پیشنهاد سرآشپز برای ناهار و شام امروز چهارشنبه ۹ اسفند: از کله گنجشکی تا ساندویچ تن ماهی

پیشنهاد سرآشپز برای ناهار و شام امروز چهارشنبه ۹ اسفند: از کله گنجشکی تا ساندویچ تن ماهی
برای ناهار امروز کله گنجشکی و برای شام امروز ساندویچ تن ماهی را به دستور سرآشپز برایتان آماده کرده‌ایم.
کد خبر: ۸۸۲۳
|
۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۳:۳۰

زی‌سان: امروز ۹ اسفند برای ناهار و شام چی بپزیم؟ دو دستور پخت دوست‌داشتنی را برای امروز داریم. غذای ناهار امروز یک غذای محلی است که در نقاط مختلف ایران پخته می‌شود و بسیار ساده و لذیذ است. غذای شام امروز هم یک غذای ساندویچی و بین المللی است. با سرآشپز زی‌سان همراه باشید تا ناهار و شام امروزتان را هم بپزید.

به گزارش سرویس آشپزی زی‌سان، مثل همیشه قبل از هر کاری، باید ببینیم که برای منوی امروز چه مواد غذایی لازم داریم و اگر آن‌ها را نداریم، آماده کنیم. پس لیست زیر را چک کنید:
پیشنهاد سرآشپز برای ناهار و شام امروز ۸ اسفند: از کله گنجشکی تا ساندویچ تن ماهی

پیشنهاد سرآشپز برای نهار: کله گنجشکی

این خوراک با گوشت چرخ کرده را می‌توان در وعده ناهار یا شام و با نان یا برنج سرو کرد. بیایید بدون معطلی به سراغ آموزش کله گنجشکی برویم.

مواد لازم برای کله گنجشکی (برای ۴ نفر)

  1. گوشت چرخ کرده:    ۴۰۰ گرم
  2. سیب زمینی: ۳ عدد
  3. پیاز: ۲ عدد متوسط
  4. آرد نخودچی: ۲ قاشق غذاخوری
  5. رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  6. گوجه فرنگی: ۴ عدد متوسط
  7. نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
  8. زردچوبه و روغن: به مقدار کافی

پیشنهاد سرآشپز برای ناهار و شام امروز ۸ اسفند: از کله گنجشکی تا ساندویچ تن ماهی

طرز تهیه کله گنجشکی:

  • ابتدا یکی از پیاز‌ها را رنده می‌کنیم و داخل یک کاسه مناسب می‌ریزیم.
  • در ادامه گوشت چرخ کرده را به همراه آرد نخودچی و مقداری زردچوبه، نمک و فلفل سیاه پیاز اضافه می‌کنیم و به خوبی ورز می‌دهیم تا مایه کوفته قلقلی یکدست و منسجم شود.
  • حالا از مایه گوشت چرخ کرده کوفته‌هایی به اندازه گردو درست می‌کنیم. یک تابه مناسب روی حرارت قرار می‌دهیم و مقداری روغن داخل تابه میریزیم. کوفته‌های قلقلی را به طور کامل داخل روغن سرخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.
  • در این مرحله سیب زمینی‌ها را به صورت مکعبی خرد و سپس آبکشی می‌کنیم تا نشاسته اضافی روی سیب زمینی‌ها از بین برود. حالا در همان تابه کمی روغن ریخته و سیب زمینی‌های مکعبی را سرخ می‌کنیم.
  • حالا پیاز باقیمانده را به صورت نگینی ریز خرد می‌کنیم و در تابه تفت می‌دهیم تا سبک شود. در ادامه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به پیاز اضافه می‌کنیم و تفت دادن را ادامه می‌دهیم تا پیاز با ادویه‌ها یکدست شود.
  • حالا رب گوجه فرنگی را اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم تا رب گوجه فرنگی به خوبی سرخ شود. در ادامه گوجه فرنگی هار ا پوست می‌گیریم، سپس خرد کرده و به تابه اضافه می‌کنیم. گوجه فرنگی‌ها را به خوبی تفت می‌دهیم تا مانند املت روغن بیندازند.
  • پس از اینکه گوجه فرنگی‌ها به خوبی سرخ شد، کوفته قلقلی‌ها را به همراه سیب زمینی‌ها به تابه اضافه می‌کنیم. اندازه آب به خودتان بستگی دارد، اگر می‌خواهید خوراک پر آب باشد یک لیوان و اگر می‌خواهید کم آب باشد نصف لیوان آب اضافه کنید.
  • حالا درب تابه را می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم خوراک جا بیفتد. برای طعم‌دهی بهتر به غذا می‌توانید به سلیقه خود مقداری آب لیمو ترش یا آبغوره اضافه کنید. در پایان خوراک را به سلیقه خود به همراه نان یا برنج سرو می‌کنیم.

