پیشنهاد سرآشپز برای ناهار و شام امروز دوشنبه ۱۴ اسفند: از ته‌چین گوشت تا سالاد ماکارونی

پیشنهاد سرآشپز برای ناهار و شام امروز دوشنبه ۱۴ اسفند: از ته‌چین گوشت تا سالاد ماکارونی
کد خبر: ۹۶۷۱
|
۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۳:۳۰

زی‌سان: امروز ۱۴ اسفند برای ناهار و شام چی بپزیم؟ دو دستور غذای محبوب را برای دوشنبه شما در نظر گرفته‌ایم. غذای ناهار امروز یک لاپلویی و جذاب است که طرفداران زیادی دارد. غذای شام امروز هم یک غذای محبوب با ماکارونی است. با سرآشپز زی‌سان همراه باشید تا ناهار و شام امروزتان را همراه هم باشیم.

به گزارش سرویس آشپزی زی‌سان، مثل همیشه قبل از هر کاری، باید ببینیم که برای منوی امروز کدام مواد غذایی را لازم داریم و اگر آنها را نداریم، آماده کنیم. پس لیست زیر را چک کنید:

پیشنهاد سرآشپز برای ناهار و شام امروز دوشنبه ۱۴ اسفند: از ته‌چین گوشت تا سالاد ماکارونی

پیشنهاد سرآشپز برای نهار امروز: ته‌چین گوشت

ته چین گوشت غذای ساده‌ای است که طرز تهیه ساده، اما به شدت خوشمزه‌ای دارد. این غذای معروف و پرطرفدار ایرانی در انواع مختلف طبخ میشود و بدون شک ته چین گوشت از خوشمزه‌ترین نوع آن است. با زی‌سان همراه باشید تا این غذای جذاب را با هم بپریم.

مواد لازم برای ته‌چین گوشت (برای ۴ تا ۵ نفر)

  • گوشت گوسفندی: ۵۰۰ گرم یا به دلخواه کمتر
  • پیاز: یک عدد بزرگ خرد شده
  • برنج:۴ پیمانه
  • پیاز نگینی خرد شده: ۱ عدد کوچک
  • کشمش:به دلخواه
  • گرد غوره: ۲ قاشق
  • پودر زیره سبز: ۱ قاشق
  • زردچوبه: نصف قاشق
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • سماق: نصف قاشق
  • پودر پیاز: نصف قاشق

پیشنهاد سرآشپز برای ناهار و شام امروز دوشنبه ۱۴ اسفند: از ته‌چین گوشت تا سالاد ماکارونی

طرز تهیه ته چین گوشت:

  • برای ته چین گوشت باید ابتدا گوشت را آماده کنید و گوشت را در اندازه‌های کوچک (قیمه ای) خرد کنید.
  • برای پخت گوشت، مقداری روغن را داخل قابلمه‌ای مناسب بریزید و وقتی که روغن کمی داغ شد، پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی شود.
  •  سپس گوشت گوسفند را به پیاز در حال تفت خوردن اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند و آب گوشت کشیده شود.
  • در حین تفت دادن کمی زردچوبه و فلفل سیاه هم به گوشت اضافه کنید.
  • بعد مقداری آب به گوشت اضافه کنید و حرارت رو بالا ببرید تا آب به جوش بیاد، بعد از به جوش آمدن آب حرارت رو ملایم کنید و اجازه دهید تا گوشت کاملاً پخته شود.
  • در انتهای پخت گوشت مقداری نمک هم به آن اضافه کنید و سعی کنید تا آب گوشت کاملا جذب گوشت شود و یا آب خیلی کمی داشته باشد.
  • در فاصله پختن گوشت، برنج را بشویید و ۲ ساعتی در آب و نمک خیس دهید.
  • بعد آن را در آب جوش بجوشانید و آبکش کنید. فقط باید برای این ته چین برنج را کمی دان‌تر بردارید.ته قابلمه یا تابه مورد نظر، کمی روغن بریزید و ته دیگ مورد نظر را کف آن بپوشانید.
  •  سپس نصف برنج را در قابلمه ریخته و روی آن مقداری از مخلوط ادویه‌ها را بپاشید.
  • به گوشت هم مقداری ادویه بپاشید و بر همراه پیازش روی برنج بچینید.
  • بعد بقیه برنج را روی گوشت بریزید و گوشت را کاملا بپوشانید.
  •  قابلمه ته چین را روی حرارت قرار دهید تا با حرارت متوسط بخار کند. آنگاه حرارت را کم کنید تا ته چین به مدت یک ساعت، کاملا دم بکشد.
  • پیاز کوچکی را به صورت نگینی خرد کنید و به همراه کمی زردچوبه تفت دهید تا سرخ شود.
  • کشمش را بشویید و به پیاز سرخ شده اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  • سپس ته‌چین را با آنها تزیین کنید.
  • نوش جان! ته چین مجلسی و خوش‌رنگ و لعاب شما حاضر است.

