اگر می‌خواهید نتوانید بخوابید این خوراکی‌ها را بخورید!

اگر می‌خواهید نتوانید بخوابید این خوراکی‌ها را بخورید!
مواد غذایی به سادگی می‌تواند روی خواب و کیفیت خواب ما تاثیر بگذارد. خوراکی‌های هستند که باعث می‌شوند شما نخوابید.
کد خبر: ۳۹۱۳
|
۲۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۲

زی‌سان: بسیاری از عوامل، از جمله انتخاب‌های غذایی شما، ممکن است به خواب رفتن در شما سخت‌تر کند. مصرف برخی از خوراکی‌ها می‌تواند به طور مستقیم بر خواب شما و کیفیت آن تاثیر بگذارد. بیایید ببینیم اون خوراکی‌های ضد خواب چیست؟

به گزارش زی‌سان، شش غذا و نوشیدنی ممکن است شما را در شب بیدار نگه دارند. برای خواب بهتر حواستان به شش خوراکی زیر باشد.

۱. شیرینی‌جات دشمن خواب خوب

خوراکی‌های شیرین مانند شکلات و آبنبات با افزایش قند خون باعث کاهش کیفیت خواب می‌شوند. تحقیقات انجام شده در سال ۲۰۲۲ نشان می‌دهد که بین رژیم غذایی پر قند و کاهش کیفیت و مدت خواب، ارتباط مستقیمی وجود دارد. بنابراین، تلاش کنید در ساعات منتهی به شب از مصرف شیرینی‌جات اجتناب کنید.

۲. نوشابه‌های انرژی‌زا

یک مطالعه انجام شده در سال ۲۰۱۹ بر روی دانشجویان نشان داد که ارتباط معنی‌داری بین مصرف نوشیدنی انرژی‌زا و کیفیت پایین خواب وجود دارد. بر اساس این مطالعه، وجود محرک طبیعی و مصنوعی در این نوشیدنی‌ها، خواب راحت را از چشمان شما می‌رباید.  بنابر این، اگر می‌خواهید این نوشابه‌های انرژی‌زا ا مصرف کنید، حداقل ۸ ساعت قبل از خواب آن‌ها را بنوشید.

اگر می‌خواهید نتوانید بخوابید این خوراکی‌ها را بخورید!

۳. قهوه بدموقع!

برخی تحقیقات نشان می‌دهد که نوشیدن قهوه حتی تا شش ساعت قبل از خواب می‌تواند اثرات منفی بر استراحت شبانه داشته باشد. بنابر این اگر مایل به مصرف قهوه هستید، آن را از ابتدای صبح تا نیمروز بنوشید.

۴. تاثیرمرکبات روی خواب

مرکبات مانند پرتقال، گریپ فروت، لیموشیرین و لیموترش فواید زیادی برای سلامتی دارند، اما خوردن این گروه از میوه‌ها قبل از خواب توصیه نمی‌شود زیا اسیدیته موجود در این مرکبات، یکی از محرک‌های رفلاکس اسید معده است.

۵. سیب زمینی سرخ‌کرده

خوردن غذا‌هایی مانند سیب زمینی سرخ‌کرده اندکی قبل از خواب ممکن است باعث سوءهاضمه شود و خواب شما را مختل کند.

+ هشدار درباره سیب زمینی جوانه‌زده

۶. فلفل قرمز و خواب

کپسایسین موجود در این فلفل‌های تند باعث بی‌خوابی می‌شود. مصرف این غذا‌ها باعث کند شدن متابولیسم می‌شود. هم‌چنین یک مطالعه نشان داد که فلفل قرمز، رفلاکس اسید را در بیماران مبتلا به رفلاکس معده تشدید می‌کند.

سایر اخبار
ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته: