بهترین بیمارستان‌ دولتی تهران کجاست؟ با ۱۴ بیمارستان دولتی برتر تهران آشنا شوید

بهترین بیمارستان‌ دولتی تهران کجاست؟ با ۱۴ بیمارستان دولتی برتر تهران آشنا شوید
افزایش چشم‌گیر هزینه‌های زندگی در سال‌های اخیر، مراجعات به درمانگاه‌ها و مراکز آموزشی درمانی دولتی را به طور چشم‌گیری افزایش داده است. به همین دلیل خیلی از ما دنبال بهترین بیمارستان دولتی تهران برای دریافت خدمات درمانی هستیم.
کد خبر: ۷۲
|
۱۸ دی ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۶

بهترین بیمارستان دولتی تهران کجاست؟ پاسخ به این سوال بستگی به این دارد که در چه حوزه‌ای بخواهید خدمات پزشکی دریافت کنید: بیمارستان مغز و اعصاب دولتی تهران؟ یا بهترین بیمارستان ریه دولتی؟ شاید هم شما دنبال بیمارستان چشم‌ پزشکی دولتی باشید. دنبال هر خدماتی که باشید، باید بهترین‌ مزاکر درمانی دولتی تهران را بشناسید تا ببینید خدمات پزشکی مورد نظرتان در این بیمارستان هست یا نه و آیا بخش مورد نظر شما پزشکان مورد نظر را دارد یا نه؟ در این مطلب قصدمان این است که پیدا کردن آن‌ها را برای شما ساده‌تر کنیم. به این طریق که چهارده بیمارستان دولتی خوب تهران را معرفی کرده‌ایم.

به گزارش «زی‌سان»، مواجهه با انواع بیماری‌ها و مراجعه به پزشکان، این روز‌ها به رویه‌ای عادی در زندگی ما یا اطرافیانمان تبدیل شده است، اما هزینه‌های گا‌ها کمرشکن درمان در مراکز خصوصی (غیردولتی)، بخشی بزرگ از مردم را به سوی مراجعه به مراکز درمانی دولتی سوق داده است.

همینجا بد نیست مطلب مفیدی را درباره «چگونه از بیمارستان‌های دولتی نوبت بگیریم؟» بخوانید.

برای بسیاری از افرادی که خودشان بیمار هستند یا یکی از بستگان‌شان با یک بیماری خاص دست‌وپنجه نرم می‌کند، پرسش مهم این است که چگونه با هزینه‌های پایین به بهترین پزشکان دسترسی پیدا کرد؟

افزایش چشم‌گیر هزینه‌های زندگی در سال‌های اخیر، مراجعات به درمانگاه‌ها و مراکز آموزشی درمانی دولتی را به طور چشم‌گیری افزایش داده است. به گونه‌ای که حتی مراجعه به مطب بسیاری از پزشکان نیز برای بخشی از جامعه مقدور و در دسترس نیست.

با ارزان‌ترین بیمارستان چشم پزشکی آشنا شوید 

البته نوبت گرفتن در بیمارستان‌های دولتی و درمانگاه‌های ویژه نیز چندان بدون دردسر نیست. قریب به اتفاق بیمارستان‌ها، سیستم اخذ نوبت‌دهی اینترنتی و تلفنی را برای مراجعه کنندگان در نظر گرفته‌اند.

هزینه بیمارستان‌های دولتی تهران برای ویزیت توسط پزشک متخصص در سال ۱۴۰۲ حدود ۱۱ هزار تومان و پزشک فوق تخصص حدود ۱۳ هزار تومان است. این رقم‌ها به شکل عادی به دلیل تفاوت چندین برابر با ویزیت در مطب، موج گسترده مراجعه‌کنندگان به بیمارستان‌های دولتی را به همراه داشته است. البته نباید نادیده گرفت که کیفیت ویزیت توسط پزشکان در مطب شخصی با درمانگاه‌های بیمارستان‌ها تفاوت قابل توجهی نیز دارد.

+بیشتر: نوبت دهی بیمارستان میلاد با این روش‌ها امکان‌پذیر است

به تمام این اوصاف، در ادامه بهترین بیمارستان‌ها و درمانگاه‌های دولتی در تهران معرفی شده‌اند:

۱- بیمارستان امام خمینی (ره)

بیمارستان امام خمینی تهران بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی و دولتی می‌باشد معروف به بیمارستان هزار تخت خوابی و وابسته به دانشگاه علوم پزشکی است. از لحاظ خدمات درمانی بزرگترین و پیشرفته‌ترین بیمارستان‌های خاورمیانه می‌باشد. دارای تالار‌های همایش برای برگزاری سمینار‌های اموزشی و پژوهشی و درمانیست. این بیمارستان حدود ۵۰۰ رزیدنت و فلوشیب دارد که دوره‌های تخصصی و فوق تخصصی را می‌گذرانند و از نشانه‌های قدرت جذب و اعتبار بیمارستان امام خمینی اعزام دانشجو از خارج از کشور است.

مجتمع بیمارستانی امام خمینی یکی از مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی و دارای چند مرکز مستقل می‌باشد:

  • بیمارستان امام خمینی دارای بیش از ۶۰۰ تخت
  • بیمارستان ولیعصر دارای بیش از ۳۵۰ تخت
  • انستیتو کانسر ۲۰۰ تخت

آدرس این بیمارستان تهران – منطقه ۶ – محله جمال‌زاده – بلوار کشاورز- بیمارستان امام خمینی است.

نزدیک‌ترین ایستگاه مترو به بیمارستان امام خمینی ایستگاه مترو مدافعان سلامت و همچنین نزدیک‌‎ترین ایستگاه بی‌آر تی به بیمارستان امام خمینی ایستگاه بی آر تی باقرخان - کد ۱۵۲۵ است.

نزدیک‌ترین ایستگاه اتوبوس به این بیمارستان نیز ایستگاه توحید – کد ۱۸۷ – جنوب به شمال است.

بهترین بیمارستان‌های دولتی تهران کدامند؟ / ۱۴ بیمارستان دولتی برتر تهران

۲- بیمارستان سینا

این مرکز قدیمی‌ترین بیمارستان‌کشور است. پس از مراجعت ناصرالدین شاه از سفر‌های اروپایی در سال ۱۲۴۶ (ه ش) دستور داد، مریضخانه‌ای به سبک اروپایی در مرکز شهر تهران دایر کنند. سه سال بعد و در سال ۱۲۴۹ شمسی اولین مریضخانه ایران در خیابان سپه سابق (امام خمینی ره) رهپ نرسیده به میدان هشت گنبدان (حسن آباد) تاسیس و نام مریض‌خانه دولتی را بر آن نهادند. در سال ۱۳۱۹ شمسی به رسم قدردانی از ابوعلی سینا، پدر طب ایران، نام مریض‌خانه دولتی به بیمارستان سینا تغیر یافت. 

+ پیشنهاد: با ارزان‌ترین بیمارستان‌های چشم‌پزشکی آشنا شوید.

بهترین بیمارستان‌های دولتی تهران کدامند؟ / ۱۴ بیمارستان دولتی برتر تهران

اکنون بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی سینا با گذشت بیش از ۱۵۶ سال از تاسیس آن، با ۴۷۷ تخت فعال، به عنوان یکی از بزرگترین مراکز آموزشی، پژوهشی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران مطرح است. این مرکز با حضور ۱۰۳ نفر عضو هیئت علمی و همچنین با به کارگیری ۱۰۸۹ نفر نیروی مجرب با هدف ارائه مطلوب‌ترین خدمات در عرصه‌های آموزشی، پژوهشی و درمانی همواره افتخار خدمت رسانی به مردم شریف ایران زمین را سرلوحه کار خویش قرار داده است.

بیمارستان سینا در جنوب شهرقرار دارد و از طریق مترو و بی ار تی قابل سترس می‌باشد.

  • آدرس: تهران - خیابان امام خمینی - نرسیده به میدان حسن آباد - بیمارستان سینا
  • مترو: ایستگاه حسن‌آباد خط ۲
  • بی آر تی: خط راه‌آهن تجریش ایستگاه امام علی

بهترین بیمارستان‌ دولتی تهران کجاست؟ با ۱۴ بیمارستان دولتی برتر تهران آشنا شوید

۳- بیمارستان امام حسین (ع)

بیمارستان امام حسین (ع) در سال ۱۳۶۴ به بهره‌برداری رسیده است. این مرکز یک بیمارستان پژوهشی و درمانی مراکز وابسته به دانشگاه شهید بهشتی است.

مساحت کل بیمارستان، ۵۹۰۰۰ متر مربع بوده و که از آن ۵۲۰۰۰ متر مربع به زیربنای بیمارستان اختصاص داده شده است. از نظر درجه ارزشیابی، این بیمارستان در سطح درجه «یک عالی» قرار دارد. بیمارستان امام حسین (ع) با ۵۲۱ تخت فعال، ۲۴ بخش بستری دارد. 
بیشترین شهرت این بیمارستان دولتی مربوط بهبخش جراحی مغزو اعصاب و ستون فقرات است. بیمارستان امام حسین در منطقه ۷، در محله نظام آباد تهران قرار دارد:

  • آدرس: خیابان انقلاب – نرسیده به میدان امام حسین – ابتدای خیابان شهید مدنی (ضلع شمالی)
  • مترو: ایستگاه مترو مدنی
  • اتوبوس: ایستگاه اتوبوس بیمارستان – کد ۸۶ – شمال به جنوب
  • بی آر تی: ایستگاه منتظری – کد ۳۹۴۹

بهترین بیمارستان‌ دولتی تهران کجاست؟ با ۱۴ بیمارستان دولتی برتر تهران آشنا شوید

۴- بیمارستان فارابی

بیمارستان فارابی، با قدمتی ۸۰ ساله قطب علمی چشم پزشکی کشور است. این بیمارستان، بزرگترین، مجهزترین و قدیمی‌ترین بیمارستان چشم و کرسی بیماری‌های چشم دانشگاه علوم پزشکی تهران است.

بیمارستان فوق تخصصی فارابی از اخرین تکنولوژی و تجهیزات پیشرفته‌ای برخوردار است و همه روزه پذیرای بیماران است. همچنین اورژانس بیمارستان ۲۴ ساعته فعال بوده و اماده خدمت رسانی به مصدومان چشمی می‌باشد.

در حال حاضر بیمارستان فارابی ۲۲۱ تخت فعال در بخش‌های بستری -بخش‌های ستاره دار – بخش‌های کلنیکی و پاراکلینیکی است. بیمارستان فارابی در منطقه ۱۱ تهران و در جنوب شهر تهران قرار دارد و از طریق مترو و بی ار تی قابل دسترس است.

  • آدرس: خیابان کارگر جنوبی - میدان قزوین - بیمارستان فوق تخصص فارابی
  • مترو: ایستگاه منیریه و رازی خط ۳
  • بی ار تی: خط راه اهن تجریش

بهترین بیمارستان‌های دولتی تهران کدامند؟ / ۱۴ بیمارستان دولتی برتر تهران

۵- بیمارستان امیر اعلم

این مجتمع پس از بیمارستان سینا، قدیمی‌ترین بیمارستان در تهران است. بیمارستان امیر اعلم در سال ۱۳۲۲ و به همت دکتر امیر اعلم راه اندازی گردید. پیش از آن، این بیمارستان در سال ۱۲۹۷ هجری شمسی به عناون بیمارستان زنان و زایمان مورد استفاده قرار می‌گرفت. این بیمارستان به تدریج گسترش یافت و در سال ۱۳۹۵ به مجتمع بیمارستانی تخصصی و فوق تخصصی امیر اعلم تغییر یافت. این مجتمع دارای بخش‌های گوناگونی از جمله بخش‌های گوش، حلق و بینی، بخش داخلی (غدد، خون و انکولوژی، بیماری‌های عفونی، داخلی کلیه (نفرولوژی)، بیماری‌های مغز و اعصاب (نورولوژی)، قلب (کاردیولوژی) و...، بخش جراحی عمومی، بخش جراحی پلاستیک، بخش آسیب‌شناسی (پاتولوژی)، بخش تصویربرداری و بخش بیهوشی است. 

در حال حاضر بیش از ۸۰۰ نفر در این مجتمع بیمارستانی مشغول به کار می‌باشند که از این تعداد ۵۵ نفر پزشکان هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران هستند. مجتمع بیمارستانی امیر اعلم، از چندین ساختمان از جمله ساختمان جدید بیمارستان امیر اعلم، ساختمان قدیم بیمارستان امیر اعلم و بیمارستان مروستی تشکیل شده است. بیمارستان‌های جدید و قدیم امیر اعلم در خیابان سعدی و بیمارستان مروستی در خیابان نوفل لوشاتو در نزدیکی سفارتخانه کشور فرانسه واقع شده است. بیماران بین‌الملل در طبقه هفتم ساختمان جدید مجتمع، در بخش صدف و در طبقه دوم بیمارستان مروستی بستری خواهند شد.

  • آدرس: خیابان انقلاب – خیابان سعدی شمالی – بیمارستان امیراعلم
  • مترو: ایستگاه دروازه دولت
  • اتوبوس: ایستگاه دروازه دولت

بهترین بیمارستان‌ دولتی تهران کجاست؟ با ۱۴ بیمارستان دولتی برتر تهران آشنا شوید

۶- بیمارستان شهید هاشمی نژاد (دریانی)

بیمارستان فوق تخصصی شهید هاشمی نژاد در سال ۱۳۳۶ توسط مرحوم دریانی وقف شد و از سال ۱۳۶۴ به عنوان مرکز کشوری درمان بیماری‌های کلیوی به فعالیت خود ادامه داد. این بیمارستان مرکزی آموزشی-پژوهشی و درمانی بوده و تحت نظارت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و از جمله بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی ایران است. انجام خدمات فوق تخصصی در زمینه‌های اورولوژی، نفرولوژی، پیوند کلیه و جراحی عروق و... در این بیمارستان ارائه می‌شود.

مرکز شهید هاشمی نژاد طی چندین سال گذشته در بین بیمارستان‌های کشور بالاترین رتبه را در ارزیابی‌ها کسب کرده است. این مرکز اولین و بزرگترین مرکز همودیالیز و پیوند کلیه در ایران نیز است. این بیمارستان در خیابان ولیعصر تهران واقع شده است و با مترو و اتوبوس می‌توان به آن دسترسی پیدا کرد:

  • آدرس: تهران – خیابان ولیعصر (عج) – بالاتر از میدان ونک، کوچه شهید والی نژاد – بیمارستان شهید هاشمی نژاد
  • مترو: ایستگاه شهید حقانی
  • اتوبوس: ایستگاه سه راه ونک – کد ۱۲۱ شمال به جنوب
  • بی آر تی: ایستگاه میدان ونک
  • تاکسی: پایانه تاکسی ونک

بهترین بیمارستان‌ دولتی تهران کجاست؟ با ۱۴ بیمارستان دولتی برتر تهران آشنا شوید

۷- بیمارستان رازی 

بیمارستان رازی با کرسی بیماری‌های پوستی یکی از قدیمی‌ترین و پر سابقه ترین مراکز آموزشی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران محسوب می‌شود. بیمارستان در اواخر سال ۱۳۱۲ هجری شمسی توسط دکتر عباس خان ادهم (اعلم الملک) تأسیس شد.

