وزیر نفت گفت: رشد و تکامل صنعت نفت در دولت سیزدهم در هر ساله بیشتر خواهد شد و امروز به بالاترین میزان صادرات نفت با کمترین تخفیف رسیدیم.
جواد اوجی وزیر نفت اظهار داشت: میدان گازی پارس جنوبی حدود ۷۰ درصد گاز کشور را تامین میکند و یکی از مهمترین میادین گازی کشوری که بار مالی فشار افزایی آن ۲۰ میلیارد دلار است.
اوجی ادامه داد: در دولت سیزدهم امروز به این نتیجه رسیدیم طرح فشار افزایی پارس جنویی در دریا اجرا شود.
وی افزود: حدود ۹۳ درصد سوخت نیروگاه و خوراک پتروشیمیها از گاز تشکیل میشود.
اوجی گفت:۱۰ هزار کارشناس و نخبه امروز در صنعت نفت داریم که میتوان ازظرفیت این نخبگان بهره برد. با وجود این نخبگان و سازندگان امروز از ۳۸ سکو در حال برداشت هستیم.
وزیر نفت عنوان کرد: این ۷ هاب به ۴ شرکت خاتم النبیا و پتروپارس و اویک داده میشود.
اوجی تصریح کرد: فشار افرایی پارس یگی از مهم طرحهای صنعت نفت است با امنیت انرژی کشور در ارتباط است.
وی ادامه داد: در فشار افزایی پارس جنوبی اولویت ما فازهای مرزی است تا بتوانیم مثل سابق برداشت ایران از میدان بیشتر باشد.
وی تاکید کرد: امروز به بالاترین میزان صادرات نفت با کمترین تخفیف رسیدیم.
وزیر نفت خاطر نشان کرد: در پی حمله سایبری به پمپ بنزین شرکت ملی پخش فراوردههای نفتی فوری وارد عمل شد و در کوتاهترین زمان این مشکل حل شد. همچنین دشمنان برنامه داشتن در چندین استان ما با قطعی گاز مواجه شویم.
اوجی عنوان کرد: رشد و تکامل صنعت نفت در دولت سیزدهم هر ساله بیشتر خواهد شد.
وی تصریح کرد: در سرمایه گذاری و دانش بنیان امروز صنعت نفت رتبه اول را در دولت سیزدهم دارد.
وی ادامه داد: امروز امضا قراردادهای طرح ملی فشارافزایی از میدان گازی پارس جنوبی که تامین کننده ۷۰ درصد امنیت انرژی کشور و تامین کننده ۵۰ درصد خوراک پالایشگاههایی که تولید بنزین در کشور دارند با امضای قرارداد با ۴ شرکت و پیمانکار بزرگ کشور (که سابقه احداث فازها و سکوهای پارس جنوبی را دارند) منعقد میگردد؛ ارزش قراردادها ۲۰ میلیارد دلار است.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: پروژه فشارافزایی میدان مشترک پارس جنوبی کار بزرگی است، از این منظر که قطر چندماه گذشته قرارداد توسعه و فشارافزایی خود را با شرکتهای بزرگ خارجی امضا کرده است. امروز در کشور این پروژه با شرکتهای توانمند ایرانی بعد از یکسال مطالعات و مذاکرات قراردادی و تنظیم شرح کار امضا میشود. کار بزرگ و ماندگاری که در دولت سیزدهم رقم میخورد و عقب افتادگی این طرح ملی در دولتهای قبل جبران میشود.
منبع: برنا