پیشنهاد سرآشپز برای شام: ساندویچ تن ماهی (برای ۴ نفر)

به گزارش زی‌سان ساندویچ تن ماهی یکی از غذا‌های محبوب و خوشمزه بین المللی است که خیلی سریع آماده می‌شود. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ساندویچ تن ماهی:

  1. تن ماهی: ۱ عدد
  2. کنسرو ذرت: یک سوم قوطی
  3. سیب زمینی: ۱ عدد بزرگ
  4. خیارشور: ۲ عدد
  5. پیازچه و شوید ۴ قاشق غذاخوری
  6. سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
  7. آب لیموترش: ۱ قاشق غذاخوری
  8. نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
  9. نان باگت: ۴ عدد

پیشنهاد سرآشپز برای ناهار و شام امروز ۸ اسفند: از کله گنجشکی تا ساندویچ تن ماهی

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی برای شام:

  • برای تهیه ساندویچ تن ماهی ابتدا سیب زمینی را همراه کمی آب و نمک داخل یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و به صورت آب‌پز می‌پزیم، سپس با گوشت‌کوب به طور کامل له می‌کنیم تا به شکل صورت پوره سیب‌زمینی در بیاید.
  • در این مرحله سیب زمینی له شده را داخل یک کاسه بزرگ می‌ریزیم، سپس قوطی کنسرو ماهی را هم به همراه کمی آب داخل یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه می‌جوشانیم تا از سالم بودن کنسرو مطمئن شویم.
  • پس از اینکه تن ماهی به مدت کافی در آب جوش قرار گرفت، اجازه می‌دهیم کمی خنک شود، سپس روغن اضافی آنرا به طور کامل خالی می‌کنیم. حالا تن ماهی را هم به پوره سیب زمینی اضافه می‌کنیم و با هم کمی مخلوط می‌کنیم.
  • پیازچه و شوید را هم به صورت ریز خرد می‌کنیم و به همراه ذرت به کاسه اضافه می‌کنیم.
  • در ادامه خیارشور را نیز به صورت نگینی خرد کرده و به بقیه می‌افزاییم. حالا مواد را با هم مخلوط می‌کنیم تا با هم یکدست شوند.
  • برای تهیه سس ساندویچ سس مایونز را به همراه آب لیموترش و مقداری نمک و فلفل سیاه مخلوط می‌کنیم، سپس به مواد سالاد اضافه می‌کنیم و به خوبی مخلوط می‌کنیم تا با هم یک‌دست شوند.
  • اگر زمان دارید بگذارید مواد یک ساعت در یخچال بماند.
  • قرار دادن مواد در یخچال باعث می‌شود سس به طور کامل به خورد مواد برود و ساندویچ خوشمزه‌تری داشته باشیم.
  • ولی اگر عجله دارید می‌توانید همان‌موقع ساندویچ را سرو کنید.‌
  • می‌توانید از نان تست یا نان باگت به دلخواه استفاده کنیم.

نوش جان کنید!

سایر اخبار
ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته: