دستور تهیه کیک اسفنجی به سبک سرآشپز‌های کاخ باکینگهام

دستور تهیه کیک اسفنجی به سبک سرآشپز‌های کاخ باکینگهام
کیک اسفنجی به یاد ملکه ویکتوریا نامگذاری شده که هر بعد‌از‌ظهر چای خود را با برشی از این کیک می‌نوشید.
کد خبر: ۱۰۷۲۳
|
۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۳

در این مطلب از زی‌سان می‌خواهیم این همان دستور پخت کیک اسفنجی ویکتوریا را به شما آموزش دهیم که سرآشپز‌های قنادی کاخ باکینگهام استفاده می‌کنند.

کاخ باکینگهام برای آن که از قافله عقب نماند، دستور یکی از اعلی‌ترین کیک‌های بریتانیایی را با مردم در میان گذاشته است: کیک اسفنجی ویکتوریا. 

کاخ باکینگهام در کانال‌های صفحات اجتماعی خانواده سلطنتی گفت که دستور تهیه این کیک، به یاد مهمانی‌های لغو شده سلطنتی در باغ که قرار بود در ماه می‌برگزار شود، با دیگران تقسیم شده است. 

 خانواده سلطنتی گفت: «کیک اسفنجی ویکتوریا به یاد ملکه ویکتوریا نامگذاری شده که هر بعد از ظهر چای خود را با برشی از این کیک می‌نوشید.» 

روشی که کاخ باکینگهام برای تهیه کیک در میان گذاشته، همان دستور پخت کیک اسفنجی ویکتوریا است که از سوی سرآشپز‌های قنادی کاخ باکینگهام استفاده می‌شود.

 کیک هویج کافی شاپ را در خانه درست کنید!  

طرز تهیه کیک اسفنجی با پف زیاد در قابلمه و فر برای رها شدن از هزینه‌های اضافی! 

غیر از دستور تهیه، خانواده سلطنتی ویدئویی را نیز برای نمایش تکنیک‌های درست تهیه یک اسفنج ترد و نرم منتشر ساخته است. 

این دستور تهیه کیک اسفنجی ویکتوریا بر اساس روش سرآشپز‌های قناد در کاخ باکینگهام است:‌

مواد لازم برای کیک اسفنجی باکینگهام:‌

  • سه عدد تخم‌مرغ
  • ۱۵۰ گرم شکر 
  • ۱۵۰ گرم کره بدون نمک
  • ۱۵۰ گرم آرد قناده
  • نصف قاشق چایخوری وانیل
  • مربا (توت‌فرنگی یا تمشی) 
  • برای خامه: 
  • ۱۵۰ گرم کره نرم‌شده بدون نمک 
  • ۲۲۰ گرم پودر شکر
  • یک سوم قاشق چایخوری وانیل 

دستور تهیه کیک اسفنجی به سبک سرآشپز‌های کاخ باکینگهام

طرز تهیه کیک اسفنجی:‌

  1. فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) تنظیم کرده و از قبل روشن کنید.
  2. دو قالب هشت اینچی کیک را روغن‌مال کنید. اگر فقط یک قالب دارید میتوانید یک کیک بپزید و بعد آن را به دو لایه تقسیم کنید.
  3. شکر، وانزل و کره را هم بزنید تا نرم و سبک شود. هم می‌توانید با قاشق چوبی و دست آنها را هم بزنید و هم می‌توانید از هم‌زن برقی استفاده کنید.
  4. تخم‌مرغ‌ها را جداگانه هم بزنید.
  5. تخم‌مرغ‌های زده شده را به تدریج به ترکیب کره اضافه کنید. کم کم اضافه کنید تا مواد به هم نچسبد. 
  6. آرد را الک کرده و به آرام به ترکیب بیافزایید.
  7. ترکیب را به شکل مساوی در دو قالب بریزید و در طبقه وسط فر داغ، برای ۲۰ دقیقه بپزید، تا رنگ کیک طلایی مایل به قهوه‌ای شود.
  8. پس از ۲۰ دقیقه، با فرو کردن یک سیخ از پخته‌شدن کامل کیک مطمئن شوید. اگر کیک به سیخ نچسبد، آماده است. 
  9. کیک‌ها را از قالب خارج کرده و بگذارید خنک شود. 

برای خامه کیک:‌

کره نرم‌شده، وانیل (یا اسانس وانیل) و شکر الک شده را هم بزنید. 

برای سرهم کردن کیک:‌

  • کیک‌ها باید حتما کاملا خنک شوند، سپس لایه‌ای از مربا را روی سطح یکی از کیک‌ها بمالید.
  • لایه ضخیمی از کرم کره‌ای را روی مربا قرار دهید. در صورت تمایل، می‌توانید اول کرم کره‌ای را بمالید و بعد مربا. 
  • پس از پخش کرم و مربا روی یکی از کیک‌ها، کیک دوم را به آرامی روی آن قرار داده و آهسته فشار دهید. 
  • طبق پیشنهاد سرآشپز قنادی کاخ باکینگهام، رویش پودر شکر الک کنید و با یک فنجان چای تازه انگلیسی سرو کنید.

شما الان یک کیک اسفنجی که اهالی کاخ باکینگهام می‌خورند را دارید. پیشنهاد می‌‌کنیم یک لیوان چای انگلیسی برای خودتان بریزید و با کیک نوش جان کنید.

tags # چای ، کیک
سایر اخبار
ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته: