زیسان: پخت باقالی خشک معمولاً بیشتر از باقالی تازه طول میکشد، اما با استفاده از چند ترفند میتوانید آن را در کوتاهترین زمان ممکن بپزید.
۱. باقالی خشک را باید حداقل به مدت ۶ تا ۸ ساعت در آب خیساند تا نرم شود و پخت آن سریعتر انجام شود. هرچه مدت خیساندن بیشتر باشد، باقالی سریعتر پخته میشود.
۲. استفاده از زودپز برای پخت باقالی خشک بسیار موثر است. بعد از خیساندن باقالی، میتوان آن را در زودپز به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه پخت.
۳. اضافه کردن نمک و سرکه در ابتدای پخت باعث سفتشدن و دیرپز شدن باقالی میشود، بنابراین باید پس از پخت باقالی آنها را اضافه کرد.
۴. استفاده از جوش شیرین برای پخت باقالی باعث پخت سریعتر آن میشود. میتوان نصف قاشق چایخوری جوش شیرین به باقالی در حال پخت اضافه کرد.
۵. قرار دادن درب قابلمه روی آن در حین پخت باعث جمع شدن بخار و پخت سریعتر باقالی میشود؛ بنابراین با رعایت این نکات میتوان باقالی خشک را در کمترین زمان ممکن پخت. البته گاهی کیفیت پایین باقالی خشک باعث طولانی شدن پخت آن میشود که باید در خرید آن دقت کرد.