طرز تهیه زولبیا و بامیه در خانه مشابه قنادی

طرز تهیه زولبیا و بامیه در خانه مشابه قنادی
اگر از عاشقان زولبیا هستید و روزه گرفتن بدون میل کردن این دو شیرینی جذاب برای شما سخت است؛ پیشنهاد می‌کنیم این شیرینی‌های خوشمزه را سالم‌تر و کم هزینه‌تر در منزل تهیه کنید. در ادامه بهترین و ساذه‌ترین روش پخت زولبیا و بامیه در خانه را به شما آموزش داده‌ایم.
کد خبر: ۱۲۸۸۴
|
۰۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۶

به گزارش زی‌سان، زولبیا و بامیه از شیرینی‌های پرطرفدار ماه رمضان به حساب می‌آیند و پایه ثابت سفره‌های افطار خانواده‌های ایرانی هستند. اگر شما هم در ماه رمضان زولبیا و بامیه میل می‌کنید، بهتر است این ۲ شیرینی خوشمزه را در منزل تهیه کنید؛ زیرا پخت زولبیا و بامیه در منزل، سالم‌تر و به صرفه‌تر است و با صرف کمی وقت و حوصله می‌توانید این شیرینی‌های خوشمزه را درست کنید و در کنار خانواده نوش جان کنید. در ادامه با زیسان همراه باشید تا بهترین طرز پخت زولبیا و بامیه را بیاموزید.

آنچه در ادامه خواهید آموخت:

  • مواد لازم شهد زولبیا و بامیه
  • طرز تهیه شهد زولبیا و بامیه
  • مواد لازم زولبیا
  • طرز پخت زولبیا
  • مواد لازم بامیه
  • طرز پخت بامیه
  • نکات تکمیلی پخت زولبیا و بامیه

طرز تهیه زولبیا و بامیه به روش قنادی ویژه ماه رمضان در خانه

طرز تهیه شهد زولبیا و بامیه

آب را به همراه شکر در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. صبر کنید تا مخلوط شکر و آب بجوشد و کمی غلیظ شود. در حین جوشیدن آب و شکر چندین بار دور تا دور قابلمه را با یک قلم موی آغشته به آب لیمو ترش دورگیری کنید. پس از این که مخلوط آب و شکر کمی غلیظ شد، گلاب و زعفران را اضافه کنید، کمی مخلوط کنید و در آخر آب لیمو ترش را اضافه کنید. مجدد هم بزنید تا مواد یکدست شوند سپس شهد را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خُنک شود.

پیشنهاد: طرز تهیه باقلوا استانبولی

طرز تهیه زولبیا و بامیه به روش قنادی ویژه ماه رمضان در خانه

طرز پخت زولبیا

مرحله اول: نشاسته گل را درون یک ظرف مناسب بریزید و ماست را به آن اضافه کنید. آرد و بکینگ پودر را نیز به مخلوط نشاسته و ماست اضافه کنید سپس مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

مرحله دوم: وقتی مواد زولبیا یکدست شد، زعفران دم کرده را به مخلوط اضافه کنید و مجدد هم بزنید.

*نکته: مواد زولبیا نباید خیلی غلیظ یا خیلی رقیق باشد.

مرحله سوم: مواد را از صافی رد کنید تا ناخالصی مواد جدا شود. مواد صاف شده را درون یک ظرف تمیز بریزید و روی ظرف را با سلفون بپوشانید سپس ظرف را به مدت ۱ ساعت در دمای محیط استراحت دهید تا حباب‌های ریز روی مواد ایجاد شود.

مرحله چهارم: بعد از این که مواد به مدت ۱ ساعت استراحت کرد، سلفون را از روی ظرف بردارید و مواد را با قاشق کمی هم بزنید.

مرحله پنجم: برای ریختن مواد زولبیا در روغن بهتر است از ظرف سُس استفاده کنید. مواد را درون یک ظرف سُس بریزید.

مرحله ششم: درون یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید. تابه را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا روغن خوب داغ شود. برای تِست داغی روغن، یک قطره از مواد زولبیا را داخل روغن بریزید اگر پُف کرد، روغن داغ شده و می‌توانید پخت زولبیا‌ها را شروع کنید.

مرحله هفتم: مواد را به صورت گرد و دورانی درون روغن بریزید، صبر کنید تا یک طرف زولبیا‌ها سرخ شود سپس برگردانید تا طرف دیگر آنها نیز سرخ شود.

مرحله هشتم: وقتی دو طرف زولبیا‌ها سرخ شد، آنها را از روغن خارج کنید و درون ظرف شهد بگذارید. کمی صبر کنید تا زولبیا‌ها مرطوب شوند سپس آنها را از شهد خارج کنید و درون ظرف سرو بچینید.

طرز تهیه زولبیا و بامیه به روش قنادی ویژه ماه رمضان در خانه

طرز پخت بامیه

مرحله اول: آب و کره را داخل یک قابلمه نچسب روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب به جوش بیاید و کره ذوب شود.

 
مرحله دوم: آرد را به خوبی الک کنید و بعد داخل آب و کره در حال جوش بریزید و مدام مواد را هم بزنید تا گلوله نشوند و یک مخلوط یکنواخت بدست بیاید. هم زدن را تا زمانی ادامه دهید که آب ظرف کامل تبخیر شود و خمیر شما سفت شود سپس شعله را خاموش کنید.

مرحله سوم: به گزارش زیسان: تخم‌مرغ‌ها را در دمای محیط قرار دهید تا گرم شوند و بعد آنها را یکی‌یکی به خمیر اضافه کنید و پس از اضافه کردن هر تخم مرغ خمیر را با همزن برقی خوب هم بزنید تا تخم مرغ قبلی جذب خمیر شود سپس تخم مرغ بعدی را اضافه کنید. در این مرحله بکینگ پودر را نیز به خمیر اضافه کنید. در نهایت خمیر شما باید یکدست و چسبناک باشد.

مرحله چهارم: خمیر را داخل قیف پارچه‌ای یا پلاستیکی بریزید و از ماسوره برای شکل دادن به آن استفاده کنید. اگر از قیف پلاستیکی استفاده می‌کنید، حتما دو لایه باشد که زمان قالب زدن، پاره نشود.

مرحله پنجم: درون یک تابه مناسب روغن بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید تا روغن کمی گرم شود. وقتی روغن گرم شد خمیر بامیه را دورن روغن ماسوره بزنید و سرخ کنید.

مرحله ششم: وقتی بامیه‌ها سرخ شدند آنها درون شربت سرد بگذارید و کمی صبر کنید تا بامیه‌ها مرطوب شوند سپس آنها را از شربت خارج کنید و درون ظرف سرو بچینید. می‌توانید بامیه‌ها را با پودر پسته یا خلال بادام تزئین کنید.

پیشنهاد: طرز تهیه شیرینی ترکی شکرپاره را بخوانید.

نکات تکمیلی پخت زولبیا و بامیه

برای سرخ کردن زولبیا و بامیه از روغن مایع استفاده کنید؛ زیرا روغن جامد باعث سفت شدن آنها می‌شود.

شربت بامیه باید غلظت عسل را پیدا کند؛ به همین دلیل تمام مواد شربت باید باهم به مدت ۱۵ دقیقه بجوشند. اگر شربت داغ باشد و یا سفت نباشد زولبیا و بامیه شما خمیر می‌شوند.

هنگام سرخ کردن بامیه‌ها دقت کنید بامیه‌های زیادی داخل روغن نیندازید، چون باید بین بامیه‌ها فاصله باشد تا بخار بامیه‌ها باعث نرم شدن آنها نشود.
به گزارش زیسان: گلوکز باعث می‌شود بامیه‌ها نرم نشوند به همین دلیل حتما داخل شهد بامیه از آن استفاده کنید.

بامیه‌ها را حدود ۷ الی ۸ ساعت بعد پخت درون ظرف سربسته نگذارید، بدون روکش داخل یخچال نگهداری کنید تا نرم نشوند.

سخن پایانی 

امیدواریم زولبیا و بامیه خانگی تهیه کنید و در کنار عزیزانتان برای افطار نوش جان کنید.

 

* طرز پخت: زهرا راستین

سایر اخبار
ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته:
گوناگون
دیدنی‌ها