از کراساوور وارداتی کرمان موتور «جیلی مونجارو» چه میدانیم؟

کرمانیها در دور جدید واردات به نظر میرسد کاملاً حساب شده وارد عمل شدهاند. آنها در ابتدا توسط KTL به سراغ هیوندای رفتند و حالا نیز در گام بعدی به سراغ واردات یکی از خوشنامترین و معتبرترین برندهای چینی یعنی جیلی رفتهاند. به تازگی نمونههای اولیه خودروهای وارداتی جیلی توسط کرمان موتور به ایران رسیدهاند و ما در این محتوا قصد معرفی جیلی مونجارو به عنوان یکی از خوش ساختترین و محبوبترین کراس اوورهای جیلی را داریم.
جیلی مونجارو را میتوان یک کراس اوور سایز متوسط و بسیار خوش ساخت از برند جیلی قلمداد کرد که اتفاقاً همین خودرو برای بازار کره جنوبی با یک ری برند و فیس لیفت، تحت عنوان رنو کولئوس جدید عرضه میشود.
جیلی مونجارو در بازار چین با نامهای دیگر نظیر توجلا L نیز شناخته میشود.
این خودرو از طراحی پخته و به نسبت مدرنی بهرهمند است و بر مبنای پلتفرم CMA کمپانی طراحی شده است که یک پلتفرم مدرن و البته منعطف است. در این خودرو الای دیهای ماتریسی و جدید جیلی را در کاسه چراخ میبینیم که به عنوان چراغهای روز در دو خط طراحی شدهاند. خبری از هیچگونه اضافه کاری در بدنه مونجارو نیست و یک کراس اوور کاملاً منطقی و متین و موقر را شاهد هستیم. چراغهای یکتکه و کشیده جلو، جلوپنجره آبشاری، رینگهای پرکار و چراغهای بههمپیوسته عقب با یک نوار کرومی نازک و گرافیک زیبا را میتوان از اصلیترین عناصر ظاهری مونجارو برشمرد.
داخل خودرو چه خبر است؟
طراحی داخلی نیز به اندازه ظاهر بیرونی، شکیل و زیبا صورت گرفته است. پنل یکپارچه نمایشگر تا مقابل سرنشین کناری امتداد یافته و کلاستر دیجیتالی نیز زیر یک سایهبان قرار گرفته است. ترکیب رنگ نسکافهای و مشکی به زیبایی کابین افزوده است و ردیف دوم نیز فضای خوبی را در اختیار سرنشینان قرار میدهد.
این خودرو دارای نوربالای خودکار، سنسور نور و باران، سیستم خوش آمدگویی، سیستمهای کمک رانندگی، سیستم کنترل پایداری و کشش، ایربگهای جلو و کناری و پردهای، صندلیهای برقی جلو با گرمکن، سقف پانوراما با قسمت بازشو، آینههای تاشو برقی، ترمز پارک برقی و اتوهلد، کاپ هولدر، درایو مود و موارد دیگر به عنوان امکانات ایمنی و رفاهی است.
مشخصات فنی
جیلی مونجارو در نسخه بنزینی به پیشرانه ۲ لیتری توربوشارژ ولوو موسوم به Drive-E مجهز است. این پیشرانه که با فناوری پاشش مستقیم سوخت عمل میکند، توان تولید حداکثر قدرت ۲۱۸ اسب بخار و حداکثر گشتاور ۳۵۰ نیوتن متر را دارد. قدرت پیشرانه از طریق جعبه دنده ۷ سرعته دو کلاچه و یا جعبه دنده ۸ سرعته اتوماتیک آیسین به چرخها منتقل و باعث میشود شتابگیری در ۷.۷ ثانیه انجام شود.
اما در نسخه هیبریدی، این خودرو به یک پیشرانه ۱.۵ لیتری توربو با قدرت ۱۵۰ اسب بخار و گشتاور ۲۲۵ نیوتن متر مجهز است. پیشرانه برقی نیز قدرتی برابر با ۲۶۸ اسب بخار و گشتاوری معادل با ۳۲۰ نیوتن متر ارائه میکند. گیربکس این مدل از نوع اتومات DHT بوده و شتاب صفر تا صد آن ۷.۹ ثانیه اعلام شده است.
منبع: اسب بخار