بیمارستان رازی بیمارستان دولتی و تخصص پوست بوده و با دارا بودن ۷۲ تخت، جز معدود بیمارستان‌هایی است که در صورت لزوم، بیمار پوستی را

  • بستری می‌کند. به همین دلیل اکثر بیماران پوستی که نیاز به بستری دارند توسط متخصصان سراسر کشور به بیمارستان رازی ارجاع داده می‌شوند.
  • آدرس: تهران – خیابان وحدت اسلامی – میدان وحدت اسلامی – بن بست رازی – بیمارستان تخصصی پوست رازی
  • مترو: ایستگاه میدان ولیعصر خط ۳ – ایستگاه خیام خط ۱
  • بی آر تی: راه اهن تجریش، آزادی – خاوران

بهترین بیمارستان‌ دولتی تهران کجاست؟ با ۱۴ بیمارستان دولتی برتر تهران آشنا شوید

۸- بیمارستان قلب شهید رجایی 

انستیتو آموزشی، تحقیقاتی و درمانی قلب و عروق شهید رجایی یکی از بزرگترین بیمارستان‌های قلب در آسیا به شمار می‌رود. این بیمارستان در سال ۱۳۵۳ با ۴۰۰ تخت مصوب و ۲۶۵ تخت فعال، فعالیت خود را آغاز کرد. در بدو افتتاح، بخش‌های بستری بیمارستان شامل ICU و CCU، داخلی شرقی و غربی، کودکان شرقی و غربی، جراحی شرقی و غربی، خصوصی و بخش سلطنتی (بخش انقلاب فعلی) می‌شد.

از دیگر بخش‌های فعال بیمارستان قلب، اتاق عمل (۲ اتاق فعال)، کاتتریسم و آنژیوگرافی، رادیولوژی، آزمایشگاه مرکزی، آزمایشگاه تحقیقات پزشکی، آزمایشگاه تحقیقات تجربی، بخش دیالیز، کتابخانه، داروخانه، فیزیوتراپی، اتوپسی و مددکاری و مدرسه بهیاری بوده است. در سال ۱۳۵۶ تعداد تخت‌های فعال به ۳۶۶ تخت رسید.

  • آدرس: تهران – خیابان ولیعصر – جنب پارک ملت – نبش نیایش مرکز اموزشی - بیمارستان رجایی
  • بی آر تی: خط راه اهن – تجریش

بهترین بیمارستان‌ دولتی تهران کجاست؟ با ۱۴ بیمارستان دولتی برتر تهران آشنا شوید

۹- بیمارستان شریعتی

این بیمارستان در آذرماه سال ۱۳۵۳ تحت عنوان داریوش کبیر افتتاح شد و بعد از انقلاب اسلامی نام دانشکده داریوش کبیر نیز به بیمارستان دکتر شریعتی تغییر نام یافت.

این بیمارستان در زیربنا با مساحتی با اندازه ۴۱۰۰۰ مترمربع دارای ۴۲ بخش بستری و حدود ۶۴۰ تخت فعال دارد. درمان‌های تخصصی و فوق تخصصی توسط ۲۰۰ تن از استادان و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در این بیمارستان به مردم ارائه می‌شود. این بیمارستان آموزشی است و سالانه ۴۰۰ دستیار تخصصی و ۶۰ دستیار فوق تخصصی و به درمان و همچنین آموزش مشغولند.

این بیمارستان نخستین مرکز درمانی در پیوند موفق مغز استخوان با استفاده از سلول‌های بنیادی است و هم اکنون سالانه حدود ۵۰۰ پیوند مغز استخوان با سلول‌های بنیادی خونساز در این بیمارستان انجام می‌شود. این بیمارستان همچنین قطب علمی پزشکی هسته‌ای کشور بوده و با استقرار دستگاه سیکلوترون رادیو دارو مورد نیاز در آن تولید و استفاده می‌شود.

  • آدرس: تهران – خیابان کارگر شمالی – تقاطع جلال آل احمد – رو به روی دانشکده اقتصاد – مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی بیمارستان شریعتی
  • مترو: ایستگاه میدان انقلاب اسلامی
  • بی آر تی: پایانه راه آهن (معین)
  • اتوبوس: بیمارستان قلب – راه اهن
  • تاکسی: پایانه تاکسیرانی و اتوبوسرانی معین

بهترین بیمارستان‌های دولتی تهران کدامند؟ / ۱۴ بیمارستان دولتی برتر تهران

۱۰- بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص)

مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی حضرت رسول اکرم (ص) از موقوفات مرحوم مهدی باتمانقلیچ و قدمتی بیش از چهل سال، بزرگترین مرکز بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی ایران است که با هشتصد و شصت تخت مصوب و هفتصد تخت فعال، سی بخش بستری عادی و ویژه و بیش از شصت درمانگاه تخصصی خدمات مختلف درمانی به بیماران سراسر کشور ارائه می‌دهد.

این مجتمع درمانی در حال حاضر با سرعت در راه رشد و توسعه کمی و کیفی گام برداشته و با ضریب اشغال تخت حدود هشتاد درصد امید آن دارد تا در آینده‌ای نزدیک به قطب درمانی کشور تبدیل شود. حضور صد‌ها عضو هیات علمی و کادر درمان با تجربه در کنار تجهیزات مدرن و جدید باعث شده تا خدمات منحصر به فردی همچون درمان پارکینسون به روش DBS، کاشت حلزون شنوایی، پیوند کلیه اطفال، جراحی چشم، پیوند عضو و سایر جراحی‌های پیچیده در حوزه‌های مغز و اعصاب، ارتوپدی، ENT و قلب ارائه شود.

  • آدرس: تهران – ستارخان – خیابان نیایش – نبش خیابان منصوری – بیمارستان رسول اکرم
  • مترو: خط ۷ مترو – ایستگاه دانشگاه تربیت مدرس
  • اتوبوس: ایستگاه برج
  • بی آر تی: خط راه اهن تجریش

بهترین بیمارستان‌های دولتی تهران کدامند؟ / ۱۴ بیمارستان دولتی برتر تهران

۱۱- بیمارستان لقمان حکیم

ظاهرا بنای اولیه بیمارستان لقمان درمنطقه جنوب غربی شهر تهران ساخته ودر ابتدا به بیماران عفونی اختصاص داشته است. سپس بهداری وقت تهران در سال ۱۳۲۷ اقدام به گسترش آن نمود و بیمارستانی سیصد تختخوابی را احداث نمودند که به پاس خدمات دکتر لقمان ادهم ملقب به لقمان الدوله که از پایه گزاران دانشکده پزشکی دانشگاه تهران نیز می‌باشد به لقب ایشان نامگذاری شد. در سال ۱۳۴۵ به بهداری وقت تحویل داده شد و درسال ۱۳۴۹ به عنوان بیمارستان شماره ۲ تحت نظارت ارتش قرار گرفت واز سال ۱۳۵۰ در اختیار دانشگاه ملی وقت قرار داده شد.

این بیمارستان پس از پیروزی انقلاب اسلامی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی به فعالیت‌های خود ادامه داده است و تا سال ۱۳۶۲ به بیمارستان لقمان الدوله معروف بود، دراین سال به مرکز پزشکی درمانی و آموزشی لقمان حکیم تغییر نام داد.

  • آدرس: خیابان کارگر جنوبی – چهارراه لشگر -خیابان مخصوصی – بیمارستان لقمان حکیم
  • مترو: ایستگاه میدان منیریه، خط ۳
  • بی آر تی: ایستگاه میدان منیریه، خط راه آهن تجریش

بهترین بیمارستان‌ دولتی تهران کجاست؟ با ۱۴ بیمارستان دولتی برتر تهران آشنا شوید

۱۲- بیمارستان فیروزگر 

مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر در حدود سال‌های ۱۳۳۰ توسط مرحوم ارباب گشتاسب فیروزگر (زرتشتی) به طور نیمه تمام ساخته و به وزارت بهداری وقف گردید. بیمارستان در سال ۱۳۳۳ بصورت درمانگاه کار خود را شروع نموده و در سال ۱۳۴۳ با ۱۷۰ تخت و اتاق عمل و بخش‌های داخلی، جراحی زنان و زایمان، اطفال، چشم پزشکی، گوش و حلق و بینی و ارتوپدی، و درمانگاه‌های دندانپزشکی عمومی، جراح بهداشت مادر و کودک و اورژانس رسما افتتاح گردید.

مرکز آموزشی پژوهشی درمانی فیروزگر که با نام بیمارستان فیروزگر شناخته می‌شود، اکنون یکی از بیمارستان‌های مهم دانشگاه علوم پزشکی ایران است. این بیمارستان دارای ۴۸۶ تخت مصوب و ۵۹۰ تخت فعال می‌باشد. بیمارستان فیروزگر با داشتن تخصص و فوق تخصص‌های متعدد به عنوان یک بیمارستان جنرال محسوب می‌شود.

  • آدرس: تهران- میدان ولیعصر - خیابان کریم خان زند- خیابان به آفرین- بیمارستان فیروزگر

 

بهترین بیمارستان‌های دولتی تهران کدامند؟ / ۱۴ بیمارستان دولتی برتر تهران

۱۳- بیمارستان ضیائیان 

ساخت بیمارستان ضیائیان با اهداء قطعه زمین به مساحت ٨٣٠٩ متر مربع توسط مرحوم دکتر ضیاءالدین ضیائیان در سال ١٣٣٦ طراحی و در سال ١٣٤٤ احداث بنای بیمارستان آغاز شد و پس از یک وفقه طولانی در ٢٢ بهمن سال ١٣٧٢ افتتاح گردید و در سال ١٣٩٠ به بیمارستان آموزشی تبدیل شد.

ابتدا بیمارستان با بخش‌های اورژانس، جراحی عمومی، جراحی زنان، زایشگاه، اطفال و بیماری‌های داخلی و اتاق عمل به ریاست آقای دکتر محمود سروش با حداقل نیروی انتقالی از سایر واحد‌های دانشگاه آغاز بکار نمود لیکن پس از گذشت مدت کوتاهی پس از تکمیل کادر تخصصی و غیر تخصصی بخش‌های ارتوپدی، گوش و حلق و بینی نیز راه اندازی گردید. 

  • آدرس: تهران - خیابان قزوین - دوراهی قپان میدان ابوذر - بیست متری ابوذر - مرکزآموزشی درمانی ضیائیان

بهترین بیمارستان‌ دولتی تهران کجاست؟ با ۱۴ بیمارستان دولتی برتر تهران آشنا شوید

۱۴- بیمارستان شهدای یافت‌آباد

این مرکز در سال ۱۳۴۰ه. ق. توسط مرحوم محمد، ولی فرمانفرمائیان در راستای ارائه خدمات درمانی وقف شد. درسال ۱۳۵۴به عنوان مرکز بازپروری معتادین زیر نظر انجمن توانبخشی ایران شروع به کار کرد. در آن زمان این مرکز دارای دو بخش معتادین و روان پزشکی بوده و به بیماران رو به بهبود حرفه‌های مختلف آموزش داده می‌شد و در سال ۱۳۵۸ به عنوان بیمارستان عمومی زیر نظر سازمان منطقه‌ای بهداشت و درمان استان تهران ادامه کار داد.

تخصص این مرکز عمومی (جنرال) می‌باشد و وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است و ۱۵۲ تخت فعال برای بیماران دارد.

  • آدرس: تهران – ابتدای جاده ساوه – میدان الغدیر – بلوار الغدیر جنوبی – بیمارستان شهدای یافت آباد
  • نزدیک‌ترین ایستگاه مترو: ایستگاه مترو آزادگان و ایستگاه زمزم
  • نزدیک‌ترین خط بی ار تی: خط آزادی – خاوران
  • اتوبوس: ایستگاه اتوبوس طاهری: بلوار مهتدی – طاهری، ایستگاه اتوبوس زندیه: الغدیر – زندیه – بین زارعی و باقری، ایستگاه اتوبوس میدان الغدیر: الغدیر – مرتضی زندیه، ایستگاه اتوبوس شهرک مسلمین: الغدیر – بین کیان و مسلمین

بهترین بیمارستان‌های دولتی تهران کدامند؟ / ۱۴ بیمارستان دولتی برتر تهران

سایر اخبار
ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته: