بالاخره پاستیل فله‌ای حلال یا حرام؟

بالاخره پاستیل فله‌ای حلال یا حرام؟
پاستیل‌های تولید داخل ایران حلال است، اما پاستیل‌های فله وارداتی مشکوک به حرام هستند.
کد خبر: ۲۸۴۷۶
|
۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۴

حلال یا حرام بودن پاستیل بستگی به مواد تشکیل‌دهنده آن دارد. یکی از مواد اصلی در تهیه پاستیل، ژلاتین است. اگر ژلاتین از منابع حلال مانند گوشت گاو یا ماهی حلال تهیه شده باشد، پاستیل حلال است. اما اگر ژلاتین از منابع حرام مانند گوشت خوک تهیه شده باشد، پاستیل حرام خواهد بود.

رییس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت گفت: «در پاستیل‌های باز و فله از ژلاتین‌های خوکی و حیوانات غیرحلال دیگر، چون ماهی غیرحلال، گربه و سگ استفاده شده است.» او افزود تنها در پاستیل‌هایی که از این سازمان مجوز دارد، از «ژلاتین حلال» استفاده شده است.

منبع: تجارت نیوز

سایر اخبار
ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته:
گوناگون