طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ در خانه را که یاد بگیرید، دیگر وقتی به کافه میروید پاستا سفارش نمیدهید، چون خودتان آنقدر حرفهای هستید که ترجیح میدهید پول کمتری خرج کنید و یک پاستای خانگی مرغ و قارچ خوشمزه بخورید. با ما همراه باشید.
زیسان: گاهی وقتها بسیار خسته هستید و حوصله آشپزی ندارید یا یک مهمان سرزده برای شام یا ناهار دارید و میخواهید یک غذای خوشمزه و ساده و درست کنید. باید بگوییم در چنین مواقعی میتوانید پاستا را امتحان کنید. پاستا یک غذای ساده و خوشمزه و در عین حال متنوع است که در کمترین زمان حاضر میشود. در ادامه طرز تهیه یکی از همه پسندترین انواع پاستا، یعنی پاستا مرغ و قارچ را به شما آموزش دادهایم.
آنچه در ادامه خواهید آموخت:
مرحله اول: سینه مرغ را مکعبی خُرد کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم: قارچها را بشویید و حلقهای خُرد کنید. اگر نمیدانید قارچ را چگونه بشویید که کاملاً تمیز شود، روش شستن قارچ برای از بین بردن کپک و باکتری! را بخوانید.
مرحله سوم: درون یک قابلمه مقداری آب بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید.
مرحله چهارم: به گزارش زیسان، تا زمانی که آب به جوش میآید، میتوانید مواد پاستا را آماده کنید. برای این کار، سینه مرغ که مکعبی خُرد کرده بودید را درون یک قابلمه مناسب بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید. کمی روغن و نمک به مرغ اضافه کنید و تکههای سینه مرغ را با حرارت بالا تفت دهید تا کمی سرخ شوند.
مرحله پنجم: پس از این که تکههای سینه مرغ سرخ شدند، ۵۰ گرم کره را داخل قابلمه بریزید و به همراه مرغ تفت دهید.
مرحله ششم: در این مرحله باید پودر آویشن و پودر فلفل سیاه را به مرغ اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله هفتم: سیر را له کنید و به مرغ اضافه کنید و مجدد هم بزنید.
مرحله هشتم: در این مرحله باید قارچهای حلقهای را به قابلمه اضافه کنید.
*نکته: زمانی که قارچ را اضافه کردید باید آن را با حرارت بالا تفت دهید تا آب نیندازد.
مرحله نهم: پس از این که قارچ را تفت دادید و آب اضافی آن گرفته شد، شیر را به قابلمه اضافه کنید و مواد را به هم بزنید.
مرحله دهم: به گزارش زیسان، وقتی کمی شیر گرم شد، زمان اضافه کردن خامه صبحانه است. خامه صبحانه را درون یک کاسه بریزید و با مقداری شیر سرد رقیق کنید، سپس به قابلمه اضافه کنید.
*نکته: اگر خامه سرد را مستقیم به مواد داغ داخل قابلمه اضافه کنید بریده بریده خواهد شد.
مرحله یازدهم: حدود نیمی از پنیر پارمزان را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله دوازدهم: ۲ دقیقه صبر کنید مواد بجوشند تا کمی غلیظ شوند. پس از گذشت ۲ دقیقه، قابلمه را از روی حرارت بردازید.
مرحله سیزدهم: به آب در حال جوش کمی نمک و روغن اضافه کنید سپس پاستا را داخل آب جوش بریزید و به هم بزنید تا پاستا به هم نچسبد.
پبشنهاد: (تصاویر) خواص قارچ برای سلامتی؛ فقط این قارچها خوراکی هستند!
مرحله چهاردهم: زمانی که پاستاها کاملاً نرم شدند، اما همان ظاهر اولیه را داشتند، زمان این است که آنها را آبکش کنید.
مرحله پانزدهم: پاستاها را آبکش کنید و با آب سرد نمک اضافی آنها را بگیرید. پاستاها را پس از آبکش کردن به داخل قابلمه برگردانید.
مرحله آخر: به گزارش زیسان، موادی را که از قبل آماده کرده بودید را روی پاستاها بریزید و مواد را خوب ترکیب کنید. اکنون پاستا مرغ و قارچ خوشمزه شما آماده است، آن را درون ظرف سرو بکشید، با کمی جعفری خُرد شده و پنیر پارمزان تزئین و نوش جان کنید.
سخن پایانی
در این مطلب طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ را آموختید. از آن جایی که بیشتر بچهها شیفته ماکارونی و پاستا هستند، پیشنهاد میکنیم حتماً این پاستا را برایشان طبخ کنید، قطعاً عاشق طعم پاستا مرغ و قارچ میشوند و از آن جایی که مواد اولیه استفاده شده در این پاستا کاملاً سالم و مقوی هستند، خوردن این پاستای خوشمزه برای کودکانتان سرشار از فایده است.
*طرز پخت: زهرا راستین