پیشنهاد سرآشپز برای شام: سالاد ماکارونی

به گزارش زی‌سان، سالاد ماکارونی را می‌توانید به سبک‌های مختلف درست کنید. ما در یک مطلب مفصل با عنوان طرز تهیه سالاد ماکارونی جذاب به سبک مادر ایرانی و چند سبک دیگر!، همه انواع سالاد ماکارونی را به شما آموزش داده‌ایم. با این‌حال به طور خلاصه اینجا به سالاد ماکارونی با مرغ می‌پردازیم.

مواد لازم برای سالاد ماکارونی با مرغ (۴ نفر):

  • ماکارونی شکلی: ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم
  • ماست: دو لیوان
  • سس مایونز: ۱ ونیم لیوان
  • نمک و فلفل: به میزان دلخواه
  • سینه مرغ ریش‌ریش یا تکه شده: ۳۰۰ گرم
  • خیارشور: ۵ عدد
  • ذرت: سه‌چهارم لیوان

پیشنهاد سرآشپز برای ناهار و شام امروز دوشنبه ۱۴ اسفند: از ته‌چین گوشت تا سالاد ماکارونی

طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ:

  • قبل از هر چیز گوشت مرغ یا گوشت بوقلمون‌تان را در یک قابلمه کوچک، با کمی پیاز و زوردچوبه و نمک فلفل آب‌پز کنید.
  • ماکارونی‌های شکلی‌تان را بپزید. چطور؟ ۴ تا ۵ لیوان آب را بگذارید جوش بیاید. وقتی جوش آمد در آب روغن مایع و کمی نمک بریزید. بعد ماکارونی‌ها را به آب در حال جوش اضافه کنید و برای یک‌ربع منتظر بمانید. بعد آن‌را آبکش کرده و بگذارید کمی خنک شود.

*نکته یک: در قابلمه را نگذارید که ماکارونی‌ها خمیر نشود.

*نکته دو: روغن را به اندازه‌ای بذارید که باعث شود ماکارونی‌ها به یکدیگر نچسبند.

*نکته سه: به گزارش زی‌سان، ماکارونی‌ها را نه خیلی سفت و نه خیلی نرم آبکش کنید.

ماکارونی‌های خنک‌شده را در یک ظرف مناسب یا حتی همان ظرف سرو بریزید. بعد ماده پروتئینی سالادتان را بیفزایید؛ بنابراین مرغ را به ماکارونی‌ها اضافه کنید.

  • بعد از اضافه‌کردن ماده پروتئینی یا گوشتی دلخواهتان وقتش رسیده که ماکارونی‌ها را با آن مخلوط کنید.
  • خیارشور‌های خردشده، درت پخته شده و ادویه‌ها را به سالاد بیفزایید.
  • در طرفی جدا سس مایونز و ماست را بهم مخلوط کرده و خوب به هم بزنید و سپس با سالاد اضافه کنید.

وعده شام شما حاضر است! نوش جان کنید.

سایر اخبار
ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته: