گوشت، به طور کلی بافت حیوانی است که به عنوان غذا توسط انسان خورده میشود. گوشت بخشی از رژیم غذایی انسان از دوران پیشاتاریخ بوده است و اهلی کردن حیوانات برای تولید شیر و گوشت، از حدود ۱۰ هزار سال پیش از میلاد به بعد، یکی از عوامل مهم در استقرار دائمی انسانها در سکونتگاهها بوده است. مردمشناسان معتقدند که مصرف گوشت با چربی و پروتئین بالا، به افزایش طول عمر و توسعه فکری انسان در دورههای پیشاتاریخ کمک کرده است.
دهها حیوان در مناطق مختلف جهان به عنوان گوشت خورده میشوند، از جمله اسب (در فرانسه، ایتالیا، آلمان و ژاپن)؛ سگ (در چین، کره جنوبی، ویتنام و مناطق قطبی)؛ گربه (در چین و پرو)؛ خوکچه هندی (در مناطق کوهستانی آند)؛ و نهنگ و دلفین (در ژاپن، آلاسکا، سیبری، کانادا، جزایر فارو، گرینلند، ایسلند و سنت وینسنت). اما، در عصر حاضر، اکثریت قریب به اتفاق گوشت مصرفی انسانها گاو یا گوساله، مرغ، بوقلمون، اردک و دیگر پرندگان، خوک و گوسفند و بره است.
۱۰. برزیل
سرانه مصرف گوشت به ازای هر نفر در سال: ۹۹.۱۵ کیلوگرم
۹. اسرائیل
سرانه مصرف گوشت به ازای هر نفر در سال: ۹۹.۳۷ کیلوگرم
۸. اسپانیا
سرانه مصرف گوشت به ازای هر نفر در سال: ۱۰۱.۸۷ کیلوگرم
۷. ماکائو
سرانه مصرف گوشت به ازای هر نفر در سال: ۱۰۳.۶۷ کیلوگرم
۶. نائورو
سرانه مصرف گوشت به ازای هر نفر در سال: ۱۰۵.۱۴ کیلوگرم
۵. آرژانتین
سرانه مصرف گوشت به ازای هر نفر در سال: ۱۱۰.۱۶ کیلوگرم
۴. مغولستان
سرانه مصرف گوشت به ازای هر نفر در سال: ۱۱۱.۵۶ کیلوگرم
۳. استرالیا
سرانه مصرف گوشت به ازای هر نفر در سال: ۱۲۱.۵۳ کیلوگرم
۲. ایالات متحده
سرانه مصرف گوشت به ازای هر نفر در سال: ۱۲۸.۶۳ کیلوگرم
۱. هنگ کنگ
سرانه مصرف گوشت به ازای هر نفر در سال: ۱۳۶.۳۱ کیلوگرم
منبع: روزیاتو