نفس محکوم می‌‎شود. اما پس از مدتی پدر و مادر واقعی شیما که اولیای دم هستند شناسایی شده و آنها با مراجعه به دادسرا رضایت خود را در مورد قتل دخترشان در شعبه اجرای احکام اعلام کردند.

 براساس قانون، اولیای دم تنها پدر و مادر واقعی افراد هستند. ناپدری و نامادری مقتول هیچ حقی در مورد درخواست قصاص و دیه ندارند و حتی در صورتی که پدر و مادر واقعی شیما نیز شناسایی نمی‌شدند، ناپدری و نامادری حق قانونی در مورد قصاص متهم نداشتند.

منبع: میزان

سایر اخبار
ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته: