این تیم در کار خود به طور خاص به مقالهای که سال گذشته در مجله Comparative Neurology منتشر شد اشاره کرد که توسط عصبشناس سوزانا هرکولانو-هوزل نوشته شده است.
به نقل از گیزمودو، او در این این مقاله استنباط میکند که تروپودها یا تهی پیکروارانی مانند تیرانوسورس دارای تعداد نورونهای میمونمانند هستند که باعث میشود این حیوانات نه تنها غولپیکر باشند، بلکه عمر طولانی داشته باشند و دارای شخصیت انعطافپذیر باشند.
مقاله تیم جدید این ادعاها را به عقب میراند و استدلال میکند که دایناسورهای تروپود احتمالا تعداد نورونهای قابل توجهی کمتر از آنچه قبلا پیشنهاد شده بود داشتند.
کای کاسپار، زیست شناس دانشگاه هاینریش هاینه دوسلدورف و نویسنده ارشد این مطالعه، در یکی از دانشگاههای دانشگاه علوم پزشکی آمریکا گفت: «ما استدلال میکنیم که پیش بینی هوش در گونههای منقرض شده و با سلولهای عصبی بازسازی شده، عمل خوبی نیست. چون اندامهای دایناسورها از جمله مغز در طول دهها میلیون سال به طور کامل حفظ نمیشوند.»
دارن نایش، دیرینهجانورشناس دانشگاه ساوتهمپتون و یکی از نویسندگان مقاله میگوید: «با این حال احتمال اینکه تی رکس به اندازه یک بابون باهوش بوده باشد، با پتانسیل بازآفرینی دیدگاه ما نسبت به گذشته، شگفتانگیز و وحشتناک است. اما مطالعه ما نشان میدهد که چگونه تمام دادههایی که در اختیار داریم با این ایده مخالف هستند. آنها بیشتر شبیه کروکودیلهای غول پیکر هوشمند بودند.»
منبع: همشهری آنلاین